Να τα υποννοούμεναα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
παρατήρησες ότι για το άλλο κάνω το κουνέλι ε ;![]()
Τον Κινέζο ή την πάπια κάνουμε,το κουνέλι το πνίγουμε..
![]()
![]()
Να τα υποννοούμεναα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
παρατήρησες ότι για το άλλο κάνω το κουνέλι ε ;![]()
![]()
![]()
Αυτοκαρφώνεσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Να τα υποννοούμεναα..
![]()
![]()
Κάνω το κουνέλι για να με πνίξεις μωρή Λουκία !![]()
:rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε πάρε το μισό για να μη μιλήσουμε για τετράτροχο και να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε μας βάζεις φωτογραφίες από αυτοκίνητα σε site με μοτοσυκλέτες;Τί πράγματα είναι αυτά;
Ωραίο το 206 σου Μάκη να το χαίρεσαι,άντε να δούμε κανένα μηχανάκι της προκοπής πότε θα πάρεις...:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιατί με πληγώνεις τόσο βάναυσα ρε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ωραίο το 206 σου Μάκη να το χαίρεσαι,άντε να δούμε κανένα μηχανάκι της προκοπής πότε θα πάρεις...:rotflmao: :rotflmao:
Έχω το Μοντένας !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί με πληγώνεις τόσο βάναυσα ρε ;
Έχω το Μοντένας !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τότε πάω πάσο...Όσο για αυτό που είπα,έμαθα πως ο Μάνθος σε πειράζει διαρκώς για το CBF και είπα να σε πειράξω κι εγώ λίγο αφού δεν είναι ο Μάνθος μέσα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Ηρακλή, δεν πειράζομαι εγώ από τέτοια πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τότε πάω πάσο...Όσο για αυτό που είπα,έμαθα πως ο Μάνθος σε πειράζει διαρκώς για το CBF και είπα να σε πειράξω κι εγώ λίγο αφού δεν είναι ο Μάνθος μέσα...![]()
![]()
Τον Μάνθο τον έχω έτσι κι αλλιώς γι'αυτό τα λέει, γελάμε παρέα με τ'αστειάκια του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον Μάνθο τον έχω έτσι κι αλλιώς γι'αυτό τα λέει, γελάμε παρέα με τ'αστειάκια του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω φωτογραφίες από το track day το Σάββατο στο Τυμπάκι να του έχεις πάρει την εσωτερική και να τον πατάς κάτω...
Υ.Γ Έχω έγκυρες πληροφορίες πως θα έχει το mode γυρισμένο στο C οπότε δεν θα δυσκολευτείς![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Κι εμένα που δεν έχει τέτοια κόλπα τι θα κάνω ;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Υ.Γ Έχω έγκυρες πληροφορίες πως θα έχει το mode γυρισμένο στο C οπότε δεν θα δυσκολευτείς![]()
Θα βγάλω τα 3 καρμπυρατέρ για να μην έχει να λέει μετά![]()
![]()