Έχεις δίκαιο φίλε σε όλα που λές! Δεν είπα ότι δεν φταίς! Απλά λέω ότι θα μπορούσε να το πάθει ο οποισδήποτε μοτοσυκλετιστής όσο προσεκτικός και να ήταν, επειδή ο τύπος απλά έστριψε απότομα και όποιον πάρει ο χάρος! Ούτε καν κοίταξε από τον καθρέφτη του, ούτε έβγαλε φλάς έγκαιρα! Άρα η οδήγησή του ήταν πολύ επικίνδυνη ΚΑΙ παράνομη ενώ εσένα μόνο παράνομη.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Και που επίσης απαγορεύεται να βρίσκομαι και ΕΓΩ!
Το φταίξιμο βρίσκεται και στους δύο: Εγώ γιατί έκανα προσπέραση σε σημείο που απαγορεύεται, χωρίς να έχω εξασφαλίσει τις προθέσεις των άλλων οδηγών. Αυτός γιατί παράνομα (λόγω διπλής γραμμής) και απρόσεκτα (χωρίς να κοιτάξει πίσω) έστριψε αριστερά. Το "απρόσεκτα" θα μπορούσε, λέμε τώρα, να το αντικρούσει με το σκεπτικό ότι "δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί" (και τυπικά θα είχε δίκιο). Σχετικά με το παράνομα: όσο παράνομος ήταν αυτός, άλλο τόσο ήμουν και εγώ...
Γενικά, πιστεύω ότι αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στους άλλους, καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε. Όχι γιατί είναι δικαιότερο, αλλά γιατί είναι συνήθως απλά αποτελεσματικότερο.
![]()
Τέσπα δεν διαφωνούμε! Περαστικά σου και προσεκτικά!![]()
![]()