Εδώ ρε παιδιά απαγορεύονται τα πετρελαιοκίνητα Ι.Χ στα κέντρα των πόλεων,τί να λέμε τώρα,εντελώς τριτοκοσμική κατάσταση...
Εδώ ρε παιδιά απαγορεύονται τα πετρελαιοκίνητα Ι.Χ στα κέντρα των πόλεων,τί να λέμε τώρα,εντελώς τριτοκοσμική κατάσταση...
Fortis Fortuna Adiuvat
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
ειναι must στην εποχη μας η καθε οικογενεια να εχει 2 τουτου.ενα SUV για εκδρομες και ενα μικρουλι για εντος πολης.ο μπαμπας παει με το μικρο στη δουλεια για να βρισκει πιο "ευκολα" parking και η μαμα επειδη βαριεται να κουνησει τον κωλο της παει με το SUV να παρει το παιδι απο το σχολειο.
αμφιβαλω και εγω αν οντως οι μισοι απο αυτους εκμεταλλευονται το 50% των δυνατοτητων του αμαξιου...
επειδη ακριβως μπροστα στο εξοχικο μου..σταματει η ασφαλτος και συνεχιζει χωματοδρομος..ειναι περιτο να σας πω ποσα suv ή και καλα ποσα mothafaka τζιπ κανουν αναστροφη..![]()
και αντιστοιχα εχω δει χαμηλωμενες μπεμπες και mercedes να μπαινουν σιγα σιγα ...![]()
![]()
ειναι καθαρα θεμα οδηγου-ιδιοκτητη!
φταινε βεβαια και οι διαφημισεις...![]()
λογω του "πνιξιματος" στην πολη...βγηκαν τα τζιπ να γ@μησουν...
περτε suv να ξεγυγεις σου λεει...
να διασχισεις μεγαλα βουνα..
απατητες παραλιες...
ανεξερευνητα μερη...
τρελαθηκε το πηγμενο-ματσωμενο wanabe στελεχος..
κυρος σου λεει..
το πηραν και τοσοι συναδελφοι (εγω θα παρω βεβαια ενα καλυτερο για να τους μπω στο ματι)...
γεμισαν οι πολεις μ'αυτες τισ μ@λακιες και δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε..:rotflmao:
βεβαια για χωμα ουτε λογος!!
ή ειναι πολυ πηγμενοι στην δουλεια..ή πηγαινουν κανα Ναυπλιο!
αστα διαλα!:a015:![]()
Να προσθέσω και μία άλλη παράμετρο αυτού του θέματος
Τουλάχιστον 25% με 30% έχει αυξηθεί η κίνηση στους δρόμους λόγο του όγκου και τις δυσκολίας που έχουν αυτά τα κουτιά να ελιχθούν στους δρόμους και στα στενά και επίσης άλλο τόσο τις % έχουν μειωθεί τα ελεύθερα παρκινγκ.
![]()