Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 121

Θέμα: Νέα Yamaha WR250R και WR250Χ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ελα μωρέ .... το ΑΧ-1 δεκατέσσερα χρόνια με τις ίδιες βαλβίδες πήγαινε , και ας ήταν από καρυδιά .

Μην κολλάτε σε τέτοια .

δεν απεχουμε πολυ απο αφορισμους του τυπου

''1098!....σιγα την μαλακια....με το AX-1 εχεις μεγαλυτερο ευρος χρησεων...''

γαματος Κυριακο συνεχισε να δινεις!!

Στο χώρο της ηλεκτρονικών εφαρμογών και πληροφορικής , που ανήκω .
    Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο , να αλλάζουν μια βίδα ... και να το κάνουν θέμα .... ότι το νέο μοντέλο έχει και μεταξωτό βρακί ... άρα αξίζει η αναβάθμιση ....

Ολα είναι μια αναβάθμιση στο μάρκετινγκ , και μια υποτίμηση της δικιάς μας ευφυίας .

Δηλαδή άμα δεν έχει το ΑΧ-1 ψεκασμό , είναι χώμα το μηχάνημα ? !!
    Αμα βάλω βαλβίδες τιτανίου , θα γίνει το ΑΧ-1 διαστημόπλοιο .

Το HONDA DEGREE , που βγήκε μαζί με ΑΧ , και είναι το χωμάτινο αδέλφι του, ήταν άσχημο !!

Η δικιά μου θεωρεία περί ΑΧ-1 , είναι ότι το μοντελάκι αυτό , με υδρόψυξη - μίζα - αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες , και λάστιχα TUBELESS που δεν τρυπούν εύκολα , και πάνε και ξεφούσκωτα ( ΕΤΣΙ για να σκάσουν οι οχθροί μας )

Eιναι το ιδεατό μηχάνημα ................... πέραν της μηδαμινής συντήρησης ως κατασκευή , η πολυμορφική χρήση είναι το επόμενο θαύμα , που σε κάνει να σταματάς να αγοράζεις περιοδικά περί μοτοσυκλέτας .
    Το μόνο που μετράει , είναι να είναι ζωντανό .

Θα πει κανείς ... είναι μόνο 250 cc ... όποιος ζητάει περισσότερα , ο δρόμος είναι ανοικτός .
    Ο βασιλιάς στα 250cc από το 1989 λέγεται ΑΧ-1 , και ένας ψεκασμός , ή ενα Upsise down , ή κάποιος άλλος μικρονεωτερισμός , δεν είναι ικανός , να βγάλει στην άκρη ,
    το πρώτο σοβαρό ON - OFF δίτροχο στα 250cc .

Τους πιτσιρικάδες που προσπαθούν να με κουρδίσουν , δεν τους παρεξηγώ ...... δεν βρήκαν ακόμη ενα μηχάνημα που να αξίζει να το κρατήσουν .... αυτή είναι η πηγή του προβλήματος .
    Και δυστυχώς δεν θα το βρουν .

Το σλόγκαν .. "αξιόπιστη μοτοσυκλέτα" , ήταν της περασμένης δεκαετίας !! 1990
    Σήμερα πουλάνε αναξιόπιστα πλαστικά παιχνίδια με μικρή ζωή .
    Και εφοδιασμένα με αρκετά ευπαθή εξαρτήματα , για να σε κρατάει η αντιπροσωπία από τα μπαλάκια , για το παραμικρό .

Με ρώτησε κανένας τι πλήρωσα ως ανταλλακτικά για το ΑΧ-1 όλα αυτά τα χρόνια ?
    Τίποτα δεν πλήρωσα !!
    Δεν μιλάμε για αναλώσιμα .

Αλλα και εάν μιλήσουμε ...... κάθε δυο χρόνια τακάκια , και κάθε πέντε , λάστιχα .
    Μηχανή πόλης είναι , που θα πάει ? Γερμανία .

Η καλή του οδική συμπεριφορά , η τεχνολογία του σαν σύνολο , η μηδαμινή συντήρηση , και το μικρο του βολικό σχήμα , είναι η αιτία του έρωτα .

Γενικότερα , ίσως τα κριτήρια να είναι διαφορετικά μόνο εάν ζεις σε μεγαλούπολη , και όχι σε επαρχιακη πόλη .
    Ισως , εάν ο Βόλος ήταν Αθήνα , γεμάτος τσιμέντο και αχανή κομμάτια ασφάλτου , το ΑΧ-1 να φαίνονταν ως ανεπαρκές .

Εγω, εδώ στον Βόλο , μέσα σε 20 λεπτά , με μια μέση ωριαία 60 χιλιόμετρα , η έχω ανεβεί στην κορυφή του Πηλίου και πίνω καφέ , ή εχω φτάσει σε πανέμορφη ακρογιαλιά .

Συμπέρασμα , ο Κυριάκος ζει σε μια περιοχή , που το ΑΧ-1 είναι επαρκές .
    Και όποιος τον υποτιμά , έχει περιορισμένη αντίληψη , για την γεωγραφία της χωράς του !!

el_hymador έδωσα πολύ πράμα ... ας πάρει την σκυτάλη ο επόμενος .

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Στο χώρο της ηλεκτρονικών εφαρμογών και πληροφορικής , που ανήκω .
    Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο , να αλλάζουν μια βίδα ... και να το κάνουν θέμα .... ότι το νέο μοντέλο έχει και μεταξωτό βρακί ... άρα αξίζει η αναβάθμιση ....

Ολα είναι μια αναβάθμιση στο μάρκετινγκ , και μια υποτίμηση της δικιάς μας ευφυίας .

Δηλαδή άμα δεν έχει το ΑΧ-1 ψεκασμό , είναι χώμα το μηχάνημα ? !!
    Αμα βάλω βαλβίδες τιτανίου , θα γίνει το ΑΧ-1 διαστημόπλοιο .

Το HONDA DEGREE , που βγήκε μαζί με ΑΧ , και είναι το χωμάτινο αδέλφι του, ήταν άσχημο !!

Η δικιά μου θεωρεία περί ΑΧ-1 , είναι ότι το μοντελάκι αυτό , με υδρόψυξη - μίζα - αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες , και λάστιχα TUBELESS που δεν τρυπούν εύκολα , και πάνε και ξεφούσκωτα ( ΕΤΣΙ για να σκάσουν οι οχθροί μας )

Eιναι το ιδεατό μηχάνημα ................... πέραν της μηδαμινής συντήρησης ως κατασκευή , η πολυμορφική χρήση είναι το επόμενο θαύμα , που σε κάνει να σταματάς να αγοράζεις περιοδικά περί μοτοσυκλέτας .
    Το μόνο που μετράει , είναι να είναι ζωντανό .

Θα πει κανείς ... είναι μόνο 250 cc ... όποιος ζητάει περισσότερα , ο δρόμος είναι ανοικτός .
    Ο βασιλιάς στα 250cc από το 1989 λέγεται ΑΧ-1 , και ένας ψεκασμός , ή ενα Upsise down , ή κάποιος άλλος μικρονεωτερισμός , δεν είναι ικανός , να βγάλει στην άκρη ,
    το πρώτο σοβαρό ON - OFF δίτροχο στα 250cc .

Τους πιτσιρικάδες που προσπαθούν να με κουρδίσουν , δεν τους παρεξηγώ ...... δεν βρήκαν ακόμη ενα μηχάνημα που να αξίζει να το κρατήσουν .... αυτή είναι η πηγή του προβλήματος .
    Και δυστυχώς δεν θα το βρουν .

Το σλόγκαν .. "αξιόπιστη μοτοσυκλέτα" , ήταν της περασμένης δεκαετίας !! 1990
    Σήμερα πουλάνε αναξιόπιστα πλαστικά παιχνίδια με μικρή ζωή .
    Και εφοδιασμένα με αρκετά ευπαθή εξαρτήματα , για να σε κρατάει η αντιπροσωπία από τα μπαλάκια , για το παραμικρό .

Με ρώτησε κανένας τι πλήρωσα ως ανταλλακτικά για το ΑΧ-1 όλα αυτά τα χρόνια ?
    Τίποτα δεν πλήρωσα !!
    Δεν μιλάμε για αναλώσιμα .

Αλλα και εάν μιλήσουμε ...... κάθε δυο χρόνια τακάκια , και κάθε πέντε , λάστιχα .
    Μηχανή πόλης είναι , που θα πάει ? Γερμανία .

Η καλή του οδική συμπεριφορά , η τεχνολογία του σαν σύνολο , η μηδαμινή συντήρηση , και το μικρο του βολικό σχήμα , είναι η αιτία του έρωτα .

Γενικότερα , ίσως τα κριτήρια να είναι διαφορετικά μόνο εάν ζεις σε μεγαλούπολη , και όχι σε επαρχιακη πόλη .
    Ισως , εάν ο Βόλος ήταν Αθήνα , γεμάτος τσιμέντο και αχανή κομμάτια ασφάλτου , το ΑΧ-1 να φαίνονταν ως ανεπαρκές .

Εγω, εδώ στον Βόλο , μέσα σε 20 λεπτά , με μια μέση ωριαία 60 χιλιόμετρα , η έχω ανεβεί στην κορυφή του Πηλίου και πίνω καφέ , ή εχω φτάσει σε πανέμορφη ακρογιαλιά .

Συμπέρασμα , ο Κυριάκος ζει σε μια περιοχή , που το ΑΧ-1 είναι επαρκές .
    Και όποιος τον υποτιμά , έχει περιορισμένη αντίληψη , για την γεωγραφία της χωράς του !!

el_hymador έδωσα πολύ πράμα ... ας πάρει την σκυτάλη ο επόμενος .

Βρε φιλε ..... Θα ξαναρχισω......

Και δεν θα "συχωρησω" τον εαυτο μου για την ειρωνια μου προς εσενα .....Αν σε τελικη αναλυση ολα αυτα που γραφεις τα λες σοβαρα...

Αλλα......

Ασε τα υπολοιπα tread καθαρα οσο αφορα τα θεματα τους .......

Ενας ανθρωπος θα μπει να διαβασει εδω για το WR250R και WR250Χ και μονο αυτα.......

Κανεναν που θα μπει εδω μεσα δεν το ενδιαφερει ενα αναπαλαιομενο μηχανακι 17ετιας που κυκλοφορει με πινακιδες φιλπα οπως και το προσωπικο μου TDR 250..... 89 μοντ.....

Γιατι δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ???

Ρε νταλάρα , δεν κόβεις τις φίφες , που θα μας δώσεις γραμμή, και στο τι θα γράφουμε ..

Το παραχέσατε μερικοί εδώ μέσα .

Πάντα τα νέα μοντέλα συγκρίνονται με τα παλιά , πόσο γκάου είσαι επιτέλους !!

Ρε νταλάρα , δεν κόβεις τις φίφες , που θα μας δώσεις γραμμή, και στο τι θα γράφουμε ..

Το παραχέσατε μερικοί εδώ μέσα .
    ουπς!

που πήγε η καλή σου η ανατροφή

πήγε περίπατο , όταν κατα τα λεγομενα του προλαλήσαντα .... ο ένας που καίγεται για το WR250R , ονομάζεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ , και όλοι οι άλλοι χάπατα , που ρυπαίνουν τα θέματα .

που ρυπαίνουν τα θέματα
    χαλάρωσε...

κάνε log out και μπές σαν απλός επισκέπτης...

διαβασε μερικές συζητήσεις τώρα και όπου έχει γράψει ο Κυριάκος ψάξε αν ποτέ έχει παραλείψει την λέξη ΑΧ-1

Ασε τις συμβουλές κατά μέρους , είσαι και εσύ στο κλαμπ των καβαλημένων , που με σαμποτάρουν , για την πλάκα τους .

Και κόψε τις ψευτο φιλικές ανούσιες συμβουλές , γιατί έχω πολλά ράμματα για την γούνα σου .

Ασε τις συμβουλές κατά μέρους , είσαι και εσύ στο κλαμπ των καβαλημένων , που με σαμποτάρουν , για την πλάκα τους .

Και κόψε τις ψευτο φιλικές ανούσιες συμβουλές , γιατί έχω πολλά ράμματα για την γούνα σου .

βασικα εκ πεποιθησεως δεν εχω γραφτει σε καμμια λέσχη...

επίσης να σε πληροφορησω πως δεν καβαλάω πιά!

δεν έχω προσπαθησει να "σαμποτάρω" την παραμικρή σου λέξη, δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε

και ουτε συμβουλεψα ποτέ πόσο μάλλον ψεύτικα και δή εσένα φιλικά

γιατί έχω πολλά ράμματα για την γούνα σου .
    και μή βαλεσαι προσωπικά ανόητε...

Ο διάλογος μαζί σου συνάδελφε , δεν οδηγεί πουθενά .
    Δεν ψάχνω ούτε για δικηγόρους , ούτε για κατηγόρους .

Η ατέρμονα χαζομάρα ορισμένων , στο να αναλώνονται σε κριτική , λες και τους πέφτει λόγος ... έχει παραγίνει .

Πανέξυπνε συνάδελφε , για άλλα δέκα χρόνια μόνο για το ΑΧ-1 θα μιλάω , αρχίνα να συνηθίζεις , διοτι δεν μπορείς να αποτρέψεις το μοιραίο .

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    :rotflmao: :rotflmao:

ΕΣΥ σε "χωμάτινο" ..???!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(θα μας πεθάνεις, ρε Ζώρζ ...!!)
    Γιατί ρε μπαμπά ο ζοροπάτρας δεν είχε πάει το Kaze-R του ουκ ολίγες φορές για εντουράδα πάνω στα βουνά τους;

Αμα έχει όρεξη ο άθρωπος πάει οπου να 'ναι, μ' οτι να 'ναι.
    (οταν ευχαιρίσω θα σου στείλω 2 μικρά κλιπς)

Άστο κι' είναι κι' αγόρι μη μπάθει τίποτα!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τι μλκες ειστε!!

εχουν αυτα χαζο wr καθρεπτες με DOT CLAINMAIN YYZ45687 εγκριση?

πως ειναι δυνατο να τα συγκρινεντε με το υπεροπλο ΑΧ! BANG BANG???

δε νομιζω να εχε μονο 26αλογατια το ΑΧ παραπανω εχει αλλα ο κυριακοςΤ ειναι σεμνο, μετρημενο παιδι κ μετριοφρων ....παιδι!

τι μλκ
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Πέρα απο την πλάκα το μηχανάκι είναι πολύ ωραίο και τα specs εντυπωσιακά βάση του κυβισμού του.

Ο κολλητός μου που ψάχνεται άγρια για μικρό εντουράκι το 'χει χτυπήσει στάνταρ πιστεύω.

Μπράβο και πάλι στη Yamaha για τη συνεχή της προσπάθεια για εξέλιξη και ευρύτητα ενω κάποιες άλλες απλά έχουν βρεί τον μήνα που θρέφει τους 11 και τα ξύνουν.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Το μηχανάκι στο χαρτί είναι οκ , με χρόνους με καιρούς , θα φανούν και τα υπόλοιπα .

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2012, 15:40
  2. νεα ''ροδα τσαντα και κοπανα''
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2010, 16:02
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2009, 08:46
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 18:29