Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Τσάγιασμα σε Bmw

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    η καλύτερη φάση σε φανάρι μου χε τύχει πριν πάρω μηχανή, ήμουνα με ένα ταπεινό πόλο και σταματάει δίπλα μου τύπος με ραλί και την κοπέλα δίπλα και άρχισε τα μαρσαρίσματα δεν ασχολήθηκα έτσι κι αλλιώς δεν τον είχα, ανάβει το φανάρι φεύγω σχετικά γρήγορα και ο τύπος δίπλα πάει να φύγει και ... του σβήνει

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ο αναμαρτητος, πρωτος το λιθο βαλετω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    η καλύτερη φάση σε φανάρι μου χε τύχει πριν πάρω μηχανή, ήμουνα με ένα ταπεινό πόλο και σταματάει δίπλα μου τύπος με ραλί και την κοπέλα δίπλα και άρχισε τα μαρσαρίσματα δεν ασχολήθηκα έτσι κι αλλιώς δεν τον είχα, ανάβει το φανάρι φεύγω σχετικά γρήγορα και ο τύπος δίπλα πάει να φύγει και ... του σβήνει
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ρομπαααααααααααααααααααααας!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Εγω εχω περασει (οριακα...)ενα ΧΤΧ στα φαναρια στην Ιουλιανου....

Αλλα....ηταν δικαβαλος..

Και μια αλλη κοντραριστηκα με ενα συμφορουμιτη με Τουονο (οχι ο Παπ...)..

Αλλα αυτος ειχε 1η....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

LoooOOoOoL!
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Χθές βραδάκι επέστρεφα από ταξίδι εκτός Αθήνας. Είχα και ένα σάκ βουαγιάζ δεμένο με χταπόδι πίσω στα πιαστράκια από το FZ6. Με το που βγαίνω μπροστά στο φανάρι στην Κηφισίας μπροστά στο ΥΓΕΙΑ , βλέπω δίπλα μου μία BMW σειρά 5 ασημί ψιλοφτιαγμένη(λάστιχα, εξατμίσεις αεροτομές) . Αρχίζει ο πιτσιρικάς που την οδηγεί να με κοιτάει αγριεμένα(κλασσικός φλώρος Β.Π. πουλοβεροπουκαμισάκιας ψευτοbadboy με τη γκόμενα δίπλα του) να μαρσάρει πωρωμένα(με είδε φαίνεται με την αποσκευή δεμένη πίσω και θα νόμιζε ότι με είχε). Εγώ τίποτα. Ανάβει πράσινο και τον τσαγιάζω πωρωμένα ώς το επόμενο φανάρι. Στο επόμενο φανάρι τα ίδια. Μαρσάρει, κανει ράνει, εγώ τίποτα. Τον ξανατσαγιάζω ώς το επόμενο. Στο επόμενο φανάρι με το που φύγαμε αφού πλέον είδε ότι δέν γινόταν τίποτα και είχε πιεί το Lipton με το κιλό, κόβει ταχύτητα και πάει νορμάλ.

Που πά ρε καραγκιόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ............!!!!

Τράβα στο Κεφαλάρι να πιείς κανα Freddo και άσε τις κόντρες στη μέση της Κηφισίας !

Δέν είμαι κοντράκιας αλλά μου τη σπάνε αυτές οι δηθενίλες του στύλ έχω BMW και είμαι άγριος και σας έχω όλους κλπ.

Αμα ηταν Μ5 σε ειχε χαλαρα

Υ.Γ Κ εγω τσαγιαζω πολλους με το Ζ και ας ειμαι απο την Κηφισια

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Αμα ηταν Μ5 σε ειχε χαλαρα

Υ.Γ Κ εγω τσαγιαζω πολλους με το Ζ και ας ειμαι απο την Κηφισια
    σιγα τα καλτσον και εσυ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν εχουν σακο δεμενο πισω :rotflmao:
    συγνωμη αλλα θα γελασω...

αν και καλα του κανε λιγο τσαγακι εκει που πρεπει δεν βλαπτει ουτε ειναι απαραιτητα επικυνδινο

Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Χθές βραδάκι επέστρεφα από ταξίδι εκτός Αθήνας. Είχα και ένα σάκ βουαγιάζ δεμένο με χταπόδι πίσω στα πιαστράκια από το FZ6. Με το που βγαίνω μπροστά στο φανάρι στην Κηφισίας μπροστά στο ΥΓΕΙΑ , βλέπω δίπλα μου μία BMW σειρά 5 ασημί ψιλοφτιαγμένη(λάστιχα, εξατμίσεις αεροτομές) . Αρχίζει ο πιτσιρικάς που την οδηγεί να με κοιτάει αγριεμένα(κλασσικός φλώρος Β.Π. πουλοβεροπουκαμισάκιας ψευτοbadboy με τη γκόμενα δίπλα του) να μαρσάρει πωρωμένα(με είδε φαίνεται με την αποσκευή δεμένη πίσω και θα νόμιζε ότι με είχε). Εγώ τίποτα. Ανάβει πράσινο και τον τσαγιάζω πωρωμένα ώς το επόμενο φανάρι. Στο επόμενο φανάρι τα ίδια. Μαρσάρει, κανει ράνει, εγώ τίποτα. Τον ξανατσαγιάζω ώς το επόμενο. Στο επόμενο φανάρι με το που φύγαμε αφού πλέον είδε ότι δέν γινόταν τίποτα και είχε πιεί το Lipton με το κιλό, κόβει ταχύτητα και πάει νορμάλ.

Που πά ρε καραγκιόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ............!!!!

Τράβα στο Κεφαλάρι να πιείς κανα Freddo και άσε τις κόντρες στη μέση της Κηφισίας !

Δέν είμαι κοντράκιας αλλά μου τη σπάνε αυτές οι δηθενίλες του στύλ έχω BMW και είμαι άγριος και σας έχω όλους κλπ.

Ρε φιλε ασημι ηταν,ψιλοφτιαγμενη ηταν,αλλα διπορτη και μαλλον σειρα 3,.Τωρα τα κανουν ολα μακρουλα και μπερδευομαι.Κατα τα αλλα κανονικος τριφλωρος ή πενταφλωρος (δε θυμαμαι ακριβως) πουκαμισατος ,νεαρος μαυρο μαλλι ,ελια στο αριστερο μαγουλο.
    Μαλλον τον ιδιο λεμε,τον πετυχα κι εγω,αλλα ειχε κινηση κι εμεινα πισω.Το Ζ ρε γ..τη ειναι λιγο δισκινητο στην κινηση
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Re: Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    συγνωμη αλλα θα γελασω...

αν και καλα του κανε λιγο τσαγακι εκει που πρεπει δεν βλαπτει ουτε ειναι απαραιτητα επικυνδινο

Mε ακουσες να ειπα τιποτα?

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ρε φιλε ασημι ηταν,ψιλοφτιαγμενη ηταν,αλλα διπορτη και μαλλον σειρα 3,.Τωρα τα κανουν ολα μακρουλα και μπερδευομαι.Κατα τα αλλα κανονικος τριφλωρος ή πενταφλωρος (δε θυμαμαι ακριβως) πουκαμισατος ,νεαρος μαυρο μαλλι ,ελια στο αριστερο μαγουλο.
    Μαλλον τον ιδιο λεμε,τον πετυχα κι εγω,αλλα ειχε κινηση κι εμεινα πισω.Το Ζ ρε γ..τη ειναι λιγο δισκινητο στην κινηση
    Στάνταρ σειρά 5 ήταν. Ήταν τετράθυρο και αυτό το θυμάμαι καλά. Οι τίγκα αεροτομές κλπ σε family car δέν ξεχνιούνται εύκολα

Δέ νομίζω να ήταν M5 αλλά και Μ5 να ήταν πιστεύω πως για τις τόσο μικρές αποστάσεις από φανάρι σε φανάρι στο συγκεκριμένο σημείο στην Κηφησίας δέ με είχε. Σκέψου ότι με το που άναβε πράσινο αυτός έφευγε κομμάτια και εγώ χωρίς καν να δώσω απο στάση, άνοιγα μία καλή και πεταγόμουνα 2 αμάξια μπροστά του(κινητήρας R6 βλέπετε ).

Πλάκα είχε πάντως:a39:

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

(κινητήρας R6 βλέπετε ).

E, καλα το ψιλογ@μησες τωρα...κοψε κατι...

Ασε που αν ηταν Μ5,σου εγγυωμαι οτι το μονο που θα εβλεπες θα ηταν τα κωλοφαναρα του και αυτα σε πολυ μακρυνη αποσταση,μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει να εχεις 500 περιπου αλογατα στο ποδι σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Εγω εχω περασει (οριακα...)ενα ΧΤΧ στα φαναρια στην Ιουλιανου....
    πας κ εσύ ρε κορίτσι μου να κάνεις κόντρες στα δρομάκια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    E, καλα το ψιλογ@μησες τωρα...κοψε κατι...

Ασε που αν ηταν Μ5,σου εγγυωμαι οτι το μονο που θα εβλεπες θα ηταν τα κωλοφαναρα του και αυτα σε πολυ μακρυνη αποσταση,μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει να εχεις 500 περιπου αλογατα στο ποδι σου...
    τι σημαίνει να έχεις 500 αλογάτα στο πόδι σου?

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: Re: Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    τι σημαίνει να έχεις 500 αλογάτα στο πόδι σου?
    Για 500,οχι δεν ξερω να σου πω...

Για 400 και κατι ψιλα αμα θες ναι...αλλα οχι στο συγκεκριμενο forum

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 14:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα