με συγχωρεις φιλε μου απλα να σε ρωτησω κατι χωρις προθεση αντιπαραθεσης....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Το άν "το έχω" θα το κρίνει άλλος, αλλά δεν νομίζω ότι το έχω. Οπότε λίγο δύσκολο να δώσω εγώ τα δικά μου φώτα. Όμως, στην αρχή και εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το βιβλιαράκι, πολύ μελέτη, πολύ εξάσκηση με προσοχή έκαναν μεγάλη διαφορά. Λίγη βοήθεια και προπόνηση μαζί με τον μέντορά μου, επίσης βοήθησε.
Με αξιοπρέπεια θεωρώ ότι πάω πλέον, άν και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Όπως και οι φίλοι της παρέας μου που δεν έχουν κάνει ούτε 0-300 ούτε CSS (βλ. G M, Blitz, MARON κτλ.).
Αυτό που είπα απλά είναι ότι μπορεί το παλικάρι να διαβάσει το βιβλιαράκι, θα του λύσει πολλές απορείες, θα του δώσει πολύ τροφή για το μυαλό του και για εξάσκηση, χωρίς να είναι απαραίτητο να σκάει 400αρες και να του επιβάλλουν με ποιο ακριβώς στυλ θα οδηγεί. Εμένα αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Ήταν η καλύτερη βελτίωση και ταυτόχρονα πιο φθηνή, για να πηγαίνει πιο γρήγορα το μηχανάκι μου![]()
συμφωνα με τη λογικη σου την οποια δε κρινω, στο παιδι σου οταν ερθει η ωρα για τις πανελληνιες θα του κανεις φροντιστηριο η θα του πεις <<να τα βιβλια σου, κατσε διαβασε>> ???
καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι...?
![]()