@ Tropeas τι λεγαμε?![]()
![]()
![]()
![]()
@Lupo Η αληθεια ειναι παντα απλη και παντα μπροστα στα ματια μας απλα ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα αναλογως με το τι "κουβαλαει"
![]()
![]()
@ Tropeas τι λεγαμε?![]()
![]()
![]()
![]()
@Lupo Η αληθεια ειναι παντα απλη και παντα μπροστα στα ματια μας απλα ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα αναλογως με το τι "κουβαλαει"
![]()
![]()
και γω σαν αστείο το εξέλαβα... μεταξύ σοβαρού...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ηταν αστειο
Sorry αλλα ειμαι απο τους πολυ λιγους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους και πληρωνω το τιμημα κανονικοτατα![]()
![]()
![]()
ακόμα και τα ελλατωματικά μοντέλα δεν τα φτιαξε ο θεός...ή δεν τα φερε η γκαντεμιά μπροστά μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
@Tropeas : και τελος να πλακωσουμε το θεο που εφτιαξε ελατωματικα μοντελα...![]()
τι λες μωρε???
ξερεις αν, πως και ποσο δραστηριοποιουμε στη βελτιωση της οδικης παιδειας και της κυκλοφοριακης αγωγης αλλα οταν βλεπεις την αδερφη σου, μανα σου, γιαγια σου, κοπελα σου μεσα στα αιματα δε νομιζω οτι θα θες κατι περισσοτερο απο το να σπασεις τα μουτρα του υπαιατιου.και οταν το ξαναφερεις στη μνημη σου μετα απο χρονια παλι τον ιδιο θες να βρεις μπροστα σου.ουτε τους γονεις του, ουτε τους αρμοδιους φορεις ουτε τη κενωνια που αλλους τους κατεβαζει και αλλους τους ανεβαζει στα ταρταρα![]()
![]()
απλά για κάποιο λόγο και ανευθυνότητα κάποιου ή πλημμελή έλεγχο ήρθαν στα χέρια μας ενω δεν θα πρεπε...
στο bold τώρα,
ΟΧΙ
εχω μάθει και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου αλλά και να τον διοχετεύω παραγωγικά με τέτοιον τρόπο που η ικανοποίηση που σου δίνει μετά είναι πολλαπλάσια απο την συμβατική τραμπουκική κατάληξη...
εφόσον φυσικά και πρωτίστος καταλαβαίνω το νόημα της ενδεχόμενης πράξης μου και την βελτίωση ή μη που θα επιφέρει αυτή, "εν βρασμώ ψυχής"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ακόμα και τα ελλατωματικά μοντέλα δεν τα φτιαξε ο θεός...ή δεν τα φερε η γκαντεμιά μπροστά μας...
απλά για κάποιο λόγο και ανευθυνότητα κάποιου ή πλημμελή έλεγχο ήρθαν στα χέρια μας ενω δεν θα πρεπε...δε με επιασες....δε μιλουσα για μηχανακια...![]()
στο bold τώρα,
ΟΧΙ
εχω μάθει και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου αλλά και να τον διοχετεύω παραγωγικά με τέτοιον τρόπο που η ικανοποίηση που σου δίνει μετά είναι πολλαπλάσια απο την συμβατική τραμπουκική κατάληξη...
εφόσον φυσικά και πρωτίστος καταλαβαίνω το νόημα της ενδεχόμενης πράξης μου και την βελτίωση ή μη που θα επιφέρει αυτή, "εν βρασμώ ψυχής"... καποτε ημουνα και εγω καλος...οταν ειδα τα αποτελεσματα αλλαξα τροπαρι.αυτο που χαρακτηριζεις σαν τραμπουκισμο ειναι μια πραξη που φερνει αποτελεσματα και αυτο δηλωνει η μεχρι στιγμης εμπειρια μου.ξερεις τον καλοσυνατο τον καβαλανε εννιοτε και αυτο δεν αλλαζει.(τουλαχιστον οχι οταν αναφερομαστε στα ελλατωματικα μοντελα...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
@Τροπέα, "πιάνω" ασφαλώς το σκεπτικό σου και ξέρεις πως υπολογίζω και εκτιμώ τις απόψεις σου!
ΟΜΩΣ, Ασφαλώς και δεν εβαλά ενα θρέντ (αυτο ειναι απάντηση και για αλλους) στο οποίο λέω οτι θα ψάξω να βρώ κάποιον να τον σκοτώσω! Αν είναι δυνατόν! Δε θα το έγραφα!Χωρίς πλάκα, εννοείται πως δεν εχω σκοπό μου κάτι τετοιο αλλά Δε λέω περισσότερα πάνω σε αυτό!
Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε τέτοια πράγματα! Πολλές φορες μπορω να πω οτι ισως και να ζηλεύω τον τρόπο σου! Εγω δεν μπορω ομως ετσι! Είναι άλλος ο χαρακτήρας και η αντιληψη μου!
Είναι φορες που εχω δωσει τόπο στην οργη και μερικές απο αυτες το εχω μετανιώσει! Σε άλλες πάλι ειμαι stand by!
Πάμε παρακάτω...
Ντεφιαντ, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις, καθως επίσης και ο τρόπος που απαντάς, δε μου κάνει! Δεν τον "πιάνω"! Και γνωρίζω Αγγλικά! Μη μου ξανακάνεις απλή μετάφραση των λέξεων! Δε μπορούμε να κολάμε όλοι με όλους αλλά θα σε παρακαλέσω, όπως εγω δεν ανακατεύομαι στα δικά σου χωράφια, έτσι να πάψεις κι εσυ αν σκοπεύεις να ακολουθείς αυτή τη "γραμμή"!
Σου απάντησε και ο Lupo παραπάνω!
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑάτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?
Τρούπερ, δεν εχω να σου πω κατι, ξερεις, παντως όπως είπα και παραπανω, δε θελω απο κανενα κατι!
Κοιτα Dim οι ψευτομαγκιτσες και απειλες σου αλλου
και που σαι αν χρειαστει μπορω να λυσω και ετσι τις διαφορες μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Κοιτα Dim οι ψευτομαγκιτσες και απειλες σου αλλου
και που σαι αν χρειαστει μπορω να λυσω και ετσι τις διαφορες μου
1ον, δε πουλάω "ψευτομαγκίτσες"! Αν πουλήσω μαγκια, τότε ειναι ΜΑΓΚΙΑ!
2ον, ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???
Στο "θα σε παρακαλέσω"?
Δεν πας καλά και μη μου το γυρνάς εσύ σε ψευτομαγκιά με την ασφάλεια που σου παρέχει η απόσταση! Αϊντε γιατί πολλοί έχετε βολεύτει με αυτό!
ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
Εχει όλο το φόρουμ πρόβλημα με 2-3 ατομα τα οποία με τη σειρά τους νομίζουν ότι εκείνοι είναι οι σωστοί και όλοι οι άλλοι μαλακες!
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑ άτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?
και αυτο
Δεν πας καλά και μη μου το γυρνάς εσύ σε ψευτομαγκιά με την ασφάλεια που σου παρέχει η απόσταση! Αϊντε γιατί πολλοί έχετε βολεύτει με αυτό!
δλδ τι ειναι ανταλαγη αποψεων?
Θα γραφω οπως γουσταρω και οπου γουσταρω και εδω μεσα δεν ειναι μαγαζι σου
τελος οσον αφορα το Θρεντ ναι οντως δεν τα εγραψες γιατι ηθελες κατι παρα μονο για να μας πληροφορησεις οτι δερνεις
Ισα ρε
Δημήτρη ο τύπος αυτός είμαι σίγουρος πως το μετάνιωσε την αμέσως επόμενη στιγμή.Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις βεντέτα,δεν θα ωφελήσει πουθενά.Επίσης μην ξεχνάς πως ήταν ένα παιδάκι 14 χρονών,δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε,αν κάποιος φταίει αυτοί είναι οι γονείς τουΑν νιώθεις την ανάγκη πήγαινε βρες τον και μίλησε του ήρεμα,αν δεις πως εξακολουθεί να είναι κωλόπαιδο τότε σάπισε τον τον μ@λ@κα.Τέτοια άτομα η κοινωνία μας δεν τα χρειάζεται...
Fortis Fortuna Adiuvat
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑ άτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?
και αυτο
δλδ τι ειναι ανταλαγη αποψεων?
Θα γραφω οπως γουσταρω και οπου γουσταρω και εδω μεσα δεν ειναι μαγαζι σου
τελος οσον αφορα το Θρεντ ναι οντως δεν τα εγραψες γιατι ηθελες κατι παρα μονο για να μας πληροφορησεις οτι δερνεις
Ισα ρε
Το πρώτο ειναι συμπέρασμα και οχι ψευτομαγκια!
Το δευτερο το εγραψα ΑΦΟΤΟΥ μου απάντησες περι ψευτομαγκιας! Ημαρτον, μαθε να διαβαζεις οτι γραφω και οχι οτι θες!
Εγω μιλησα πολυ χαλαρα στο πρωτο ποστακι της ηλίθιας διαμάχης σου!
Αν θα βρισκόμασταν ποτε σε κανενα καφε δε θα μιλαγες "οπως γουσταρεις" και ας μην ήταν μαγαζί μου!
Γιατι το κανεις εδω?
Το να πληροφορίσω ΕΣΕΝΑ για το τι κανω και τι οχι, ειναι κατι που πραγματικα με αφηνει αφιάφορο!
Το ποιος ειμαι και το τι κανω το ξερουν οσοι χρειαζεται και το μαθαίνουν όσοι πρεπει! Επίσης όσοι το αξιζουν με όποια ερμηνεια κι αν αυτο εχει!
Τελος, δεν κρυβομαι απο κανενα και είναι γνωστο το ατομο μου στους περισσότερους ενεργους εδω μεσα!
Ξερουν την οικογενειακή μου κατασταση, που δουλεύω, το χαρακτηρα μου!
Μη μου λες λοιπον παπαριες!
Μαλακάκο! Γιατι και σε αυτο :a31: υποκοριστικό σου ταιριάζει!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!
ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δημήτρη ο τύπος αυτός είμαι σίγουρος πως το μετάνιωσε την αμέσως επόμενη στιγμή.Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις βεντέτα,δεν θα ωφελήσει πουθενά.Επίσης μην ξεχνάς πως ήταν ένα παιδάκι 14 χρονών,δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε,αν κάποιος φταίει αυτοί είναι οι γονείς τουΑν νιώθεις την ανάγκη πήγαινε βρες τον και μίλησε του ήρεμα,αν δεις πως εξακολουθεί να είναι κωλόπαιδο τότε σάπισε τον τον μ@λ@κα.Τέτοια άτομα η κοινωνία μας δεν τα χρειάζεται...
Σαν απαντηση θα σου δωσω την εξης...
![]()
Σε πολυ χοντρή φαση, οταν τα πραγματα πηγαιναν βουρ για το.... όποιο κακό, μου ζητησαν "συγνωμη"!
Ειδα οτι την εννοουσαν!
Το ζητημα εληξε εκει!
![]()
Γι αυτο λεω, το τί θα κανω, αν θα το κανω και με ποιό τρόπο θα το κανω...παίζεται!
![]()
Άλλες τόσες ταμπέλες κι από μένα !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε διάολε πάμε Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας ;
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το πρώτο ειναι συμπέρασμα και οχι ψευτομαγκια!
Το δευτερο το εγραψα ΑΦΟΤΟΥ μου απάντησες περι ψευτομαγκιας! Ημαρτον, μαθε να διαβαζεις οτι γραφω και οχι οτι θες!
Εγω μιλησα πολυ χαλαρα στο πρωτο ποστακι της ηλίθιας διαμάχης σου!
Αν θα βρισκόμασταν ποτε σε κανενα καφε δε θα μιλαγες "οπως γουσταρεις" και ας μην ήταν μαγαζί μου!
Γιατι το κανεις εδω?
Το να πληροφορίσω ΕΣΕΝΑ για το τι κανω και τι οχι, ειναι κατι που πραγματικα με αφηνει αφιάφορο!
Το ποιος ειμαι και το τι κανω το ξερουν οσοι χρειαζεται και το μαθαίνουν όσοι πρεπει! Επίσης όσοι το αξιζουν με όποια ερμηνεια κι αν αυτο εχει!
Τελος, δεν κρυβομαι απο κανενα και είναι γνωστο το ατομο μου στους περισσότερους ενεργους εδω μεσα!
Ξερουν την οικογενειακή μου κατασταση, που δουλεύω, το χαρακτηρα μου!
Μη μου λες λοιπον παπαριες!
Μαλακάκο! Γιατι και σε αυτο :a31: υποκοριστικό σου ταιριάζει!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!
ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
Λοιπον Dim δεν το συνεχιζω
τα λοιπα (αν υπαρξουν) με pm
Λοιπον Dim δεν το συνεχιζω
τα λοιπα (αν υπαρξουν) με pm
Α γεια σου!
Απο μενα π.μ δε θα λαβεις παντως!
Δεν το εχω αλλωστε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλες τόσες ταμπέλες κι από μένα !
Ρε διάολε πάμε Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας ;
![]()
και καλα ρε μ@λακα εγω πες οτι σε ενα τεταρτο ειμαι εκει...
εσυ ποτε θα ερθεις???
σε 2 μερες??
θα'χει τελειωσει και η διαμαρτυρια, οχι τιποτα αλλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: