και εκει που πηγα να ρωτησω γιατι ειναι στις διαμαχες
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οι διαφωνούντες , μπορούν να δουν το παλιό XL250 , με το κόκκινο ρεζερβουάρ , και τις βαλβίδες , που σίγουρα θελαν ρύθμιση , κάθε τρεις και πέντε .
Επειδη μου εθιξες την οικογενεια τωρα, αν πετυχεις πουθενα αυτο το παλιο XL250 με το ταμπουρο μπροστα,κανε την παπια γιατι το ΑΧ σου θα το περασει απο πανω...
![]()
Πως το λέγαν το σύστημα βαλβίδων που ειχε ? RFVC , είχε κάποιο όνομα ανάγλυφο στο καπάκι , αλλά δεν θυμαμαι ακριβώς τα γράμματα .Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Επειδη μου εθιξες την οικογενεια τωρα, αν πετυχεις πουθενα αυτο το παλιο XL250 με το ταμπουρο μπροστα,κανε την παπια γιατι το ΑΧ σου θα το περασει απο πανω...
![]()
Tα XL250R δεν είχαν RFVC αν θυμάμαι καλά μέχρι το 1984.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Πως το λέγαν το σύστημα βαλβίδων που ειχε ? RFVC , είχε κάποιο όνομα ανάγλυφο στο καπάκι , αλλά δεν θυμαμαι ακριβώς τα γράμματα .
RFVC = Radial Four Valve Combustion Chamber (ακτινικά τοποθετημένες βαλβίδες). Μια καινοτομία της Honda που έκανε πλούσια τα συνεργεία και τους μάστορες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Tα XL250R δεν είχαν RFVC αν θυμάμαι καλά μέχρι το 1984.
RFVC = Radial Four Valve Combustion Chamber (ακτινικά τοποθετημένες βαλβίδες). Μια καινοτομία της Honda που έκανε πλούσια τα συνεργεία και τους μάστορες.![]()
Που έχουν ακόμα τα Dominator (και τα SLR) και το FMX (ιδιο μοτέρ).... Και δεν εχω δει προβλήματα με το RFVC..... Ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τα πρώτα χρόνια που τα τοποθέτησαν (σε XR) η συχνότητα βλάβών (εκκεντροφόρους, βαλβίδες, κοκκοράκια) ήταν κάθε 6μηνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που έχουν ακόμα τα Dominator (και τα SLR) και το FMX (ιδιο μοτέρ).... Και δεν εχω δει προβλήματα με το RFVC..... Ε;
Σε συνδιασμό με την απροσκοπτη παροχή ανταλλακτικών απ΄τον ακατανόμαστο (ΓΤΠ³) τα μηχανάκια σπάνια έβλεπαν το φώς του ηλιου.
Δεν είχες διαβάσει την ιστορία με τον εκκεντροφόρο μεταξύ εμού και του oldman;![]()
Τα πρώτα χρόνια .....
Δεν είχες διαβάσει την ιστορία με τον εκκεντροφόρο μεταξύ εμού και του oldman;![]()
Ρε φίλε.... Άμα είναι να κάτσουμε να διαβάσουμε και την Καινή Διαθήκη για να βρούμε και καμμιά ιστορία για τους υπόλοιπους κινητήρες...![]()
Ρε φιλαράκι θυμόμουν ότι συμμετείχες στην κουβένταΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φίλε.... Άμα είναι να κάτσουμε να διαβάσουμε και την Καινή Διαθήκη για να βρούμε και καμμιά ιστορία για τους υπόλοιπους κινητήρες...![]()
Που να φανταστώ ότι έχεις ξεμωραθεί....![]()
Tα XL250R δεν είχαν RFVC αν θυμάμαι καλά μέχρι το 1984.
+500...
Πρωτο εμφανιστηκε αν δεν κανω λαθος στο XL600R του '83...
Ηταν ενα μαρκετιστικο κολπο της Honda το οποιο μονο στα λογια ηταν εντυπωσιακο...
Ρε μην είστε κακοί...(ακόμη και όταν προκειται για Honda) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Ηταν ενα μαρκετιστικο κολπο της Honda το οποιο μονο στα λογια ηταν εντυπωσιακο...![]()
Ήταν μια σχεδίαση της εποχής για την τοποθέτηση του μπουζί στο κέντρο του θαλάμου καύσης (για τα γνωστά ωφέλη - που τελικά δεν υπήρξαν ποτέ...).![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Θεωρητικά καλο ηταν το σχέδιο, αλλά εκείνη την εποχή οι κεφαλές των μονοκύλινδρων 4βάλβιδων Honda χωρίς RFVC ραγιζαν για την πλάκα.
Φαντάσου με RFVC![]()
Kαι όμως δεν ηταν πτέντα της Honda.
Τετραβάλβιδη κεφαλή με τις βαλβίδες ακτινικά τοποθετημένες εβαλε η Rudge το 1931 στα 250 και 350 μονοκύλινδρα της με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
Και φαίνονται κιόλας
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αμα σε πάρει χαμπάρι ο sniper , ότι πας τόσο πίσω ερευνώντας , θα σε βαφτίσει μελετητή δεινοσαύρων .Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Θεωρητικά καλο ηταν το σχέδιο, αλλά εκείνη την εποχή ......![]()
Εγω που ασχολουμε με το 1990 , στο παρατσάκ , το εχω γλυτώσει το μπαν !!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αμα σε πάρει χαμπάρι ο sniper , ότι πας τόσο πίσω ερευνώντας , θα σε βαφτίσει μελετητή δεινοσαύρων .![]()
Εγω που ασχολουμε με το 1990 , στο παρατσάκ , το εχω γλυτώσει το μπαν !!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ο Σαπίλας εκτός από Χόντα διαθέτει και μνήμη και γούστο.
Εσύ εκτός απο την παντελή άγνοια που έχεις για αυτά δεν έχεις και γούστο, κι ας έχεις ΑΧ-1.
Το μόνο που σε σώζει από το ban είναι ότι είμαι καλός άνθρωπος.
Ας κάνει κάποιος ban αυτόν τον σλίπερ επιτέλους!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ι'm not going down alone babeΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ας κάνει κάποιος ban αυτόν τον σλίπερ επιτέλους!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()