Σε αφρικα με λιωμενα τακουνια και με εναν περιεργο τυπο να κρεμεται σαν μαιμου απο το τιμονι και να περναει απο εξωτερικη καμια δεκαρια στρητ και το πλαισιο να εχει γινει οχταρι και τα ψαλιδι να χορευει καρσιλαμα εχεις δει;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.
Σε V-strom έχω δει ...![]()
Γιατι εμεις ναι![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αν μιλάμε για τον ίδιο, τον έχω δει να πέφτει 6 φορές μέσα σε 100 μέτρα (σε χωματόδρομο περιοδικής βατότητας...)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε αφρικα με λιωμενα τακουνια και με εναν περιεργο τυπο να κρεμεται σαν μαιμου απο το τιμονι και να περναει απο εξωτερικη καμια δεκαρια στρητ και το πλαισιο να εχει γινει οχταρι και τα ψαλιδι να χορευει καρσιλαμα εχεις δει;
Γιατι εμεις ναι![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΔΕΝ μιλατε για τον ιδιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν μιλάμε για τον ίδιο, τον έχω δει να πέφτει 6 φορές μέσα σε 100 μέτρα (σε χωματόδρομο περιοδικής βατότητας...)![]()
![]()
Για τον ιδιο μιλαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΔΕΝ μιλατε για τον ιδιο!![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
σωστα. δεν ειχα δει τα λιωμενα τακουνια που ειχες γραψει. νομιζα οτι αναφεροσουν στον προσφατο αφρικανο κρεμασμενο απο το τιμονι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Για τον ιδιο μιλαμε![]()
σορυ πορδουλινοπορδουλινι μου...![]()
![]()
![]()
Όταν στα 'λεγα εγώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
μαζί με το πλάγιασμα της μοτοσικλέτας έβγαζα και το πόδι προς την εσωτερική πλευρά της στροφής και είδα τεράστια διαφορά στην αίσθηση ασφάλειας που μου μετέδιδε η μοτοσικλέτα συν πολύ περισσότερα χλμ στα μπασίματα.![]()
Ναι σωστά, με τη διαφορά όμως ότι εγώ τα έκανα όλα αυτά στο όριο.. (μαλακία αλλά τόσο κυριολεκτικά που κλώτσησε το μηχάνημα κανά δυό φορές)Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Όταν στα 'λεγα εγώ..![]()
Εκτός από τα μαθήματα του 0-300 και της moto adventures και τα βιβλία του Keith Code ,υπάρχει κάοποιο site ου να έχει συμβουλές οδήγησης μεγάλων on-off ; Ε ;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο 0-300 RS δεν ειπώθηκε κανένας τέτοιος διαχωρισμός αλλα εκεί ειναι κυρίως streetαδικα τα μηχανάκια οπότε ειναι λογικό να επικεντρώνεται η θεωρία σε αυτό το κομμάτι.
Στο 0300 που είχα πάει εγώ απαντήθηκε αυτό το ερώτημα (είμασταν αρκετοί με ον-οφ). Η θεωρία παραμένει η ίδια μόνο που δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις έξω το σώμα σου.
---Dum spiro, spero---
Εμένα πάντως στο prelevel μου είχαν πει να βγαίνω κανονικά με μετατόπιση πάνω στην σέλα και τα σχετικά (αυτά με V-strom).Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Στο 0300 που είχα πάει εγώ απαντήθηκε αυτό το ερώτημα (είμασταν αρκετοί με ον-οφ). Η θεωρία παραμένει η ίδια μόνο που δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις έξω το σώμα σου.
Τον ίδιο εκπαιδευτή δεν είχαμε $py? Με είχε βγάλει και έξω στο 4ο 20λεπτο, βάλαμε το σταντ και με έβαλε να κρέμομαι σαν το πιθήκι (το είχα σίγουρο ότι θα σπάσει το σταντ άλλα τίποτα).
Δρομερός και τριάθλιος....
εγω χρησιμοποιω το στρηταδικο τροπο στρηψίματος παντού...
ο crs-k εχει δικιο σε αυτα που γραφει, προσπαθουμε παντα να εχουμε το δυνατον περισσοτερο λαστιχο στην ασφαλτο (και στο χωμα ) ... δηλαδη πιο ορθια την μοτο...
οποτε Ηλία γόνατο, κολαρακι εξω και δεν συμμαζευεται![]()
ακομα και στο ΣΜ σε στροφες μεγαλης ακτινας και οχι πνιχτες όπου χρησιμοποιουν το ντριφτ στριβουν στρηταδικα , ριχνουν μεσα στη στροφη δηλαδη σωμα και κρανος (κεφαλι κατω που λεμε)
Βγάζε και σώμα και κώλο άμα γουστάρεις. Δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός μεταξύ street και ss. Η έξοδος από την μηχανή βοηθάει στο να συντηρηθεί το κέντρο βάρους χαμηλά και να μείνει πιο όρθια η μηχανή.
Υ.Γ.: Έχει αρχίσει να μου την δίνει τρελά το CSS.
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
τι θα λεγατε τετιου ειδους θρεντ να ξυριζονται απο ανουσια κ ποστ?
3 σελιδες ποστ με ενδιαμεσες σφηνες 5-10 χρησημοτατα ποστ!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H