Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Yamaha crypton x ή YBR?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    1) Δεν είναι παπί είναι μηχανή μικρού κυβισμού....

2) Τι παραπάνω έχει το παπί και κρατάει για μια ζωή και η YBR δεν κρατάει??

Σπαρτη-Αθηνα και σκεφτεσαι 125?

Ναι το σκέφτομαι για τη η μηχανή πέρνει καυσίμο 12 λίτρα!!Μπορώ να την κάνω την διαδρομή μια φορά στο τόσο!Το μόνο κακό είναι οτι δεν θα μπορώ να τρέξω όσο θα ήθελα δηλαδή να πιάσω 120-130...Αλλα με κάποιες βελτιώσεις θα τα πιάνει τα 120!
    Πάρε το crypton,θα το κρατήσεις μια ζωή..Το ybr ναι,παπί με συμπλέκτη είναι..Κι αν θες παπί με συμπλέκτη βρες κανα FX125 καλύτερα..

ΞΕΧΝΑ το Αθήνα-Σπάρτη με 125..Ακόμα κ το 250ρι μπορεί να σου βγάλει την πίστη..

(καλό είναι να αρχίσεις να διαβάζεις κάποια σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ κ να σταματήσεις ν'ακούς οτι σου λένε δεξιά κ αριστερά)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ασφάλεια εννοείς οτι άμα πηγαίνω με 100 θα πηγαίνω πολυ αργά σε σχέση με τα άλλα οχήματα...Δεν νομίζω στην δεξιά λορίδα που κινούνται φορτηγά, λεωφορία και χασομέριδες να έχω καποιο πρόβλημα!Το οτι θα ζεστένεται είναι ένα πρόβλημα που όμως λύνεται γιατι οπως είπα και πριν θα κάνω κανα δυο στάσεις ανα 100 χιλ και δεν νομίζω οτι θα εχω πρόβλημα η απόσταση είναι 255 χιλιόμετρα και τα Μέγαρα που θα πηγαίνω εγώ ειναι 210...Άσχετο! Υπάρχει ένδειξη για θερμοκρασία?

Αλλιώς σε βλέπει η γκόμενα με το παπάκι και αλλιώς με μια μηχανη!!Σωστα??
    Τώρα το είδα αυτό,πάρε αμάξι!

'μηχανή' εννοείς το ybr..;

ΕΕ μηχανούλα είναι...Και αμα δεν ξέρεις απο μηχανές εμφανισιακά τη βλέπεις για καλή μηχανή...
    Αμα δεν γνώριζα πόσο έκανε άνετα θα έλεγα οτι κάνει 3000-3500 χιλιάρικα...Ενω κανει 2100 και το παπί 2300

εννοειται πως ειναι μηχανη!δεν προλαβαινω να τις γ@μ@ω ολες!... αθηνα σπαρτη ξεχνα το.εγω αιγαλεω πορτο ραφτη και ζοριζομαι.55 χλμ. εμενα με αρεσει και με εχει βολεψει.αλλα ειναι μεταβατικο σταδιο.βεβαια μπορω να το κρατησω και να κανει και την χρηση που εχει για πολλους το παπι, εχοντας μεγαλυτερη μηχανη.αλλα προς το παρον αυτο εχουμε σε οποια αρεσει...!

Ψάχνω μήπως βρω καμια ευκαιρία σε 250 αλλα να δούμε...Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω απο μηχανές και φοβάμαι μην πάρω καμια σαραβαλιασμένη η οποία δεν φαίνεται με το μάτι!

Φίλε απ'ότι βλέπω σε ανησυχεί περισσότερο το πως θα φαίνεται..Πάρε κανα σκούτερ ή κουτί..

Κι αν δεν έχεις γυαλί μάσκα να αγοράσεις γρήγορα..

Μαζί σου κι εγώ ρε atom_smasher!!!Αλλα ρε γαμώτο δεν θα μπορω λες να την πάρω ουτε το καλοκαίρι Αθήνα??Με δυο στάσεις??Γιατι?

Οχι εχω γιαλιά μάσκα!!!!!πλακα κάνω!Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να κάνω τελικά?Αλλοι μου λένε(Σε άλλο forum για μηχανες) παρε την YBR πολυ καλήτερα απο παπί και εσείς μου λετε παπί!Η εμφάνιση που έλεγα, γιατι το παρεξηγησες ειναι για μένα αρχικα γιατι μ'αρεσει πολύ!!Και μετα λέω οτι εντάξει και για τις γκόμενες καλήτερα αλλα δεν είναι αυτό ο λόγος...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Θέλεις να κάνεις την δουλειά σου μέσα στην πόλη? Πάρε το crypton ή το YBR125, όποιο σου αρέσει περισσότερο. Εγώ θα προτιμούσα το YBR125 γιατί είναι μηχανή (λογικά φρενάρει και συμπεριφέρεται καλύτερα στο δρόμο, και έχει μια πιο λογική θέση οδήγησης από την παράνοια του παπιού).

Θέλεις να κάνεις επιπλέον κανένα κανένα ταξιδάκι κοντινό? Κοίτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ένα 250. Το CBF που σου έδειξαν τα παιδιά δείχνει μια χαρά (καλά θα το πας σε έναν μάστορα να το δει, εννοείται, αλλά 99% είναι ΟΚ). ΜΗΝ το σκέφτεσαι ότι είναι μεταχειρισμένο: Από YBR125-καινούριο καλύτερο είναι, όπως και να έχει.

Εξάλλου είπαμε, ταξίδι ==> 250 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΔΕΝ είναι συζητήσιμο το θέμα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Άμα πραγματικά γουστάρεις τις μοτοσυκλέτες, τότε ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις ταξίδι και με το 125---αλλά για κάθε μα κάθε ΠΡΑΚΤΙΚΟ λόγο, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη λύση είναι προτιμότερη (π.χ. λεωφορείο, τραίνο). Για να 'μαστε 'ξηγημένοι δηλαδή το ξαναρίχνω: Όταν λέω "μπορείς", εννοώ με την έννοια που μπορείς να κάνεις το ταξίδι και με ένα παπί ή ένα ποδήλατο: Δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος να προτιμήσεις κάτι τέτοιο, αλλά αν έχεις την τρέλα γίνεται.

Αν θέλεις να γουστάρουν οι γκόμενες, πάρε αμάξι: τα '80s πέρασαν και δεν ξαναγυρίζουν.

Συνολικά τώρα για μένα η πιο συμφέρουσα λύση (ανεξαρτήτως της χρήσης, και πάντα μέσα στα πλαίσια που συζητάμε) είναι ένα 250 μεταχειρισμένο. Αν δεν σε φοβίζει το λίγο μεγαλύτερο κόστος συντήρησης και χρήσης, κοίτα και για κάτι μεγαλύτερο μεταχειρισμένο (π.χ. κανα 400άρι)---μπορεί να σου είναι άχρηστο, μπορεί και όχι, εσύ ξέρεις.

Ενα θέμα που όντως με προβληματίζει είναι οτι αν αποφασίσω να το μεταπουλήσω το YBR το οποίο δεν είναι εμπορικό μοντέλο θα δυσκολευτώ και θα χάσω και πολλά!Ενω τα παπιά φεύγουν ετσι γιατην πλάκα και σε καλες τιμές...

Για το CBF το συγκεκριμένο δεν ξέρω με φοβίζει...καρβουνακια...νεκρα...οι 2 πτωσεις!Δεν ξέρω μην μου βγαλει κανα πρόβλημα!

Moderator
    Μαζί σου κι εγώ ρε atom_smasher!!!Αλλα ρε γαμώτο δεν θα μπορω λες να την πάρω ουτε το καλοκαίρι Αθήνα??Με δυο στάσεις??Γιατι?
    Πέρα από την τρέλα, ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε κανείς να κάνει ταξίδι με ένα 125 είναι η ανάγκη (όπως εκατομμύρια κινέζοι αποδεικνύουν). Αν λοιπόν δεν είχες άλλη επιλογή, τότε ναι, θα μπορούσες να το κάνεις (με την προυπόθεση ότι θα είσαι αρκετά προσεκτικός, και ίσως με περισσότερο από δύο στάσεις όπως λες). ΔΕΝ θα σου άρεσε, θα προσπαθούσες να βρεις τρόπο να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ, αλλά αν αυτό δεν γίνεται... ΝΑΙ θα μπορούσες να το κάνεις.

Moderator
    Για το CBF το συγκεκριμένο δεν ξέρω με φοβίζει...καρβουνακια...νεκρα...οι 2 πτωσεις!Δεν ξέρω μην μου βγαλει κανα πρόβλημα!
    Καρβουνάκια: ΣΙΓΑ!

Νεκρά: Όλα το CBF το έχουν το πρόβλημα. Ακόμη και τα καινούρια.

Πτώσεις: Να 'ταν έτσι οι πτώσεις! Σε 2-3 μήνες θα έχει άλλες 2 από εσένα!

Το ξαναλέω όμως: Εννοείται ότι θα το πας σε μάστορα να το δει!

Υ.Γ.: Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μηχανάκι, έτσι? Απλά λέω ότι οι συγκεκριμένοι λόγοι που αναφέρεις δεν είναι σοβαροί.

Moderator
    Ενα θέμα που όντως με προβληματίζει είναι οτι αν αποφασίσω να το μεταπουλήσω το YBR το οποίο δεν είναι εμπορικό μοντέλο θα δυσκολευτώ και θα χάσω και πολλά!Ενω τα παπιά φεύγουν ετσι γιατην πλάκα και σε καλες τιμές...
    Σ' αυτό έχεις δίκιο.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Yamaha Crypton R '00+
    από Tropeas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2022, 14:23
  2. yamaha crypton x vs kawasaki zx130 vs yamaha ybr 125
    από mustaine1990 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2009, 12:43
  3. Yamaha Crypton
    από Jim4cyl στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ