ασπαζεται μας εν βαβυλωνι συνεκλεκτη και μαρκος ο υιος μου.
ασπασασθε αλληλους εν φιληματι αγαπης.
ειρηνη υμιν πασιν τοις εν χριστω...
ΗΓΚΙΓΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ![]()
![]()
ασπαζεται μας εν βαβυλωνι συνεκλεκτη και μαρκος ο υιος μου.
ασπασασθε αλληλους εν φιληματι αγαπης.
ειρηνη υμιν πασιν τοις εν χριστω...
ΗΓΚΙΓΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ: ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΣΚΙΣΑΜΕ ΛΕΜΕ, ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΩ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε σοβαρευτείτε...
Gandalf
ρε μαγε μας τα σπατε με οτι μαλακια σας ερθει για το αεκακι
μηπως να κοιταξετε να σοβαρευτητε εσεις που εχετε χιλιαδες ανουσια ποστ για την ομαδουλα σας και να μας αφησετε εμας που σπανια γραφουμε?κοιτα εκει να κερδισεις την ξανθη εκτος που καθε φορα μοιραζουν τα κηδειοχαρτα σας πριν το παιχνιδι
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
EVI...
η νοοτροπία του γαύρου δεν πεθαίνει ποτέ..
Φωταγωγήσατε χθες τον Πειραιά... κάνατε υποδοχή ηρώων στο Ελ.Βενιζέλος...
Κάνετε λες και πήρατε κούπα...
Και επειδή μου την λές...
Σου υπενθυμίζω οτι η ΑΕΚ ναι μεν έκανε πέρσι νίκες μόνο στο CH.L. αλλά τις έκανε μετά απο 2 χρόνια αποτυχιών και οχι μετά απο 9 χρόνια παρουσία στον θεσμό.
Σου υπενθυμίζω επίσης οτι στο Α ημίχρονο αν δεν έβγαζε τα άπιαστα ο Νικοπολίδης , θα είχατε αρπάξει απο 2-4 goals.
Τι θέλω να πω... οτι ναι νικήσατε και παίξατε όντως παληκαρίσια... αλλά έλεος πλέον... δεν έγινε δα και χαμός.
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι σας δουλεύει όλη η Ελλάδα με τέτοιες εκδηλώσεις (οχι ευτυχώς απο την ομάδα σας και τα μέλη της) αλλά απο εσάς τους ίδιους που περιμένατε 31 παιχνίδια για να πάρετε ενα διπλό;
Για αυτό λέω σοβαρευτείτε...
Έχετε φοβερό υλικό για ομάδα και το λέω απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση , πέρα απο την άκρως δικαιολογημένη χαρά σας, περιπτώσεις όπως φωταγώγηση πόλης κτλ... ανήκουν στον χώρο της υπερβολής και πολύ καλά κάνει η "Πράσινη" που έχει τέτοιο πρωτοσέλιδο.
ΕΛΕΟΣ δηλαδή..
όσο για εμάς, ειδικά φέτος μέχρι στιγμής , δεν έχεις πάτημα ακόμα να μιλήσεις με το 3 στα 3 που έχουμε... θα δούμε βέβαια με τον Πανιώνιο.. αλλά μέχρι τότε, κάτσε εκεί και μην μιλάς καθόλου!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
τα θες και τα λες??? ποσα χρονια βγαινει η αεκ στο τσου λου?????? ας ξεκινησουμε απο κειΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
EVI...
Gandalf
δε σου τη λεω σε ψαρωνω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τριτον μη μου λες εμενα οτι δεν εχω πατημα
που ενα εκατομυριο ποστ εδω μεσα για τις μασκες του ζορο για τις πορτοκαλαδες του λυμπε και δε ξερω τι ,δεν ειναι το αεκ φορουμ εδω μεσακαι πιστεψε με νικατε τον ατρομητο και βγαινετε και μας ζαλιζετε τα απαφταρια
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κάτσε ρε Gandalf δηλαδή τι ήθελες να μην το πανηγυρίσουμε? Το δούλεμα που έχουμε φάει τόσα χρόνια δεν έπρεπε να ξεσπάσει κάπου. Εντάξει δεν γιναμε και Μπάρτσα αλλά έσπασε μια παράδοση 10 ετών και 31 αγώνων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
EVI...
η νοοτροπία του γαύρου δεν πεθαίνει ποτέ..
Φωταγωγήσατε χθες τον Πειραιά... κάνατε υποδοχή ηρώων στο Ελ.Βενιζέλος...
Κάνετε λες και πήρατε κούπα...
Και επειδή μου την λές...
Σου υπενθυμίζω οτι η ΑΕΚ ναι μεν έκανε πέρσι νίκες μόνο στο CH.L. αλλά τις έκανε μετά απο 2 χρόνια αποτυχιών και οχι μετά απο 9 χρόνια παρουσία στον θεσμό.
Σου υπενθυμίζω επίσης οτι στο Α ημίχρονο αν δεν έβγαζε τα άπιαστα ο Νικοπολίδης , θα είχατε αρπάξει απο 2-4 goals.
Τι θέλω να πω... οτι ναι νικήσατε και παίξατε όντως παληκαρίσια... αλλά έλεος πλέον... δεν έγινε δα και χαμός.
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι σας δουλεύει όλη η Ελλάδα με τέτοιες εκδηλώσεις (οχι ευτυχώς απο την ομάδα σας και τα μέλη της) αλλά απο εσάς τους ίδιους που περιμένατε 31 παιχνίδια για να πάρετε ενα διπλό;
Για αυτό λέω σοβαρευτείτε...
Έχετε φοβερό υλικό για ομάδα και το λέω απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση , πέρα απο την άκρως δικαιολογημένη χαρά σας, περιπτώσεις όπως φωταγώγηση πόλης κτλ... ανήκουν στον χώρο της υπερβολής και πολύ καλά κάνει η "Πράσινη" που έχει τέτοιο πρωτοσέλιδο.
ΕΛΕΟΣ δηλαδή..
όσο για εμάς, ειδικά φέτος μέχρι στιγμής , δεν έχεις πάτημα ακόμα να μιλήσεις με το 3 στα 3 που έχουμε... θα δούμε βέβαια με τον Πανιώνιο.. αλλά μέχρι τότε, κάτσε εκεί και μην μιλάς καθόλου!!!
Gandalf
Ο Πειραιάς είναι κόκκινος όσο δεν πάει, σε πείραξε που τον φωταγώγησαν? Όσο για το αεροδρόμιο αυτό πλέον γίνεται ακόμα και για πολύ πιο ασήμαντες αφορμές. Εδώ υποδέχονται παίκτες όταν γίνονται μεταγραφές.
Και στο κάτω κάτω θυμάσαι πολλές νίκες ελληνικών ομάδων στην Γερμανία με 1-3?
Αφήστε μας ήσυχους ...
Κανενας πελατης θα βγει να πει οτι μας το εδωσε ο Κασναφερης και αυτο??
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"πόσα χρόνια δεν βγαίνει η ΑΕΚ στο CH.L."....
αυτό είναι το επιχείρημα σου;.
3 βγήκε... στον 3ο χρόνο έκανε νίκες..
Θες να μου πείς πόσα βγαίνετε εσείς και γιατί μέχρι στιγμής το ρεκόρ ήταν 31-12-0 ή κάτι τέτοιο;
Όσο για το αν βγαίνουμε... και γράφουμε και κάνουμε... ειδικά φέτος, ναι το κάνουμε , γιατί έχουμε και κάτι να πούμε εν συγκρίσει με εσάς που βγήκατε σήμερα όλοι μαζί μετά απο 2-3 μήνες διάστημα να πείτε κάτι.
Άστο σου λέω... ειδικά αν μετά την Κυριακή έρθει το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο όπως πρέπει , και πάμε στα 4-4 , θα έχουμε και πρωτάθλημα και πέρασμα σε ομίλους τους UEFA με πολύ υψηλές προοπτικές λόγω της μπάλας που έχεί δείξει η ΑΕΚ οτι παίζει μέχρι στιγμής.
Και στην τελική... σου είπα και πριν.. Καλά κάνετε και πανυγιρίζετε... τα ίδια κάναμε και εμείς με την Μίλαν. Αλλά ρε Evi... φωταγώγηση του Πειραία και διθύραμβοι απο τους οπαδούς σας, γιατί;... Για ενα διπλό με καθυστέρηση 9 ετών;
Μπορείτε να το χωνέψετε πόσο αστείο ακούγεται; Μεγάλο διπλό σίγουρα , αλλά δεν πήρατε καν πρόκριση και ακόμα και τώρα μπορεί τον Νόεμβρη να είσαστε σπίτι σας (ούτε καν UEFA) με αυτό τον όμιλο.
Εκεί λοιπόν πάει το σοβαρευτείτε... στο οτι υπερβάλετε και οχι στο οτι χαίρεστε...
Χθες σε κάθε goal του Γαύρου , το χάρηκα ιδιαίτερα... αλλά μην περνάμε τώρα και στο οτι θα κάνετε, θα σκίσετε, είσαστε και οι "πρώτοι"...
Σας έκατσε καλά το Α ημίχρονο, την γλυτώσατε χάριν Αντώνη (ειδικά στα τελευταία 3-4 λεπτά) και μετά το πήρατε παληκαρίσια.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
η απαντηση μου ειναι
ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
και εθνική εορτή και και και και και. . . .
Μια ζωή πελάτες...
Έχουμε πρόεδρα που τα παίρνει απο όόόόόλες τις τσέπες και τα βάζει στι δικιά του! και ρίχνει κ κανα ψίχουλο στην Ομαδαρα να μας γλυκαίνει κ μας που και πού!![]()
Όχι ενα γερο καρμίρη τσιγκούνι που του τα τρώει ο γιόκας στα τουτου! ! !:rotflmao:
και τι λουλουδου που τον ταΐζει μια τραγουδιάρα!![]()
Ελα μωρή αρρώστια!![]()
![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
και εθνική εορτή και και και και και. . . .
Μια ζωή πελάτες...
Έχουμε πρόεδρα που τα παίρνει απο όόόόόλες τις τσέπες και τα βάζει στι δικιά του! και ρίχνει κ κανα ψίχουλο στην Ομαδαρα να μας γλυκαίνει κ μας που και πού!![]()
Όχι ενα γερο καρμίρη τσιγκούνι που του τα τρώει ο γιόκας στα τουτου! ! !:rotflmao:
και τι λουλουδου που τον ταΐζει μια τραγουδιάρα!![]()
Ελα μωρή αρρώστια!![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχχα κλασικο παραδειγμα γαυρου
αληθεια .....να πω κατι? πρωτη φορα στη ζωη μου ασχολουμε με τους αεκτζιδες εδω στο μοτο απιστευτο???
αμα πας στον πειραια και πεις αυτος ειναι αεκτζης θα σου πουν <<εεεε καααλα>> αν πεις οτι ειναι βαζελος τη μαμισε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vourkoyfales...
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.....ωραίος εσύ!!!!
χαχαχαχαχχαχα
Gandalf
ΡΕ ΨΙΛΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
"πόσα χρόνια δεν βγαίνει η ΑΕΚ στο CH.L."....
αυτό είναι το επιχείρημα σου;.
3 βγήκε... στον 3ο χρόνο έκανε νίκες..
Θες να μου πείς πόσα βγαίνετε εσείς και γιατί μέχρι στιγμής το ρεκόρ ήταν 31-12-0 ή κάτι τέτοιο;
Όσο για το αν βγαίνουμε... και γράφουμε και κάνουμε... ειδικά φέτος, ναι το κάνουμε , γιατί έχουμε και κάτι να πούμε εν συγκρίσει με εσάς που βγήκατε σήμερα όλοι μαζί μετά απο 2-3 μήνες διάστημα να πείτε κάτι.
Άστο σου λέω... ειδικά αν μετά την Κυριακή έρθει το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο όπως πρέπει , και πάμε στα 4-4 , θα έχουμε και πρωτάθλημα και πέρασμα σε ομίλους τους UEFA με πολύ υψηλές προοπτικές λόγω της μπάλας που έχεί δείξει η ΑΕΚ οτι παίζει μέχρι στιγμής.
Και στην τελική... σου είπα και πριν.. Καλά κάνετε και πανυγιρίζετε... τα ίδια κάναμε και εμείς με την Μίλαν. Αλλά ρε Evi... φωταγώγηση του Πειραία και διθύραμβοι απο τους οπαδούς σας, γιατί;... Για ενα διπλό με καθυστέρηση 9 ετών;
Μπορείτε να το χωνέψετε πόσο αστείο ακούγεται; Μεγάλο διπλό σίγουρα , αλλά δεν πήρατε καν πρόκριση και ακόμα και τώρα μπορεί τον Νόεμβρη να είσαστε σπίτι σας (ούτε καν UEFA) με αυτό τον όμιλο.
Εκεί λοιπόν πάει το σοβαρευτείτε... στο οτι υπερβάλετε και οχι στο οτι χαίρεστε...
Χθες σε κάθε goal του Γαύρου , το χάρηκα ιδιαίτερα... αλλά μην περνάμε τώρα και στο οτι θα κάνετε, θα σκίσετε, είσαστε και οι "πρώτοι"...
Σας έκατσε καλά το Α ημίχρονο, την γλυτώσατε χάριν Αντώνη (ειδικά στα τελευταία 3-4 λεπτά) και μετά το πήρατε παληκαρίσια.
Gandalf
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο τη μπάρτσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φτιάξτε μικτή κόσμου κ ελάτε να μας κάνετε αέρα με τον ποπό σας στα γεννητικά μας όργανα!![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
μονο τη μπάρτσα!![]()
φτιάξτε μικτή κόσμου κ ελάτε να μας κάνετε αέρα με τον ποπό σας στα γεννητικά μας όργανα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a44:
![]()
![]()