Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Skeftomai na agoraso SV650S

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: Skeftomai na agoraso SV650S

Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
    Geia se olous. Eimai 26 xronon kai apo to 2000 exo ena FXR150 to opio exo odigisei poli ligo kai afou exo barethei na to vlepo na kathete sto garaz leo mesa sto 2008 na to doso kai na paro mia mixani. Proto stin lista exo to SV650S kai to mono pragma pou me kanei kai kolao einai pos antikimenika den theorite kai i kaliteri agora. O logos pou to leo auto einai epidi genika de to vlepo na kikloforei kai poli pragma pou simenei pos an to agoraso isos kai na to pandreuto
    Skeftika to ER6F to FAZER ala kai to hornet ala ta aperipsa. Ta dio prota ta aperipsa os bastarda isos na mi mporo na katalavo an einai dromou i on off etsi opos einai. To hornet to anefera epidi se osous leo pos thelo to SV mou lene pare ena hornet pou sigoura theorite kalitero san agora.
    Edo lipos einai to thema. Na doso ta lefta mou se kati pou goustaro pragmatika opos einai to SV i na ta doso se kati pou de mou aresei kai toso poli ala tha mporo na to pouliso argotera kaide prokite na antimetopiso pote provlima me ta antalaktika tou.
    mi xexnate gi auto anefera kai to FXR150 pou exo epidi niotho pos eimai o monadikos katoxos FXR stin ellada de thelo na peso se paromia katastasi.
    euxaristo
    το οτι δεν κυκλοφορει δεν σημαινει οτι ειναι κακή επιλογή ή κακή μηχανή...απλα εδω στην ελλαδα ειμαστε και λιγο της μουρης και ετσι προτιμουνται μοντέλα οπως το gsxr-r1cbr οσων αφορα τα σσ και ας πηγαινουμε μονο εως την πλατεια. αρκει να μας δουν!!!!
    το δεν ειχε λοιπον εμπορικη επιτυχία στην ελλαδα δεν ειναι κριτίριο ποιοτητας...εξαλλου πανευρωπαικα και στην περα πλευρα του ατλαντικου (Η.Η.Π.Α- Ηνωμενες Ηλιθιες Πολιτειες Αμερικης) εχει πουλησει τρελα!!!

σιγουρα λοιπον στην ελλαδα μεταπωληση ΔΕΝ θα έχεις...εκτως αν το σκοτωσεις!!!
    απο την αλλη ομως θα εχεις μια μηχανη αξιοπιστη
    (και ας λενε λαλακιες μερικοι μερικοι...δεν κοιτουν τα πλαισια τους τρομαρα τους... :a029: ) με αρκετα περθωρια για να την βελτιωσεις αν το θες.
    βολτες, ταξιδια ακομα και track day δεν χρειαζεται να τα σκεφτεσαι...no problem!!!!
    ανταλλακτικα αφθονα (ebay στην αναγκη) και μιας και φορα τον ιδιο κινητηρα με το vstrom θα βρισκεις για ποοοολλα χρονια ακομα.

αν και...οπως το ειπε και αλκης γιατι να μην παρεις το 1000??? δεν εχουν και τεραστια διαφορα στο γκαζι (το οποιο δεν τρομαζει ουτε στο ενα ουτε στο αλλο....και μην πεταχτει κανεις ''εξυπνος'' να πει ''εξυπναδα'')

με λιγα λογια: αν σου αρεσει να το παρεις...
    (και θα το κρατησεις θες δεν θες..... :rotflmao: )

υγ: οχι και ον-οφφ το φαζερ......δηλ το varakadero τι ειναι καθαροαιμο????
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα,
    και αν εσύ έχεις μέτρο και αυτοσυγκράτηση θα σου λεγα να πάρεις κατευθείαν το 1000....

exoun kolisei ta ELATIRIA Το avatar του/της LePa
    pano pou to apofasisa den iparxei pouthena...

apogoiteutika ........

pao mia volta me to fxr na kano ena tsigaro.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    pano pou to apofasisa den iparxei pouthena...

apogoiteutika ........

pao mia volta me to fxr na kano ena tsigaro.
    Φιλε μου δεν ξερω τελικα τι θα κανεις με το SV, αλλα και μονο που εχεις το fxr απο μενα respect.
    MHN το δωσεις ΠΟΤΕ δεν σου κανω πλακα.
    (ειχα το το τελευταιο fx125 2002 μοντελο, και το σκυλομετανιωσα εκατο φορες που το εδωσα)

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Akouste pos mou to ethese o tipos sti suzuki.

HAHA pou to thimithikes auto !!!

an thes toso poli kikloforei enas tipos sto iraklio me ena ble na ton vroume an to poulaei

( ipenthimizo pos fovamai tin FXR katastasi )

kapos etsi me antimetopisan otan epsaxna kai FXR ala diskola kaneis ena 19 ari na skeftei realistika kai na xeperasei ti kavla pou exei gia ena mixanaki kai tous egrapsa olous kai to pira. DE TO METANIOSA vevea.

diskolo tora na skefto me auto to tropo kai na paro SV me ola auta pou akouo .

poli stenoxorithika gmt xtes de miliomoun

i lisi ER6F me clip on pano fisika ti sas leei ?

lisi anagis
    http://www.bikepics.com/members/lepa/

SV 1000 S ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ...

Προτείνω ανεπιφύλακτα το 1000

Μετά από πολύ σκέψη και χωρίς να είμαι σίγουρος όταν το αγόρασα ότι θα κάλυπτε της ανάγκες μου σου λέω ότι πάω σε TD, εκδρομές, στην δουλειά μου κάθε μέρα και δεν το χορταίνω.

Μου έχει γίνει σαν ναρκωτικό εάν δεν το οδηγήσω μια μέρα κάτι παθαίνω.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανα και χωρίς υπερβολές δεν ήξερα τη αγόρασα όταν το πήρα.

diskolo tora na skefto me auto to tropo kai na paro SV me ola auta pou akouo .

poli stenoxorithika gmt xtes de miliomoun
    Πρωτα απ'ολα το FXR ηταν ενα μηχανακι παραεισαγωγης, ενω το SV εισηχθη κανονικα.
    Υποστηριξη θα υπαρχει,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο που σε απασχολει απ'οτι καταλαβα.
    Δευτερον,αμα ειναι να σκεφτεσαι την γνωμη των αλλων τσαμπα υποβαλλεις τον εαυτο σου σε δοκιμασια.
    Παρε οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα.
    Το Εr-6 ειναι καλο μηχανακι,(καλυτερο απο το SV συνολικα δεν ειναι βεβαια) ,αλλα τουλαχιστον ειναι φθηνο και κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσεις να το πουλησεις πιο ευκολα.
    Επισης δεν εχει κλιπον αλλα τιμονι, επειδη μαλλον σε μπερδευουν αυτες οι εννοιες.
    -..Not Yet!

Re: SV 1000 S ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manosstr

Μετά από πολύ σκέψη και χωρίς να είμαι σίγουρος όταν το αγόρασα ότι θα κάλυπτε της ανάγκες μου σου λέω ότι πάω σε TD, εκδρομές, στην δουλειά μου κάθε μέρα και δεν το χορταίνω.

Πως και δεν σε πετυχε καμια μερα στα Μεγαρα ο tropeas να σε πρηξει να μπεις στο μοτο να σε γνωρισουμε;
    Η μηπως σε πετυχε;
    -..Not Yet!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: SV 1000 S ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manosstr

Μου έχει γίνει σαν ναρκωτικό εάν δεν το οδηγήσω μια μέρα κάτι παθαίνω.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανα και χωρίς υπερβολές δεν ήξερα τη αγόρασα όταν το πήρα.
    βρε βρε καλως τον!

αλλος ενας....650-1000= 4-3
    :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Μια χαρά είναι το SV αλλά γιατί θεωρείς το fazer μπάσταρδο; Άλλο πάλι τούτο. Κατηγορία από μόνο του είναι. Εκπληκτική μηχανή, όμορφη, φτηνή και ανταλλακτικά παντού και πάντα. Ξανασκέψου το. Ααα, δες και από gsr600 μεριά. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Βέβαια το sv μεταχειρισμένο πλέον το βρίσκεις σε πάρα πολύ καλή τιμή. Αν είναι όμως να πάρεις μηχανή για να την παντρευτείς για πολύ καιρό τότε κοίταξε καλύτερα από μεριά Fazer. Προσωπική άποψη μοντέλο 2003 ή 2006/7. Τα ενδιάμεσα όντως...είναι λίγο μπάσταρδα. Κάτι μεταξύ tdm και fazer. Σε αυτή την σκοτεινή περίοδο με στεναχώρησε η Yamaha. Επαναλαμβάνω πρόκειται για προσωπική άποψη μην με φάτε όσοι έχετε fazer των παραπάνω "σκοτεινών" περιόδων...
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Πού συναντιόνται τα V2 ?

Τα Σάββατα της Κυριακές που συναντιόσαστε ?

Στο Delear θα σας συνάντησω εάν τα καταφέρω να περάσω Δευτέρα ?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Skeftomai na agoraso SV650S

Skeftika to ER6F to FAZER ala kai to hornet ala ta aperipsa. Ta dio prota ta aperipsa os bastarda isos na mi mporo na katalavo an einai dromou i on off etsi opos einai.

Αν πάρεις SV ή θα το παντρευτείς ή θα το δώσεις πολύ δύσκολα κ σε χαμηλή τιμή.. (αν θελήσεις βέβαια να το δώσεις..)

Αν το γουστάρεις τόσο ώστε να μη σε νοιάζουν τα παραπάνω ΠΑΡΤΟ..

Αν το θέλεις θα έλεγα να κοιτάξεις πέρα από τη αγορά της περιοχής σου..

Συμφωνώ με τον Κρούκη να ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ FXR..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ελα την Δευτέρα Δελεαρ και μπορεί να δεις και vstrom... SV....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
    Μια χαρά είναι το SV αλλά γιατί θεωρείς το fazer μπάσταρδο; Άλλο πάλι τούτο. Κατηγορία από μόνο του είναι. Εκπληκτική μηχανή, όμορφη, φτηνή και ανταλλακτικά παντού και πάντα. Ξανασκέψου το. Ααα, δες και από gsr600 μεριά. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Βέβαια το sv μεταχειρισμένο πλέον το βρίσκεις σε πάρα πολύ καλή τιμή. Αν είναι όμως να πάρεις μηχανή για να την παντρευτείς για πολύ καιρό τότε κοίταξε καλύτερα από μεριά Fazer. Προσωπική άποψη μοντέλο 2003 ή 2006/7. Τα ενδιάμεσα όντως...είναι λίγο μπάσταρδα. Κάτι μεταξύ tdm και fazer. Σε αυτή την σκοτεινή περίοδο με στεναχώρησε η Yamaha. Επαναλαμβάνω πρόκειται για προσωπική άποψη μην με φάτε όσοι έχετε fazer των παραπάνω "σκοτεινών" περιόδων...
    Έτοιμος ήμουν να πέσω να σε φάω!

Πριν σε φάω όμως λύσε μου αν μπορείς τις παρακάτω απορίες.

Ποια είναι η διαφορά των ενδιάμεσων μεταξύ τους;
    Γιατί είναι μπάσταρδα;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti na agoraso????????
    από MIXALAKOS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 15:12
  2. Ti na agoraso gia proth mhxanh?
    από leontiad στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 00:53
  3. thelo na agoraso v-strom 650
    από fanis-ael στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2007, 09:48
  4. thelo na agoraso v-strom 650
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 10:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα