Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Honda CRF-250X 2007 ή 2008;;

Άλλο πάλι και τούτο. Οπότε, νέο πρόβλημα προς επίλυση: Υπάρχει η δυνατότητα να βγάλω πινακίδες έχοντας αγοράσει τη μοτό από εξωτερικό? (προσθέτοντας εγώ από μόνος μου τα λοιπά απαραίτητα όπως καθρέφτες, φλασάκια, και ό,τι άλλο βάζει η ΗΜ στο μηχανάκι και δεν το έχει από τη μάνα του ως CRF). Και για να γίνει αυτό, τι χαρτιά θα χρειαστώ? Πάντως η πινακίδα δεν με πολυκαίει για να είμαι ειλικρινής. Εάν βρω έμπορα, το παίρνω πάραυτα.
    Αυτό που με καίει είναι αν θα με χρεώσουν κερατιάτικα κατά την εισαγωγή..

Κατά τα λοιπά Mike, από Ηράκλειο είμαι, αλλά δυστυχώς άνευ μοτούς όπως έχω ήδη πει οπότε και η αναζήτηση για τον έμπορα..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Makedonas
    (προσθέτοντας εγώ από μόνος μου τα λοιπά απαραίτητα όπως καθρέφτες, φλασάκια, και ό,τι άλλο βάζει η ΗΜ στο μηχανάκι και δεν το έχει από τη μάνα του ως CRF).

Όπα Μακεδόνα.

Δεν χρειάζεται να βάλεις όλα αυτά τα πράγματα .

Σιγά μην βάλεις καθρέφτες και κατέβεις για αγώνα :rotflmao:

Την πινακίδα να βγάλεις αρκεί
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Όπα Μακεδόνα.

Δεν χρειάζεται να βάλεις όλα αυτά τα πράγματα .

Σιγά μην βάλεις καθρέφτες και κατέβεις για αγώνα :rotflmao:

Την πινακίδα να βγάλεις αρκεί
    Πιο αγώνα ρε Μάριε, πλάκα ΜΕ κάνΕΙΣ?
    Είπα για καθρέφτες και φλασάκια, απλά γιατί το CRE 250X είναι το CRF 250X, ακριβώς με αυτές τις διαφορές για να βγάζει πινακίδες.
    Αν η ΗΜ δεν του έβαζε π.χ. καθρέφτες απλά δεν θα έπαιρνε έγκριση τύπου.
    Εγώ θα εισάγω το CRF, οπότε για να του βγάλω πινακίδες θα πρέπει λογικά να το παρουσιάσω με καθρέφτες κλπ κλπ.
    Αν ο συλλογισμός μου είναι λάθος διορθώστε με.
    Τέσπα. Το θέμα για μένα δεν είναι τόσο η πινακίδα όσο τα κερατιάτικα κατά την εισαγωγή..
    Εβίβα σύντεκνοι!

Εάν δεν έχει έγκριση τύπυ κατατεθειμένη στο υποργείο, πινακίδες ΔΕΝ βγάζεις (και τα γρηγορόσημα ή δεν παίζουν ή έχουν γίνει ΠΟΛΥ ακριβά ).

Δεν αξίζει τον κόπο αυτό που πας να κάνεις.
    Γιατί δεν κοιτάς και άλλα μηχανάκια, τόσα υπάρχουν.
    (KTM EXC-F, Husqvarna TE 250 (νομίζω το φετεινό είναι ψεκαστό), Kawasaki KLX-F250 (νομίζω υπάρχουν κάποια σε προσφορα).......

You BETA believe...

Το λοιπόν που λέγαμε μ'αυτά και μ'αυτά, με βάλατε σε σκέψεις. Το αποτέλεσμα? Ανεβαίνω Αθήνα αύριο βράδυ προς αναζήτηση μεταχειρισμένου xr400 κατά προτίμηση (αλλά και 250 θα το σκεφτόμουνα για να είμαι ειλικρινής).
    Έχω υπόψην μου κάποιες περιπτώσεις και για αυτό άλλωστε ανεβαίνω, αλλά χρειάζομαι την βοήθειά σας και πάλι..
    Απ'οσο ξέρω τα xr είναι κατά γενική ομολογία "άθραυστα". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένος ν'αγοράσω γουρούνι στο σακί...ΟΠΟΤΕ: Ως αδαής περί των μηχανολογικών δεδομένων και τεχνικών αξιολογήσεων μοτοσυκλετών, όσα μηχανάκια δω-οδηγήσω-μ'αρέσουν-με καλύπτουν οικονομικά (περί τα 3000 έουρα +- αναλόγως) θέλω να τα πάω σε κάποιο ΚΑΛΟ, και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣΤΟΡΑ για να με βοηθήσει. 'Οσο καιρό σπούδαζα Αθήνα, μόνο μια φορά χρειάστηκε να πάω το περήφανο σκουτεράκι μου στο μάστορα, και αυτό για αλλαγή τακακιών. Επί της Μεσογείων ήταν. Αν θυμάμαι καλά, λίγο πρίν το Νομισματοκοποίο.
    Αν έχει κανείς να συστήσει κάποιο καλό μάστορα, θα του είμαι ευγνώμων. Τα χρηματάκια μου βγαίνουν με κόπο και ιδρώτα και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ δεν θα ήθελα η νέα μου αγαπημένη να αποδειχθεί ότι με κερατώνει..
    Είμαι όλοσ αυτιά και μάτια παίδες!

μακρυα απο το παλτπ!!!το Honda εννοω... φιλος μου ειχε παρει το cre 250 X ... και το εκανα βολτα... και σε δρομο και σε χωμα... ειναι το πιο αργο 250 competition που εχω οδηγησει!και μαλιστα τραγικα πιο αργο!!!ΒΗ ΜΑ!ουτε στροφαρει ουτε τιποτα.... !

το wrf 250 ειναι μακραν δυνατοτερο...

και πριν βιαστει καποιος να σχολιασει... ναι στο enduro δε χρειαζεται να ειναι τουμπανο το μηχανακι.... αλλα αυτο με ζορι σκαρφαλωνει... και με ακομη πιο ζορι ψηλωσηκωνεται σουζα για να περασεις νεα κορμους λουκια και τα λοιπα....

ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

WRF 250 ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
    Run, rabbit run

Για αλλού πήγαινα, αλλού κατέληξα..
    Και το όνομα αυτού, XR-400R.
    Μοντέλο 01, πρώτη κυκλοφορία μέσα του 02. Σε πολύ καλή κατάσταση. 3500 μου πήγε.
    Σήμερα του έβαλα φρέσκο λαδάκι, καινούργιο φίλτρο λαδιού, έπλυνα το φίλτρο αέρα.
    Αύριο μάλλον θα πάω για πίσω λάστιχο. Έψαξα για τιμόνι και κλειστού τύπου χούφτες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα λιγουλάκι. To fat bar or not to fat bar? Renthal ή Pro taper? Για χούφτες μάλλον σε Acerbis θα καταλήξω αλλά απ' ό,τι μου είπανε άλλες χούφτες θα χρειαστώ αν διαλέξω fat bar και άλλες αν διαλέξω κάποιο άλλο. Μπερδεύονται τα πράγματα γαμώτο μου. Τέλος πάντων. Γεγονός πάντως είναι πως είμαι κατενθουσιασμένος με το μηχανάκι μου! Έχει ΤΟ γκάζι! Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Αυτά προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για φώτος..
    Σας χαιρετώ!

μαλλον για τα δικα σου μετρα εχει ΤΟ γκαζι αλλα τελος παντων.... μια χαρα μηχανακι...

καλυτερα fat bar ειτε renthal ειτε pro taper και τα δυο ειναι πολυ καλα.ιδιο πραγμα στην ουσια ειναι

παρε χουφτες για fat bar.... ναι εχουν διαφορα απο αυτες που προοριζονται για απλο τιμονι

καλοριζικο καλες βολτες και να το προσεχεις.... κι εσυ να προσεχεις ..
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Makedonas
    Για αλλού πήγαινα, αλλού κατέληξα..
    Και το όνομα αυτού, XR-400R.
    Μοντέλο 01, πρώτη κυκλοφορία μέσα του 02. Σε πολύ καλή κατάσταση. 3500 μου πήγε.
    Σήμερα του έβαλα φρέσκο λαδάκι, καινούργιο φίλτρο λαδιού, έπλυνα το φίλτρο αέρα.
    Αύριο μάλλον θα πάω για πίσω λάστιχο. Έψαξα για τιμόνι και κλειστού τύπου χούφτες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα λιγουλάκι. To fat bar or not to fat bar? Renthal ή Pro taper? Για χούφτες μάλλον σε Acerbis θα καταλήξω αλλά απ' ό,τι μου είπανε άλλες χούφτες θα χρειαστώ αν διαλέξω fat bar και άλλες αν διαλέξω κάποιο άλλο. Μπερδεύονται τα πράγματα γαμώτο μου. Τέλος πάντων. Γεγονός πάντως είναι πως είμαι κατενθουσιασμένος με το μηχανάκι μου! Έχει ΤΟ γκάζι! Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Αυτά προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για φώτος..
    Σας χαιρετώ!

Καλοριζικο και καλολάσπωτο!!!

Μην αγχωνεσαι, κατσε και περιεργασου το και το τι θα αποφασισεις να βαλεις πανω του θα ερθει μονο του αναλογα τα γουστα σου!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!

αντε ρε οριζοντα να δουμε ποτε θα φερω το δικο μου σπιτι να ασχοληθω!

Παλαιό μέλος
    Καλορίζικο!

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις ευχές σας!
    Σήμερα πήγα την πρώτη μου εντουράδα! Επιτέλους το λάσπωσα το μηχανάκι! Είχα βαρεθεί να το βλέπω καθαρό! Βέβαια τώρα που το πάρκαρα και το κοίταζα μέσα στις λάσπες το λυπήθηκα λιγουλάκι -να πώ την αμαρτία μου- αλλά τι να κάνουμε? Ο καθείς, εφ' ού ετάχθει..
    Εντυπώσεις: Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά αισθάνομαι ότι το μηχανάκι είναι ιδανικό για το χώμα. Τώρα βέβαια μάλλον που δεν δικαιούμαι να ομιλώ και πολύ δεδομένου ότι πρωτάρης είμαι στο χώμα, αλλά το φιλαράκι μου που καβαλούσε CRF-450R μια χαρά τον ακολουθούσα. Πήγαινε βέβαια ολίγον αργά, αλλά μην το πείτε πουθενά..
    Είμαι ένας κατενθουσιασμένος XR-άκιας πλέον. Το μόνο μελανό σημείο που βρήκα είναι το βάρος της. Και αυτό μονάχα όποτε χρειάστηκε να την σηκώσω (ευτυχώς λίγες φορές)
    Τέλος πάντων. Σημασία έχει πως σήμερα πήρα το πρώτο μου ΒΑΣΙΚΟ μάθημα:

Δεν πα να'χει πει η ΕΜΥ λιακάδα και ο Διαμανταρίδης του MEGA ότι η μέρα προβλέπεται ηλιόλουστη? ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το αδιάβροχο ΜΑΖΙ! Ειδάλλως,...το παπάκι πάει στην ποταμιά...

Μου λείπουν ακόμα: Κράνος μοτοκροσάδικο. (δανείστηκα σήμερα ενός φίλου) Αγόρασα ένα M2R Large 170 έουρα αλλά το κέρατο μου είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το επιστρέψω για τον απλό λόγο ότι αγοράστηκε από Γερμανία. Το έχω φορέσει μόνο για να το δοκιμάσω. Εάν ενδιαφέρεται κανείς..)
    Μου λείπει ακόμα ο θώρακας. (και πάλι σήμερα δανείστηκα φίλου)- Πολύ στην τράκα θα μου πείτε ότι είμαι αλλά δεν κρατιόμουνα. Ήθελα να πάω βόλτα! Για θώρακα είχα καταλήξει στον Airframe της Fox αλλά μετά "έπεσα" επάνω σε κάτι στολές τύπου body armor
    http://www.motonekoparts.com/Body-Armor-p-1-c-62.html και μου γυάλισαν το μάτι. Νομίζω ότι προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από τον απλό θώρακα αλλά θα έχουν το μειονέκτιμα ότι θα ιδρώνω πολύ περισσότερο και πιο εύκολα.

Λοιπόν. Αυτά προς το παρόν. Σας χαιρετώ.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Honda CRF 450 2007
    από ARISPEED1 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 18:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •