Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ακριβώς φίλε Βαγγέλη. Αλλού σκοτώθηκε το παιδί. Γιατί του ήταν γραφτό. Και σε "εμάς" δεν είναι...........

Γ@μησέ τους και προχώρα παρακάτω. Δεν έχει νόημα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μολις βλεπεις οτι δεν υπαρχει καμια σπιθα στο βλεμμα των ανθρωπων τοτε καταλαβαινεις ποσο λαθος πιστεψες, δεν ειναι τα λεφτα -ουτε η ταλαπωρια και το χασιμο χρονου- ειναι η απαθεστατη σταση μας απεναντι σε ολα.

Αυτο βλεπει ο Βαγγελης και αυτο τον πληγωνει, οπως και τον καθενα απο μας που σκεφτεται ετσι.
    Αν ειμαι λαθος πες μου.

Το οπλο εναντια στην κινηση.Αδρανεια , μπερδεμενα μυαλα και βολεμα, μεχρι να μας χτυπησει το κακο την πορτα ,αφυπνιση για 2 μερες και αντε παλι κατρακυλα.

Τελικα μονο η πρωσοπικη δραση μας απομεινε(χρονια τωρα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    .....Τελικα μονο η πρωσοπικη δραση μας απομεινε(χρονια τωρα).
    +1 Παναγιώτη ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το κόστος τής φιλοξενίας 10 ατόμων ,που περιλαμβάνει ύπνο και ένα γεύμα,ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό τών 500?
    Εμένα πάλι μου φαίνεται εξωφρενικό ότι περιμέναμε να καλύψει ο σύλλογος τα έξοδα διαμονής και σύτισης. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας τη ελέγαν κιόλας ότι δεν πήγαμε σωστά προετοιμασμένοι να βάλουμε λίγο μυαλό στους μπόμπιρες .... θα είχαν και απαιτήσεις για τις υπηρεσίες που εμμέσως πλήρωσαν... "τσάμπα" κόπος και έξοδα.
    Τέσπα, Βαγγέλη νομίζω ότι η κατάσταση ακόμη σώζεται, εφόσον έχεις ακόμη διάθεση ... εσύ και τα παιδιά που συμφωνήσατε ότι θα κατέβαιναν Πόρο.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Βαγγελη εχεις pm
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ναι η προσωπικη ,αλλα εδω δεν ειμαστε 1 και 1 ειμαστε 5-10-30 που μπορουν να κανουν κατι μαζι.

1.Οπως και να χει η γκρινια δεν οφελει

"Γιατι να ενδιαφερθουμε ενω δεν ενδιαφερονται αυτοι που τους αφορα;"

Γιατι τοτε θα δρουμε συμφωνα με τα δικα τους μετρα και σταθμα.Θα μας εχουν βγαλει εκτος πριν κανουμε το ελαχιστο.

Γιατι εμεις ενδιαφερομαστε κι αυτοι οχι.

Γιατι δεν ειναι θεμα τοπου, εδω ή εκει.

Γιατι εμεις ξερουμε κατι παραπανω κι αυτοι οχι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Παιδιά δεν εκπλησομε καθόλου . οι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μόλις σε δουν σου κολάν την ταμπέλα του αλήτη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν απαντούσαν ειλικρινά θα έλεγαν καλά να πάθουν τα κωλόπαιδα με τα παλιό μηχανάκια ( αυτό βεβαία μέχρι το κακό να χτυπήσει την πόρτα μας ). Άσχετα με την αντιμετώπιση μερικών ανόητων , η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί. Αν πρέπει να γίνει 100 φορές για να ακούσει και να σωθεί ένα παιδί δεν είναι χαμένος κόπος . δεν είχα δηλώσει πρόθεση λόγο του τραυματισμού μου ( όπως ξέρουν οι περισσότεροι ) . τώρα όμως θέλω πολύ να έρθω σαν ζωντανή απόδειξη ( αυτό βεβαία αν είναι επιθυμητό από αυτούς που ανάλαβαν αυτό το έργο και εφόσον κάποιος κατέβει με αυτοκίνητο που δεν νομίζω) .

ΥΓ Βαγγελη πραγματικά δεν αξίζει να σε στεναχωρεί αυτό, και ακόμα κι αν αλλάξουν γνώμη για το οικονομικό δεν θα δεχόμουν ποτέ να πλερωθω για να κατέβω . πιστεύω πως ισχύει για όλους τους εθελοντές , τα λεφτά να τα κάνουν μνημόσυνο σε όλους όσους έχουν χαθεί στην άσφαλτο
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    τα λεφτά να τα κάνουν μνημόσυνο σε όλους όσους έχουν χαθεί στην άσφαλτο
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Λοιπόν είναι μεγάλο πράμα ν' ακούς κάποιες σωστές κουβέντες κι εκεί που λες "Αει στο διάολο" να το σκεφτείς πιο ήρεμα το πράμα(ναι ηρέμησα)και όχι εγωιστικά,όπως πριν.

Αύριο θα πιάσω προσωπικά μερικούς...τέλος πάντων γονείς να δω και μόνος μου πώς σκέφτονται.Ίδωμεν.

Να είστε όλοι καλά!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Λοιπόν είναι μεγάλο πράμα ν' ακούς κάποιες σωστές κουβέντες κι εκεί που λες "Αει στο διάολο" να το σκεφτείς πιο ήρεμα το πράμα(ναι ηρέμησα)και όχι εγωιστικά,όπως πριν.

Αύριο θα πιάσω προσωπικά μερικούς...τέλος πάντων γονείς να δω και μόνος μου πώς σκέφτονται.Ίδωμεν.

Να είστε όλοι καλά!
    Ειλικρινά νομίζω πως δεν πρέπει. Δεν πιστεύω οτι αυτοί που έτρεξαν αυτήν την ιστορία τους ενδιαφέρει αν θα κοιμηθούν τσάμπα.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Βαγγέλη μη στεναχωριέσαι γι' αυτούς που περιφρονούν τη ζωή επειδή ο Θάνατος δεν τους χτύπησε την πόρτα.

Ντρέπομαι γι' αυτό που σου λεω αλλα κι' ο δικός μου ο πατέρας έτσι είναι, σαν αυτούς τους πατεράδες που μισείς.
    Μόνο ενα κράνος μου πε να πάρω οταν πρωτοκαβάλησα κι' αυτό για να μη με γράψουν οι μπάτσοι.
    Άσχετα με το τι πίστευε αυτός εγω το 'θελα πρώτα για το κεφάλι μου και μετά για την τσέπη μου και με τον καιρό (και τις οδυνηρές διαπιστώσεις απο τις πτώσεις) εξοπλιζόμουν σιγά-σιγά πάντα με το δικό μοτ πορτοφόλι και για την δικιά μου ασφάλεια.
    Και τώρα τόσα χρόνια μετά το ίδιο μυαλό κουβαλάει και ΠΑΝΤΑ τσακωνόμαστε αμα του φωνάζω να φοράει ενα βασικό full face κράνος για την ασφάλειά του κι' οχι εκείνο το πλαστικό που μου θυμίζει το εσωτερικό πράσινο που φορούσαμε στο στρατό.

Μην προσπαθείς, δε θέλουν ν' αλλάξουν...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ειλικρινά νομίζω πως δεν πρέπει. Δεν πιστεύω οτι αυτοί που έτρεξαν αυτήν την ιστορία τους ενδιαφέρει αν θα κοιμηθούν τσάμπα.

Δηλαδή;Δεν σε κατάλαβα Χρήστο.:smilea:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μερικες φορες αδυνατω να κατανοησω πως σκευτοντε αυτοι οι "γονεις"...

Δε ξερω για τι ειχε αναφερθει, αλλα πιστευω οτι και οι αλλοι, οπως και γω, οταν προσφερθηκαμε να βοηθησουμε, το σκευτηκαμε γιατι θελουμε να κανουμε οτι μπορουμε να βοηθησουμε εστω και ενα ατομο να αποφυγει την κακια στιγμη, με οποιο τροπο μπορει να συμβαλει ο καθενας. :wacko:

Τωρα αν οι "γονεις" σκευτοντε "δε θα τυχει στο παιδι μου" και ειναι στο κοσμο τους, για να μη πω τπτ αλλο, δε νομιζω οτι ειναι αρκετο να μας αποθαρινει, και ισα-ισα, μαλλον θα μας σπροξει και θα μας πισμοσει να κανουμε κατι ακομα παραπανω.

Εγω παντος εξακολουθω να προσφερομαι, και οτι χρειαστει και μπορω να βοηθησω εδω ειμαι

υ.γ. Πριν πει κανεις τπτ, σορρυ για την ορθογραφεια γιατι ξερω τα εχω κανει λιγο π@τανα... :smilea:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Εννοεί να μην μιλήσεις για χρήματα που θα καταβληθούν από την τοπική κοινότητα Βαγγέλη ... ούτε υποχρεωμένοι είναι οι άνθρωποι να πληρώσουν κάτι, αλλά ούτε και χρειάζεται...

Θέλω να πω να μην πας να τους παρακαλάς και να χαλάς την ζαχαρένια σου , όσο αφορά το οικονομικό. Όσο αφορά την εκδήλωση να επιμένεις και να απατήσεις κατά κάποιο τρόπο .
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαρτη Χαλκιδικης Ενα ονειρο.
    από natlan74 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 22:12
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 18:31
  3. Ποσες "στραβες" τη μερα !?!?
    από RαNd στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15