Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 156

Θέμα: Να δώσω μια εξήγηση !!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Α συγνώμη ξέχασα να βάλω μια φωτογραφία μου!!!!(και δεν είναι αστείο!!!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	doc18mon.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	26,0 KB 
ID:	108785
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Βρε δεν καταλαβαίνετε Ελληνικά !!

Δεν με νοιάζει η άποψη σας !!

Οποιος θέλει να τον πάρω στα σοβαρά ... θα ποστάρει μια φώτο με την φάτσα του πρώτα ..

Και τώρα η απάντηση στον Lupo , Ναι !! Και σκουπίστηκα κιόλας !!
    Κυριάκο οταν δημιουργείς ενα θέμα εννοείται οτι σε νοιάζουν οι απόψεις των αλλων, αλλιώς θα το είχες δημιουργήσει στο κεφάλι και εκεί θα έμενε μόνο.+-

Επίσης να πω (δυστυχώς) οτι πια με εκφράζουν απόλυτα οι απαντήσεις του stavrogin και της mairas.

Ακόμα απορώ πέρα απ' το υπέροχο τόλμημα του rebuild σου τι αλλο........ξερω 'γω ρε Κυριάκο...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αγάπη και Ειρήνη για όλο τον κόσμο !!!

δήλωσε η Σταρ Κάτω Πετρομαγούλας σε αντίστοιχη ερώτηση της κριτικής επιτροπής...

μπα σε καλό σου βρε oldman

Κυριάκο, θα συμφωνήσω δυστυχώς με κάποιον προλαλήσαντα, πως έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ...
    στο κάτω-κάτω ρε φίλος ένα παλιοριμπίλντ έκανες, δεν έχτισες καμιά πυραμίδα..
    peace man until the next war

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Κούκλα είσαι λατρεύω τις μαύρες γατούλες

Χωρίς πλάκα ο μαύρος πάνθηρας είναι το αγαπημένο μου ζώο. Ήσυχο και διακριτικό, αρκεί να μην το ενοχλείς
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Κυριάκο οταν δημιουργείς ενα θέμα εννοείται οτι σε νοιάζουν οι απόψεις των αλλων,.....
    Αυτα ειναι φαντασιες δικες σου ... το θεμα ειναι απο αλλη συζητηση , και μπηκε , διοτι δεν προλαβα να το γραψω εκει που επρεπε .. κλειδωθηκε το θεμα !!

Δημοσιο διαλογο με ολο το φορουμ , δεν ανοιγω .

οποιος νομιζει , οτι ειναι εδω για να δινει μαθηματα , στο πως να σκεφτωνται οι αλλοι , και να επιβεβεωνουν τι εννοειται και τι οχι ... ειναι βαθια νυχτωμενοι !!

Νικο κανε οτι θες ... μονο stay away from me ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    R

Το διαβασα αυτο.

Για να το διαβάσεις το έγραψα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

+1 και ξερεις!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Re: Να δώσω μια εξήγηση !!

Κατά αρχήν !!

Tο χιούμορ , είναι ένα ωραίο όπλο , για να περάσεις και τα μηνύματα που δεν έχουν χιούμορ .

Και θα γράψω λίγες αράδες , για να εξηγήσω τα πράγματα για άλλη μια φορά !

1) Με την διαχείριση του φορουμ , δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα , καλά κάναν ,
    τα παιδιά και το έσβησαν .

Εφόσον πέρασαν τα μηνύματα μας στον κόσμο , και δεν σφαγιάστηκαν από την διαχείριση του φορουμ, συμπεραίνω ότι το φορουμ δεν πάσχει από δημοκρατία .

Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω την διαχείριση του φόρουμ .

2) O Κυριάκος , δεν έχει ανάγκη από τίποτα μέσα στο φόρουμ , άλλο από λίγη αποδοχή .
    Εχω προβληθεί στο ίντερνετ αρκετά , με αιτία το ταλέντο μου στις κατασκευές , και είμαι γνωστός σε πολλές διεθνείς κοινότητες τεχνολογίας .
    Εχω προσωπική σελίδα με την φωτογραφία μου, (πάνω από δέκα χρόνια ... βάζοντας το λινκ στην υπογραφή μου ... στα τεχνικά φόρουμ) και έχει μέχρι σήμερα, πολύ μεγάλα νούμερα στο μετρητή επισκέψεων .

3) Ειναι σίγουρο ότι το φόρουμ ήθελε ένα καλό τράνταγμα , για να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!
    Οταν κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι , και δρουν με βάση , ποιους έχουν φίλους .. με ποιον πίνουν καφέ .... και εμπλουτίζουν το φόρουμ με πελώριες εκφάνσεις χυδαιολογίας και μαγκιάς , δεν μπορείς να κανείς και πολλά ... έκτος αν πάρεις μια βαριοπούλα , και ταρακουνήσεις το τόπο , όπως έκανα εγώ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !! Οτι σε αυτό το φόρουμ συναντιέται η Ελλάδα , και όχι η παρέα τους .

4) Αυτό που θα ήθελα εγώ να εισπράττω μέσα από το φόρουμ , ως ένας απλός μοτοσικλετιστής της επαρχίας , είναι :
    α) ενημέρωση
    β) ένα ζεστό κλίμα
    γ) καμιά συμβουλή
    δ) και ένα αλληλέγγυο περιβάλλον

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό , κάποιοι να χαίρονται λέγοντας , ότι οι μοτοσυκλετιστές στον δρόμο χαιρετιούνται , και αγαπιούνται , και έχουν δικιά τους, κοινή γλώσσα επικοινωνίας .
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

5) ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μετά από τον πανικό που έγινε , με το θέμα που σκάρωσα ..
    διότι για όσους δεν κατάλαβαν ...
    Ενημερώνω !! ότι έγινε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ διαδικτυακά ..

Είναι ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!

Και να αρχίσουμε να συμπορευόσαστε, σεβόμενοι την διαφορετικότητα, είτε λόγο του τρόπου σκέψης , είτε λόγο της διαφοράς ηλικίας .

ΤΕΛΟΣ .. θα ήθελα να βλέπω στο φόρουμ , και εξάρσεις δημιουργικότητας , πέρα από τα στεγανά μηχανο-τεχνικά της μοτοσυκλέτας .
    Κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση , όσοι μετέχουν στο φόρουμ , να έχουν γεννηθεί με τα αερόκλειδα στα χέρια .

Αυτα είχα να πω , και νομίζω ότι , περιγραφούν τα περισσότερα στραβά και αστεία της κοινότητας.

Στο σημείο αυτό, θα ήταν άδικο να παραλείψω , και να μην επιβραβεύσω , κάποιο γυναικείο μέλος του φόρουμ , που παρουσίασε βελτίωση συμπεριφοράς , και έτσι ,
    .

Αυτα ειναι φαντασιες δικες σου ... το θεμα ειναι απο αλλη συζητηση , και μπηκε , διοτι δεν προλαβα να το γραψω εκει που επρεπε .. κλειδωθηκε το θεμα !!

Δημοσιο διαλογο με ολο το φορουμ , δεν ανοιγω .

οποιος νομιζει , οτι ειναι εδω για να δινει μαθηματα , στο πως να σκεφτωνται οι αλλοι , και να επιβεβεωνουν τι εννοειται και τι οχι ... ειναι βαθια νυχτωμενοι !!

Νικο κανε οτι θες ... μονο stay away from me ..

στην ηλικια μας Κυριακο ,η εμπειρια και η σοφια πρεπει να εχει αρχισει να δειχνει τα πρωτα δειγματα υπαρξης (........?)

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    kyriako ....mazi sou!
    kai klikes exei edo mesa kai mizeria/zileia exei .
    An kai den exo diavasei pri tinos prokite...eimai sigouros oti stin epesan oi "syni8ismenoi".
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    kyriako ....mazi sou!
    kai klikes exei edo mesa kai mizeria/zileia exei .
    An kai den exo diavasei pri tinos prokite...eimai sigouros oti stin epesan oi "syni8ismenoi".

ελεγα τι ελειπε.....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Γτ δε το κλειδώνετε?

Αφού δεν υπάρχει ο δημιουργός του στο φόρουμ να απαντήσει ποιος ο λόγος να υπάρχει ανοικτό!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Na kanoyme BAN kai ton Vourkou lew egw
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
    Na kanoyme BAN kai ton Vourkou lew egw
    Ότι θες εσυ nipple tucker
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 08:34
  2. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία