Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: για οσους νομίζουν....

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εαν είχα μάπα κράνος , θα πήγαινα με 20 χλμ ... θα είχα την ζελατίνα ανοιχτή ένα εκατοστό , για να μην θαμπώνει , και θα έβριζα την τύχη μου , διοτι με 20 χλμ , θα ήμουνα περισσότερη ώρα στο δρόμο τρώγοντας την βροχή κατακέφαλα !!
    Άσχετο:

Στην περίπτωση που βρέχει, αν πας αργά τρως λιγότερη βροχή από το να πήγαινες γρηγορότερα...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Pera apo ta gousta tou kathenos to kranos einai amesa syndedemeno me ton tropo xrhshs tou kathenos.
    Egw tha stathw sto thema kostos.Den mporei ena kranos pou sthn ellada exei 850 evro sthn ypolipi evropi 700 kai sth amerikh 385 den mou fenetai logiko.
    kai tha mporouse h politeia anti na afksisei ta prostima na edine kamia epidothsh na agorazame kainoyrio kranos.

...ή να εξαλείψει το γ@μημένο το ΦΠΑ απο τον προστατευτικό εξοπλισμό.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ΟΚ συμφωνούμε ότι οι τιμές εδώ στο Ελλάντα είναι άπιαστες και απίστευτες. Αλλά σίγουρα ένα κράνος που έχει 80€ κάτι στραβό έχει!!!!!

+1
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Με τον ΦΠΑ το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί απλά θα ψωνίζει όλη η Ευρώπη απο το Ελλάδα 20% φτηνότερα, δεν γίνεται.
    Και ο εξοπλισμός ασφαλείας για την μοτό είναι κάτι εντελώς προσωπικό και όχι μονόδρομος όπως η ζώνη, είπαμε άλλες απαιτήσεις έχει ο αναβάτης του χχ στο ταξίδι και άλλες το 125 στην πόλη.
    Ε μα αμα το πάνε έτσι ρε Στέφανε ας καταργηθούν τα πρόστιμα για κράνη να είμαστε εν μέρη happy που ολα δικά τους τα θέλουνε οι πούστηδες: και το ΦΠΑ να πληρώνουμε για την ασφάλεια μας και πρόστιμα γιατί δε φοράμε κράνος και δε φτιάζουν και κανένα δρόμο της προκοπής.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Λέω απλά οτι είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει το κράτος Ευρώπη.
    Από την άλλη τον ελάχιστο αυτοσεβασμό να έχεις θα πάρεις ένα κρανάκι και ένα μπουφανάκι.
    Το χάλι στούς δρόμους δεν είναι αποτέλεσμα των τιμών αλλά της ασχετοσύνης του Ελληνα αναβάτη.
    Εξάλου οι περισσότεροι έχουν το ακριβό κράνος τους στο χέρι.

Α για τους δρόμους φταίει το κράτος οχι βέβαια όπως φαντάζεσαι αλλά φταίει.
    Από την άλλη όμως αν είχαμε δρόμους θα είχαμε σκοτωθεί όλοι.

Ναι, εντάξει και 'γω φοράω εξοπλισμό 1100€ περίπου κάθε μέρα έτσι κι' αλλιώς (δε μ' απασχολεί το πρόστιμο) αλλα το ΦΠΑ και οι δρόμοι μου 'χουν κάτσει πολύ στραβά ρε γμτ.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Οι δρόμοι θα διορθωθούν αρκετά τα επόμενα χρόνια.
    Ηδη δουλεύονται οι νέες προδιαγραφές που θα δώσουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που υπάρχει με τις τωρινές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
    Άσχετο:

Στην περίπτωση που βρέχει, αν πας αργά τρως λιγότερη βροχή από το να πήγαινες γρηγορότερα...

Αυτο έγινε θέμα στους Myth-basters

Απο όσο θυμαμαι , άκρη δεν έβγαλαν !

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οι δρόμοι θα διορθωθούν αρκετά τα επόμενα χρόνια.
    Ηδη δουλεύονται οι νέες προδιαγραφές που θα δώσουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που υπάρχει με τις τωρινές.
    Τι μου 'χει πει ο μπαμπάς μου που έζησε για μερικά χρόνια απ' έξω: Οι δρόμοι φρέσκο γυαλόχαρτο. Τους φτιάχνουν με ιδανική αναλογία πίσσα/χαλίκι και το βασικό προσόν είναι οτι σ' αυτές τις χώρες οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, οπότε δε λιώνει η πίσσα-->ξεβράζεται το χαλίκι και το φορτηγό οδοστρωτήρας με μια φρεναρισιά τον κάνει άχρηστο.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Τι μου 'χει πει ο μπαμπάς μου που έζησε για μερικά χρόνια απ' έξω: Οι δρόμοι φρέσκο γυαλόχαρτο. Τους φτιάχνουν με ιδανική αναλογία πίσσα/χαλίκι και το βασικό προσόν είναι οτι σ' αυτές τις χώρες οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, οπότε δε λιώνει η πίσσα-->ξεβράζεται το χαλίκι και το φορτηγό οδοστρωτήρας με μια φρεναρισιά τον κάνει άχρηστο.

Σωστά εμείς έχουμε προδιαγραφή πιο παλιά και απο εμένα, οταν κυκλοφορούσαν ελάχιστα αυτοκίνητα.
    Με τις νέες προδιαγραφές και ίσως με την χρήση τροποποιημένης ασφάλτου (για να μην έχει πρόβλημα με τις θερμικρασίες) θα λυθεί ενα μεγάλο πρόβλημα.
    Το γέλιο είναι οτι οι προδιαγραφές μας απαιτούν ως και 50% περισσότερη ασφαλτο απο την "ιδανική" το οποίο οδηγεί και σε επιπλέον κόστος και σε άθλιο αποτέλεσμα.
    Πάντως το πρόβλημα είναι πολύ γενικότερο και ξεκινάει και απο τα λατομία που λειτουργούν με τουλάχιστον περίεργο καθεστός και δεν επενδύουν σε εξοπλισμό να βγάλουν σωστή πρώτη ύλη για ασφαλτικά, και απο τα διηλιστήρια που βγάζουν μόνο μια ποιότητα ασφάλτου, μην ψάχνεις.

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Αυτο έγινε θέμα στους Myth-basters

Απο όσο θυμαμαι , άκρη δεν έβγαλαν !
    Εγώ ξέρω τι λέει η θεωρία...

Αλλά μιας που το έψαξαν οι Myth-busters, θα προσπαθήσω να βρω την εκπομπή να την κατεβάσω...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  2. Για όσους ακούνε metal
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 22:42
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14
  4. Για οσους χαθηκαν νωρις...
    από koufaloni στο forum Off topic