Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Είπα κι εγώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Γιατι νομιζεις οτι και εμεις που εχουμε και καλα μια εμπειρια με το παραπανω γκαζι μπορουσαμε να φανταστουμε η καλυτερα να συνειδητοποιησουμε εκεινη την στιγμη το γκαζι που εχει ενα ss 1000αρι???

Το μονο που το περιγραφει καπως καλα ειναι οτι τρως ξυλοοοοοοοοοοο!

Και για να ειμαι λιγο on topic,μην φοβασαι για τετοιες πτωσεις....Μεχρι να μαθεις μπορει να υπαρξουν αρκετες η και καμια!Παντως το οτι πηγες να καβαλησεις στα καπακια για να ξεπερασεις το κολλημα,μου δειχνει οτι το λεει η καρδια σου.Σε 2 μερουλες θα ειsαι ok
    Εννοείται, μια χαρά είμαι. Το ξεπέρασα. Πρέπει να το αρχίσω το άθλημα όμως διότι είμαι ήδη 25 και ως γνωστόν θέλει ολίγη εφηβική τρέλα η μηχανή. Ειδικά άμα έχεις συνηθίσει με αυτοκίνητο... Πήρα σήμερα το αμάξι και ένιωθα ότι ήμουν σε χρηματοκιβώτιο. Τώρα που άρχισαν τα κρύα θα βγαίνουν μόνο οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές. Πάντως με το απλό μου μπουφανάκι το βράδυ με αυτό το κρύο δεν την πάλευα με μεγάλες ταχύτητες για πολλή ώρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
    Εννοείται, μια χαρά είμαι. Το ξεπέρασα. Πρέπει να το αρχίσω το άθλημα όμως διότι είμαι ήδη 25 και ως γνωστόν θέλει ολίγη εφηβική τρέλα η μηχανή. Ειδικά άμα έχεις συνηθίσει με αυτοκίνητο... Πήρα σήμερα το αμάξι και ένιωθα ότι ήμουν σε χρηματοκιβώτιο. Τώρα που άρχισαν τα κρύα θα βγαίνουν μόνο οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές. Πάντως με το απλό μου μπουφανάκι το βράδυ με αυτό το κρύο δεν την πάλευα με μεγάλες ταχύτητες για πολλή ώρα..

για αυτο μαζι με το κρανος χτυπα και ενα καλο μπουφαν!

Ηδη θα βλεπεις στα φαναρια ποσοι λιγοτεροι κυκλοφορουν...
    Γενικα για να μπορεσεις να κυκλοφορησεις ανετα τωρα (αλλα κυριως μετα που θα πεσει κι αλλο η θερμοκρασια) πρεπει να παρεις και κανα ισοθερμικο!
    Η μηχανη θελει αγαπη....Ειναι μια αρρωστια που αν την κολλησεις δεν γιατρευεσαι!Υπομονη και επιμονη να εχεις θα δεις οτι θα ζησεις στιγμες που ουτε τις φανταζεσαι αυτη την στιγμη!
    Ποτε δεν ειναι αργα
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    όπως είπαν και τα προηγούμενα παιδιά, όλα ΟΚ...

δε ξερω την ηλικία σου... δε ξερω αν εχεις δίπλωμα (υποψιάζομαι πως δεν) , στην επόμενη ότι σου είπε ο Χυμαδωρ, σε ελεγχόμενο και με προστατευτικό εξοπλισμό...

ξεκίνα σιγά σιγά, με ευθείες και στροφές μεγάλης ακτίνας, κοίτα εκεί που θες να πάς (βαζε σημάδια στην ασφαλτο με το ματι)

παίξε με την μέση σου (σπαστην) με σφιγμενα ποδια στο ντεποζιτο, και χαλαρα χερια στο τιμονι, στηριξε τον κορμο με την μεση, και νοιωσε ενα κομματι με την μοτο...

συνηθισε το μπροστινο φρενο και το πισινο σε ευθεία... τσεκαρε τα όρια τους...

καλή συνέχεια...
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όχι δεν έχω δίπλωμα, σωστά φαντάστηκες. Μόνο αυτοκινήτου... Αν είχα για μηχανή θα είχα μία καλύτερη επαφή... Μένει επαρχία ο αδερφός, οπότε ύστερα από πολύ καιρό θα ξαναπάω. Μόνο αν απόφασίσω να πάω για δίπλωμα θα ξανακαβαλήσω. Απλά σπουδάζω και δεν έχω μαζέψει χρήματα να πάρω αμέσως μηχανή μετά το δίπλωμα όπότε το αφήνω για το μέλλον. Πάντως το απωθημένο παραμένει και κάποια στιγμή...βουμ βουμ βουουουμμμμ!!!:rotflmao: ..... Πάρ'τον πάλι κάτω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    για αυτο μαζι με το κρανος χτυπα και ενα καλο μπουφαν!
    Εννοείται ότι κράνος και μπουφάν είναι απολύτως απαραίτητα! Από την πρόσφατη εμπειρία μου και τα δύο προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης, κρύου, αέρα, μυγάκια, πουλιά κλπ

Αν είχα το μπουφάν θα τη γλίτωνε ο αγκώνας που χτύπησα λιγάκι..

Ηδη θα βλεπεις στα φαναρια ποσοι λιγοτεροι κυκλοφορουν...
    Γενικα για να μπορεσεις να κυκλοφορησεις ανετα τωρα (αλλα κυριως μετα που θα πεσει κι αλλο η θερμοκρασια) πρεπει να παρεις και κανα ισοθερμικο!
    Η μηχανη θελει αγαπη....Ειναι μια αρρωστια που αν την κολλησεις δεν γιατρευεσαι!Υπομονη και επιμονη να εχεις θα δεις οτι θα ζησεις στιγμες που ουτε τις φανταζεσαι αυτη την στιγμη!
    Ποτε δεν ειναι αργα
    Τι είναι το ισοθερμικό. Ρωτάω για τον αδερφό μου πιο πολύ που έχει μόνο μηχανή και πλέον το μπουφάν που αγόρασε αν και αντιανεμικό κλπ κλπ και πάλι κρύωνε λίγο. Επίσης, για τα πόδια υπάρχουν ειδικά παντελόνια ή τπτ άλλο; Συγνώμη που το πάω από το ένα θέμα στο άλλο, αλλά μιας και τα λέμε εδώ...Μια μικρή παρένθεση πληροφορίας δε βλάπτει.

Παλαιό μέλος
    Μια μικρή παρένθεση πληροφορίας δε βλάπτει.
    Διάβασε ΕΔΩ για τον προστατευτικό εξοπλισμό.

Τι είναι το ισοθερμικό. Ρωτάω για τον αδερφό μου πιο πολύ που έχει μόνο μηχανή και πλέον το μπουφάν που αγόρασε αν και αντιανεμικό κλπ κλπ και πάλι κρύωνε λίγο. Επίσης, για τα πόδια υπάρχουν ειδικά παντελόνια ή τπτ άλλο; Συγνώμη που το πάω από το ένα θέμα στο άλλο, αλλά μιας και τα λέμε εδώ...Μια μικρή παρένθεση πληροφορίας δε βλάπτει.

To ισοθερμικο ειναι ενα ρουχο κατασκευασμενο απο ειδικα υλικα ωστε να μπορει να διατηρει την θερμοκρασια του σωματος!Φαντασου εινα μακριμανικο μπλουζακι και ενα αντιστοιχο παντελονι που το φορας κατω απο τα ρουχα σου....

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τώρα που άρχισαν τα κρύα θα βγαίνουν μόνο οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές.

Γι'αυτό μ'αρέσει ο χειμώνας...

Άντε να λιγοστεύουμε επιτέλους

Α ,και καλως ήρθες!

edit:τι καλώς ήρθες λέω ο μλκ,παλιός είσαι....
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Διάβασε ΕΔΩ για τον προστατευτικό εξοπλισμό.
    To ισοθερμικο ειναι ενα ρουχο κατασκευασμενο απο ειδικα υλικα ωστε να μπορει να διατηρει την θερμοκρασια του σωματος!Φαντασου εινα μακριμανικο μπλουζακι και ενα αντιστοιχο παντελονι που το φορας κατω απο τα ρουχα σου....
    Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοιες λύσεις. Τώρα άρχισα να κοιτάζω τον εξοπλισμό και διαπιστώνω ότι θέλει πολύ περισσότερο ψάξιμο συγκριτικά με κάποιο μοντέλο μηχανής. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και πολλά διαφορετικά site. Αρχίζω να σερφάρω να δω τι παίζει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Γι'αυτό μ'αρέσει ο χειμώνας...

Άντε να λιγοστεύουμε επιτέλους

Α ,και καλως ήρθες!

edit:τι καλώς ήρθες λέω ο μλκ,παλιός είσαι....
    Πλάκα πλάκα... Ούτε κι εγώ θυμώμουν πότε είχα κάνει εγγραφή και έπαθα σοκ όταν το είδα. Έλα ρε, είμαι παλιός;;; Γουστάρω! Έμπαινα τακτικά αλλά δεν πολύ έγραφα. Δεν είχα και επαφή με τη μηχανή και τι να έλεγα... Άκου από το 2005.. Ρε πως περνάνε τα χρόνια

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ...
    από lamogio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2007, 15:59
  2. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΏ!!!!
    από LIBYKOS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 17:54
  3. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  4. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF