Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
1-6/9/2008
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
1-6/9/2008
![]()
για να δούμε άν αυτόν τον αγώνα θα τον τιμήσουμε όπως τα άλλα παγκόσμια μέχρι τώρα.......
μηδενική προσέλευση κόσμου σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις ακόμα και στους αγώνες το ΠΠ enduro στις Σέρρες μέχρι τώρα....
κατα τα άλλα αλληλοσυγχαιρόμαστε για τους καφέδες και τα παϊδάκια κάθε Κυριακή
Επειδή έχει τύχει να πάω σε όλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
για να δούμε άν αυτόν τον αγώνα θα τον τιμήσουμε όπως τα άλλα παγκόσμια μέχρι τώρα.......
μηδενική προσέλευση κόσμου σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις ακόμα και στους αγώνες το ΠΠ enduro στις Σέρρες μέχρι τώρα....
Έχεις δει πολλούς αγώνες Π.Π. που η ειδική τους να είναι 2 χλμ από την άσφαλτο και να ΜΗΝ μπορείς να πας λόγω μποτιλιαρίσματος στον κωλόδρομο (μονοπάτι για την ακρίβεια...) που επέλεξαν οι διοργανωτές για πρόσβαση ???
Επίσης έχεις δει στήσιμο ειδικής που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση θεατών σε διάφορα σημεία της ??
Αυτό γιατί είναι κακό ???Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
κατα τα άλλα αλληλοσυγχαιρόμαστε για τους καφέδες και τα παϊδάκια κάθε Κυριακή![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φαίνεται ότι μάλλον ούτε η ΛΑΜΣ κυνήγησε την προσέλευση κόσμου απλά σαν να έκανε πρόβα για το 6ήμερο. Αλλά πάλι είναι κρίμα τέτοιοι αγώνες και να μην προωθούνται. Απ'ότι άκουσα ήταν και μακριά από τη πόλη ο αγώνας. (αφετηρία - τερματισμός)
Run, rabbit run
έχεις δίκιο σχετικά με τα λάθη των οργανωτών, αλλά εσύ τα εντόπισες αφού πήγες, οι υπόλοιποι δεν τα ξέρουν κάν, είσαι (και γω μαζί) μια μικρή μειοψηφία.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή έχει τύχει να πάω σε όλους...
Έχεις δει πολλούς αγώνες Π.Π. που η ειδική τους να είναι 2 χλμ από την άσφαλτο και να ΜΗΝ μπορείς να πας λόγω μποτιλιαρίσματος στον κωλόδρομο (μονοπάτι για την ακρίβεια...) που επέλεξαν οι διοργανωτές για πρόσβαση ???
Επίσης έχεις δει στήσιμο ειδικής που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση θεατών σε διάφορα σημεία της ??
Αυτό γιατί είναι κακό ???![]()
Πως περιμένεις να μάθουν και οι διοργανωτές απο τα λάθη τους άν δεν υπάρχουν τελικά λάθη (χωρίς θεατές δεν φροντίζεις για την θέαση).
Το να συγχαιρόμαστε δεν είναι κακό, δεν το κατακρίνω και γώ μαζί σου είμαι (μου αρέσουν τα παϊδάκια) και για μενα η Κυριακάτικη συνεύρεση με φίλους στο βουνό μου αρέσει,
αλλά τουλάχιστον εφ'όσον ευαγγελιζόμαστε μοτοσυκλετιστές με συνείδηση και δράση άς δώσουμε το παρόν σε ότι μεγάλο γίνεται στην χώρα μας, γιατί μέχρι τώρα γκρινιάζαμε για την έλλειψη αγώνων με αίγλη και τώρα δεν πάμε, γκρινιάζουμε γιατι δεν έχουμε MotoGP και πάω στοίχημα ότι μόλις γίνει θα μας φαίνονται ακριβά τα εισιτήρια.
Μάκη δεν αναφέρθηκα στον αγώνα που έγινε, άλλωστε το Ελληνικό enduro δεν σφύζει απο θεατές εδώ και χρόνια, αλλά για όποια παγκόσμια έιχαμε την τύχη να οργανώσουμε μέχρι τώρα και ο κόσμος τα αγνόησε.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν θελήσαμε να δούμε ή τον Knight τον VDB απο κοντά.
Που να προλάβεις να τους δεις, έτσι όπως πάνε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν θελήσαμε να δούμε ή τον Knight τον VDB απο κοντά.![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
kanete lathos kyrie kai parakalo mhn genikeyeteΑρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν θελήσαμε να δούμε ή τον Knight τον VDB απο κοντά.
exoume kai to alpinestars DEKSIO ganti toy VDB apo to pagosmio ton Serron to.... pote eitan re?? to 1821? to 2003? i don't remember
![]()
ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ Accounts ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εντιτ: ΦΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
kanete lathos kyrie kai parakalo mhn genikeyete
exoume kai to alpinestars DEKSIO ganti toy VDB apo to pagosmio ton Serron to.... pote eitan re?? to 1821? to 2003? i don't remember
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
super θα τα πούμε στις Σέρρες τότε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
exoume kai to alpinestars DEKSIO ganti toy VDB apo to pagosmio ton Serron
Ρε Γιώργο, εσύ το έχεις και έχει φάει τον τόπο ?![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
αχχχχχχχχχ ακομα θυμαμαι και το χρωμα απο τα φυλλα των δεντρων. οι καλυτερες ειδικες που συνατησα ποτε μου...
πολυ πολυ ωραιες φωτο......
ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .ΘΑ ΕΝΗΞΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΑΤΟΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .ΛΕΩ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΜΕ ΤΟ WR ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΘ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΖΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑ ΚΡΟΚΑΛΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ Η ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΡΩΝΕΣ ΓΑΝΙΑΖΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΤΡΑΙΑΛ ΜΕ ΤΡΑΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΕΛΕΟΣ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ .ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ .ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΘΕΙΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΣ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ JULIUS ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ .ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ
Μια και ειμαι ακριβως στην απεναντι πλευρα απλα να σου πω οτι....Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .ΘΑ ΕΝΗΞΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΑΤΟΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .ΛΕΩ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΜΕ ΤΟ WR ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΘ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΖΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑ ΚΡΟΚΑΛΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ Η ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΡΩΝΕΣ ΓΑΝΙΑΖΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΤΡΑΙΑΛ ΜΕ ΤΡΑΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΕΛΕΟΣ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ .ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ .ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΘΕΙΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΣ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ JULIUS ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ .ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ
Δεν μπορει ενας αγωνας εντουρο να βασιζετε σε βατες απλες διαδρομες.....
Γιατι τοτε τοσο κοπος για να βγουν τοσα χιλμ κυκλος ???
Αν δεν υπαρχουν τα καπελα στις απλες και ο νικητης βγαινει μονο απο τις ειδικες και στο ποιος ειναι ΜΟΝΟ ποιο γρηγορος...
Τοτε βρε παιδια να το γυρισουμε ολοι στο σκραμπλ να μην σπανε και τα μηχανακια....![]()
Η φιλοσοφια και το θεαμα στο εντουρο βρισκετε στις απλες διαδρομες ...
Οσο ποιο τεχνικη η διαδρομη τοσο ποιο ομορφος αγωνας.....![]()
![]()
ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ ΜΑ ΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ .ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μια και ειμαι ακριβως στην απεναντι πλευρα απλα να σου πω οτι....
Δεν μπορει ενας αγωνας εντουρο να βασιζετε σε βατες απλες διαδρομες.....
Γιατι τοτε τοσο κοπος για να βγουν τοσα χιλμ κυκλος ???
Αν δεν υπαρχουν τα καπελα στις απλες και ο νικητης βγαινει μονο απο τις ειδικες και στο ποιος ειναι ΜΟΝΟ ποιο γρηγορος...
Τοτε βρε παιδια να το γυρισουμε ολοι στο σκραμπλ να μην σπανε και τα μηχανακια....![]()
Η φιλοσοφια και το θεαμα στο εντουρο βρισκετε στις απλες διαδρομες ...
Οσο ποιο τεχνικη η διαδρομη τοσο ποιο ομορφος αγωνας.....![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ .ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ .ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΑΟΥ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ .ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΚΙ ΠΙΟΠΕΡΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΟΙΟΠΤΗΤΕΣ .ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ 4 ΩΡΩΝ ΕΧΩ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ . ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Εμαι εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας τεσπα....
Εχω βαρεθει να βλεπω τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα αγωνες εντουρο που οι νικητες βγαινουν απο τις ειδικες και μονο.....
Αγωνες με 100 συμετοχες και απο αυτους να τερματιζουν οι 90 χωρις καπελο.....
Αγωνες που τερματιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι πρωτοι και ξαφνικα επειδη ετυχε σε εναν αγωνα μια "ιδιαιτεροτητα" ξαφνικα να βλεπεις ονοματα στο βαθρο που τους ειχες συνηθησει στην τεταρτη και πεμπτη θεση μεσω ορο.....
Δεν θελω να φανω καπως αλλα αγωνας πραγματικου εντουρο στο εξωτερικο που να μην τερματιζουν οι μισοι συμετεχοντες χωρις καπελο οι εγκαταληψεις δεν υπαρχει......
Προσωπικη αποψη και παντα φιλικα...![]()
![]()
![]()
![]()