ΦΙΛΕ DIMCHIOS ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ <<ΠΙΣΤΑΚΙΑ>>ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ;!![]()
ΦΙΛΕ DIMCHIOS ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ <<ΠΙΣΤΑΚΙΑ>>ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ;!![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
as min eixame anoiksei partides me tin aprilia hellas kai tha sou elega egw pws tha me eblepes na stibw ayto to pertikali mixana-KIΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είπε η πράσινη δίχρονη κάμπια και τράβηξε να δει αν ξεκόλλησε το πιστόνι ....![]()
PROzacRIDER
@ Μήτσε :
ΟΛΑ τα χωμάτινα μηχανάκια κάνουν για την δουλειά που τα θέλεις !!
ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε (και καμία διαφορά) στις μερικές βόλτες που θα κάνεις στην πίστα !!
(άσε που τα enduro ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για πιστάκια - αν καταλήξεις σε μηχανάκι που σε βολεύει στην πίστα η κάθε σου εντουροβόλτα θα συνοδεύεται από καντήλια και χριστοπαναγίες ...)
Θέλεις να κάνεις ΜΧ - πάρε ΜΧ μηχανάκι !!
Θέλεις να κάνεις Εnduro - πάρε Enduro μηχανάκι !!
Θέλεις να κάνεις χωμάτινες βόλτες (οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας) - πάρε DRZ (φτου ...:a020: ) ή μεγάλο XR (καραφτού... :a04: )
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
as min eixame anoiksei partides me tin aprilia hellas kai tha sou elega egw pws tha me eblepes na stibw ayto to pertikali mixana-KI![]()
Υ.Γ.
Επειδή τον Μάιο του '08 ξεχρεώνω τον ματρακά μου και λέω να χτυπήσω ένα 530, στο δανείζω με ευχαρίστηση για το ISDE στις Σέρρες !!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Επειδη κι εγω μια φορά εχω πάει και αυτη με πήγανε, κανε λιγο υπομονη, κάποιος απο τους πολλους που ξέρει θα σε κατατοπισει σωστά!
Πάντως εισαι ευπρόσδεκτος τουλάχιστον στα πιστάκια!
Για το μετά, αν ακολουθησει διαδρομη σκληροπυρινική, παίρνω ευθύνη μονο για τον εαυτό μου!
Ειναι τρελοί αυτοί οι εντουράδες!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
@ Μήτσε :
ΟΛΑ τα χωμάτινα μηχανάκια κάνουν για την δουλειά που τα θέλεις !!
ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε (και καμία διαφορά) στις μερικές βόλτες που θα κάνεις στην πίστα !!
(άσε που τα enduro ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για πιστάκια - αν καταλήξεις σε μηχανάκι που σε βολεύει στην πίστα η κάθε σου εντουροβόλτα θα συνοδεύεται από καντήλια και χριστοπαναγίες ...)
Θέλεις να κάνεις ΜΧ - πάρε ΜΧ μηχανάκι !!
Θέλεις να κάνεις Εnduro - πάρε Enduro μηχανάκι !!
Θέλεις να κάνεις χωμάτινες βόλτες (οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας) - πάρε DRZ (φτου ...:a020: ) ή μεγάλο XR (καραφτού... :a04: )
![]()
![]()
![]()
Μας γ@μησες!![]()
Και που ξερω τι θελω ρε Αντουαν? Νομιζεις πως εχω αλλη εμπειρια εκτος απο ταξιδιωτικο χωμα με 2 μαστοδοντα?
Απο την αλλη με "Τρώει" οτι το "εχω" το θεμα αλλα δε ξερω σε ποιό βαθμό και σε τί ακριβως!
Γ@ματα δηλαδή!
![]()
![]()
Πανω που ειχα αρχισει να καταληγω τι θελω!![]()
Δηλαδη αν κρατωντας τη BMW για ενα ταξιδιωτικό χώμα που θελει και αυτονομία (περαν της ασφάλτινης χρησης) και περνοντας ενα 2Τ 200-250 cc, δεν καλυπτω μεγαλη γκαμα?
Να μπορω να παω και σε κανενα trail ride...
Freestyle παντως αποκλειεται να ασχοληθω!
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ zidΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου (Ηλίου ια' Μαιμακτηριώνος) θα είμαι στη γωνία Πατησίων και Γαλατσίου στις 9:30 (μη με ρωτήσετε σε ποιά γωνία από τις τέσσερις, σιγά μη χαθούμε
)
Εκεί γίνονται οι επιδόσεις των Εξώδικων ???Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου (Ηλίου ια' Μαιμακτηριώνος) θα είμαι στη γωνία Πατησίων και Γαλατσίου στις 9:30
![]()
Μέχρι τη παρασκευή θα κανονιστεί κανα ranteβουδάκι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ zidΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?
![]()
...
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους! είπες και μιά φορά την αλήθεια![]()
Εκεί γίνονται οι επιδόσεις των Εξώδικων ???![]()
ΟΥΧΙ ! ! !
Αυτά επιδίδονται στα μακρινά βουνά, γι' αυτό και τον τελευταίο καιρό έχω περιορίσει εαυτόν στα της Αττικής![]()
Ένα ΧR 400 είναι ότι πρέπει ,του κοτσάρεις και ένα ψυγείο λαδιού και μέχρι και ταξιδάκια πας , το βρίσκεις και 2500 με 3500 ευροπουλα και καβατζάρεσαι καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μας γ@μησες!![]()
Και που ξερω τι θελω ρε Αντουαν? Νομιζεις πως εχω αλλη εμπειρια εκτος απο ταξιδιωτικο χωμα με 2 μαστοδοντα?
Απο την αλλη με "Τρώει" οτι το "εχω" το θεμα αλλα δε ξερω σε ποιό βαθμό και σε τί ακριβως!
Γ@ματα δηλαδή!
![]()
![]()
Πανω που ειχα αρχισει να καταληγω τι θελω!![]()
Δηλαδη αν κρατωντας τη BMW για ενα ταξιδιωτικό χώμα που θελει και αυτονομία (περαν της ασφάλτινης χρησης) και περνοντας ενα 2Τ 200-250 cc, δεν καλυπτω μεγαλη γκαμα?
Να μπορω να παω και σε κανενα trail ride...
Freestyle παντως αποκλειεται να ασχοληθω!
![]()
![]()
![]()
Όταν μεγαλώσω κάτι τέτοιο θα έχω για δεύτερο, αλλά μάλλον το 250 που έχει μικρότερη συντήρηση
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
poio moy daneizeis ?to matraka i to 530(poio matraka exeis)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ...!!!![]()
Υ.Γ.
Επειδή τον Μάιο του '08 ξεχρεώνω τον ματρακά μου και λέω να χτυπήσω ένα 530, στο δανείζω με ευχαρίστηση για το ISDE στις Σέρρες !!!![]()
oso gia tis serres ...tha eimai ekei...kai tha exw kai gkama apo daneika mixanakia na dialeksw...(ENNOEITE pws den trexw...alla ta conne-dia doulepsane kala...tha eimai ek twn eswn)
PROzacRIDER