Δεν νομίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μήπως όμως μιλάει συγκεκριμένα για του Νίκου που έχει το πρόβλημα ;![]()
Δεν νομίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μήπως όμως μιλάει συγκεκριμένα για του Νίκου που έχει το πρόβλημα ;![]()
Και δεν απάνταγα τόση ώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Δεν νομίζω...![]()
OldMan κρεμόμαστε απ' τα χείλια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και δεν απάνταγα τόση ώρα...![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει, αλλά και το δικό μου είχε το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή και όταν γύριζα το κλειδί στο On "σερνόταν" ο δείκτης στο κοντέρ και πολλές φορές "κόλλαγε" στα 60 χλμ πχ, είτε πήγαινα με 100 είτε ήμουν ακίνητος.
Το πήγα στον μαστορά μου και μου είπε πως το κοντέρ αποτελείται από 3 μέρη: ένα ηλεκτρονικό, ένα υδραυλικό και τη σύνδεσή τους.
Το πρόβλημα υπήρχε αν θυμάμαι καλά στο ηλεκτρονικό μέρος και μου το επισκεύασε.
Σου διευκρίνισε πως?Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Το πρόβλημα υπήρχε αν θυμάμαι καλά στο ηλεκτρονικό μέρος και μου το επισκεύασε.
Τα παιδιά πήγα να πάρω από το σχολείο ρεεεε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
φτούυυυ τώρα κάνει ναζάκια...![]()
(αμέσως με την "καλή" κουβέντα είστε...)![]()
Ρωτάω αν έχει ένδειξη το κοντέρ με νεκρά για να καταλάβω αν παίρνει σήμα από τον πρωτεύοντα άξονα ή όχι !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έχει ένδειξη με νεκρά, απ' ότι λένε τα παιδιά, άρα μάλλον από εκεί παίρνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα παιδιά πήγα να πάρω από το σχολείο ρεεεε...
(αμέσως με την "καλή" κουβέντα είστε...)![]()
Ρωτάω αν έχει ένδειξη το κοντέρ με νεκρά για να καταλάβω αν παίρνει σήμα από τον πρωτεύοντα άξονα ή όχι !!!![]()
Μαλακία είπα! Αφού έχει ένδειξη με νεκρά, τότε παίρνει από τον άξονα τελικής μετάδοσης!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Έχει ένδειξη με νεκρά, απ' ότι λένε τα παιδιά, άρα μάλλον από εκεί παίρνει.
![]()
![]()
Αφηστε τα ησυχα γιατι στην ηλικια του το botox δημιουργει παρενεργειες.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
OldMan κρεμόμαστε απ' τα χείλια σου...
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ακούστε ένα παράξενο (αν γουστάρετε δηλαδίς). Το κοντέρ κομπιάζει, όπως είπα, και συμπεριφέρεται ως εξής:
Πηγαίνεις με μια σταθερή ταχύτητα (ας πούμε 60χαω).
Το κοντερ δείχνει την σωστή ένδειξη.
Κλείνεις το γκάζι, πατάς συμπλέκτη, και αφήνεις την μηχανή να επιβραδύνει ρολάροντας
Το κοντέρ μένει καρφωμένο στα 60χαω
Ενώ έχεις πατημένο το συμπλέκτη και ενώ η μηχανή ρολάρει, ρίχνεις μια ξερογκαζιά.
Το κοντέρ διορθώνει ακαριαία και δείχνει την ταχύτητα που έχεις αυτήν την στιγμή.
Όσο η μηχανή επιβραδύνει το κοντέρ διατηρεί την προηγούμενη ένδειξη
Σε κάθε παίξιμο του γκαζιού, ανανεώνει την ένδειξη!
![]()
![]()
Παρενέργεια από το χτύπημα;![]()
pernei sima apo ton a3ona telikis metadosis (tou empros granaziou)......pithanon na exo ena metaxirismeno sensora an se endiaferei.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Βγάλε το καπάκι του γραναζιού καθάρισε λίγο την περιοχή γυρω γύρω και ρίξε λίγο σπρευ επαφών ή WD-40 στο καλωδιάκι του αισθητήρα.Λογικά το πρόβλημα θα λυθεί.
Μπα δεν νομίζω, δούλευε κανονικά μετά για περίπου 1000 χιλιόμετρα. Άσε που σε αυτό το σημείο, δεν χτύπησε καθόλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Παρενέργεια από το χτύπημα;![]()