Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ-ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !!! (συζήτηση)

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο λεει οτι το ατομο που ειναι εξειδικευμενοπ εκανε λαθος.ανα το ηξερες εσυ το πως, ισως ο φιλος και να ζουσε...
    Ρε Γιωργο δεν ημουν εκει αν ημουν εκει δεν θα ηταν ο εξειδικευμενος.

Καλα λαθος ειναι αυτο απο υποτιθεται εξειδικευμενο ατομο?

Σκατα , καλυτερα να μην σου τυχει και πεσεις σε τετοιους βυσματικους ασχετους.

αυτο λεει οτι το ατομο που ειναι εξειδικευμενο εκανε λαθος.αν το ηξερες εσυ το πως, ισως ο φιλος και να ζουσε...
    Θυμάσαι τι σου είπα σχετικά με τις μπότες και το κράνος στο ατύχημά μου;
    Τι ψάχνεις...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

αυτο λεει οτι το ατομο που ειναι εξειδικευμενο εκανε λαθος.αν το ηξερες εσυ το πως, ισως ο φιλος και να ζουσε...
    και να του ελεγε τι ρε Γιωργο.....αυτος δεν επρεπε να ηταν εκπαιδευμενος στο να βγαζει ενα κρανος....μην σου πω οτι θα ελεγε στον Πανο....''ασε μας ρε φιλε να κανουμε την δουλεια μας'''...

ΔΙΑΦΩΝΩ !!!

Γιώργο εγώ δεν είμαι φυσι(κ; )οθεραπευτής για να γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να αγγίξω κάποιον (πολύ gay μου ακούστηκε τώρα που το διάβασα) όταν είναι τραυματισμένος και είναι σίγουρο πως έχοντας διαβάσει αυτό το άρθρο και έχοντας δει τις φωτογραφίες δεν κρίνω τον εαυτό μου ικανό να πάρει στα χέρια του μία ζωή ή να προκαλέσει αναπηρία σε κάποιον.Δεν είναι ευθυνοφοβία,είναι άγνοια του αντικειμένου.Μακάρι να είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ από κάποιον αλλά μέχρι τότε δεν παίζω με την ζωή του συνανθρώπου μου
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και να του ελεγε τι ρε Γιωργο.....αυτος δεν επρεπε να ηταν εκπαιδευμενος στο να βγαζει ενα κρανος....μην σου πω οτι θα ελεγε στον Πανο....''ασε μας ρε φιλε να κανουμε την δουλεια μας'''...
    Πάνο έτσι μου είπε και ο ορθοπεδικός που με παρέλαβε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Χαλκίδας και μου τράβηξε τις μπότες από τα πόδια καθήν στιγμήν το ένα πόδι είχε συντριπτικό κάταγμα μηρού και συντριπτικό κνήμης και περόνης ενώ το άλλο είχε ρήξη του εμπρόσθιου χιαστού και του έξω πλαγίου συνδέσμου.Όσο για το κράνος αναγκάστηκα να το λύσω μόνος μου έχωντας το ένα χέρι σπασμένο γιατί η νοσοκόμα πάνω στην ταραχή της το τραβούσε για να το βγάλει χωρίς να το λύσει!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πάντως είναι δύσκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση να αφαιρέσεις κράνος μετά από ατύχημα! Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη και δεν παίζω με την ζωή κανενός! Αν κάποια στιγμή μάθω να το κάνω σωστά και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ναι!!!

πάντως καλό είναι να ξέρουμε τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις! ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρησιμέψει!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Πάνο έτσι μου είπε και ο ορθοπεδικός που με παρέλαβε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Χαλκίδας και μου τράβηξε τις μπότες από τα πόδια καθήν στιγμήν το ένα πόδι είχε συντριπτικό κάταγμα μηρού και συντριπτικό κνήμης και περόνης ενώ το άλλο είχε ρήξη του εμπρόσθιου χιαστού και του έξω πλαγίου συνδέσμου.Όσο για το κράνος αναγκάστηκα να το λύσω μόνος μου έχωντας το ένα χέρι σπασμένο γιατί η νοσοκόμα πάνω στην ταραχή της το τραβούσε για να το βγάλει χωρίς να το λύσει!!!
    Mητσακο θυμαμαι στο Δελεαρ που τα λεγαμε.......αν εξερεσεις το κουσουρι που εμπλεξες με την κλικα μια χαρα σου εκατσε το μετα.....και μετα μιλαμε για ανθρωπους που πρεπει να σου σωσουν την ζωη και κινδυνευεις να σε σακατεψουν για παντα.....αν εγω και αλλοι εχουμε τασεις ευθηνοφοβιας....αυτοι αν ειχαν λιγη ευθηξια θα ειχαν παραιτηθει για να μπουνε στην θεση τους αυτοι που πραγματικα ξερουν και μπορουν να βοηθησουν....

Αν λοιπόν ο περαστικός που δεν έχει γνώσεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει (και έτσι πρέπει) και στο νοσοκομείο τον παίζουν... που θα στηριχτείς ρε φίλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Αν λοιπόν ο περαστικός που δεν έχει γνώσεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει (και έτσι πρέπει) και στο νοσοκομείο τον παίζουν... που θα στηριχτείς ρε φίλε

.....

Μια χαρά τα λένε στο άρθρο ... αν ο συνάνθρωπος μας πνίγεται μες το ίδιο του το αίμα η έχει σπασμένα δόντια που του έχουν φράξει τις αναπνευστικές διόδους ... δηλαδή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ , τότε ναι θα του βγάλω το κράνος .... αλλιώς ... θα περιμένω τους ειδικούς και θα προσπαθήσω να τον καθησυχάσω .. σε πολλούς αναβάτες που παθαίνουν ατύχημα τους πιάνει ένα κλειστοφοβικό σύνδρομο και θέλουν να βγάλουν το κράνος ... εκεί μπορεί να προκληθεί όμως σοβαρή βλάβη...

Πάντως και οι τραυματιοφορείς δεν είναι πάντα οι πιο σχετικοί ... σε πρόσφατο ατύχημα που βοήθησα ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών οι τραυματιοφορείς τον οδηγό τον πέταξαν σαν τσουβάλι με πατάτες πάνω στο φορείο χωρίς να τον ακινητοποιήσουν πρώτα... τι να πεις ...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

τι να πεις ...
    εγω θα τους αφηναν να τον βαλουν μεσα πρωτα και μετα θα τους αρχιζα στα μπινελικια..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά ..το κράνος σώζει ζωές ???!!
    από varaderothan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2013, 21:11
  2. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ-ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !!!
    από TROOPER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 16:28
  3. ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!
    από sineder στο forum Off topic