Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Kαι να έρθουμε δε θα μας καλέσει κι ας είμαστε και του '99
Δε θα προλάβει καν...
Γιατί με πυρηνικά θα μας χτυπήσουν![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Kαι να έρθουμε δε θα μας καλέσει κι ας είμαστε και του '99
Δε θα προλάβει καν...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γιώργη εγω θα θεωρηθώ γραφικός αν σχολιάσω ότι,
ότι thread ανοίγεις πλέον στο Moto.gr,
είναι :
- α. εθνικόφρονου ενδιαφέροντος
β. φίλαθλου - φανατισμένου ενδιαφέροντος
γ. αντιεξουσιαστικής νοοτροπίας....
σε κάποια οκ,
αλλά αν κάτσεις να δεις μόνο τέτοια είναι....
έτσι απλά τροφή για σκέψη δίνω...![]()
aaaa για μοτοσυκλέτες , υπάρχουν μόνο οι Kawasaki :/
ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ?????? χαχχαχααχ ελεος ρε!!!!!
κολλημενοι στα μυαλα σας εισαστε??? οποιος λεει οτι ειναι Ελληνας ειναι και ΦΑΣΙΣΤΑΣ ε?
ρε πλυση εγκεφαλου που σας κανουν.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BTW οι "αντιεξουσιαστες" ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!
το γιατι θα πρεπει να ακουω τις αποψεις τους δε μπορω να το καταλαβω ακομα.... και φυσικα και θα τους τα χώνω οπου βρίσκω γιατι εχουν παρει πολυ αερα μερικοί εδω μεσα.... που ειναι και "ευαίσθητοι" σε αλλα θέματα....
και στη τελικη αν σε χαλανε τα ποστ μου ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ! υπαρχουν αλλοι που τα διαβαζουν...
καθολου φιλικα γιατι μαθαινω τι λεγεται πισω απο την πλατη μου..."φιλε" μου τροπεα....
Όχι (μάλλον), αλλά αν νομιζεις οτι μια ελληνοτουρκική σύρραξη θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου τέτοιο ωστε να επιτρέψει κληση εφέδρων, επιστράτευση, εξοπλισμο και μετακίνηση επιστράτων στην περιοχή της κρίσης, τότε μάλλον δεν πολυπαρακολουθείς τα πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
![]()
![]()
![]()
Εγώ που τα παρακολουθώ (και ψιλοασχολούμαι) ξέρω οτι δε θα είναι έτσι
Άλλωστε οι μηχανισμοι και οι λογικές επιστράτευσης ανάγονται σε νοοτροπίες του '50, άχρηστες σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης
Απλά...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω 2-3 'γιατί'?
Γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε τι και πώς σκέπτονται οι γείτονες μας?
Γιατί να μην βλέπω της βλέψεις τους προς τα εδώ (για εσωτερική κατανάλωση το δίνουν οι τουρκαλάδες , αλλά το αυγό κάποια στιγμή θα σκάση)
Γιατί να συγκρίνω καταστάσεις (Γαλλία Γερμανία) που έχουν φαγωθεί για καμιά 200-300 χρόνια και τα βρήκανε τα τελευταία 50, σαν πανάκια, την στιγμή που δεν ξέρω αν το μοντέλο δουλέψει για 2-3 γενιές,?
Είναι τελείως διαφορετικές από το φάγωμα 1000 (χιλίων) και πλέων χρόνων, με την τελευταία γενιά σφαγμένων εν ζωή.
Τα σχολικά βιβλία περιέχουν το μυαλό αυτών που αύριο θα έχουν λόγο, ψήφο, όπλα, ή πολιτική βούληση.
Χρειάζεται άμυνα για καλό και για κακό.
Τι σόι άμυνα ?
1ον Πλούτος για αγορά, εχθρού-όπλων-διάρκειας.
2ον επίπεδο μορφωτικό για να μην χάβουμε την κάθε μαλακία και τρέχουμε να πάρουμε τα όπλα για άλλωνων συμφέροντα.
3ον γνώση των αδυναμιών του γείτονα που πιθανών να με επιβουλεύεται
4ον προσπάθεια πλουτισμού του 'εχθρού'-πολίτη ώστε να έχουν πολλά να χάσουν αν προσπαθήσουν να τους εμπλέξουν σε πόλεμο, και γι αυτό να επικρατήσει το συμφέρον και ίσος να αρνηθεί να ακολουθήσει.
5ον να μην ξεχνάμε πώς και τι μαλακίες κάναμε ΕΜΕΊΣ ώστε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.
Οφείλουμε σαν πολίτες να μας νοιάζει να ξέρουμε τι γράφει το βιβλίο του Χ μαθητή για τους παραπάνω λόγους
Και του Τούρκου και του Αλβανού αλλά και του Έλληνα.![]()
Ηλία μην συγκρίνεις την βούρτσα που χτενίζεται ο Λουδοβίκος χψω
Με την π@υτσα που τρώει ο βαλκάνιος για χψω λόγους
Γιατι αν δεν προσέξεις την π@υτσα και την μπερδέψεις με την βούρτσα
Αντί να χτενιστείς θα γ@μηθείς![]()
![]()
ρε πάλι εγώ φταίω;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ηλία μην συγκρίνεις την βούρτσα που χτενίζεται ο Λουδοβίκος χψω
Με την π@υτσα που τρώει ο βαλκάνιος για χψω λόγους
Γιατι αν δεν προσέξεις την π@υτσα και την μπερδέψεις με την βούρτσα
Αντί να χτενιστείς θα γ@μηθείς![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οτι να ναι λετε.Οτι να ναι.
Θεμα πολεμου ρε σεις δεν υπαρχει ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Το εχω πει και θα το ξαναπω,θα ξαναγινει κατι σαν τα ιμια σε 2-3 χρονια που θα πρεπει να δωσουμε τον οβολον μας στην μαμα αμερικη.
Απο εκει και περα ΤΙΠΟΤΑ.
και αντε να πω οτι γινετε κατι.
Η μυτιληνη δεν θα προλαβει να κανει καν επιστρατευση.
Η επιστρατευση χρειαζετε 4 μερες,οταν εχεις οργανομενες μ.ε.(κατι σαν και τις δικες μας:rotflmao: ) ενω παλι χρειαζετε 3 μερες για να πεσει το νησι!!
Και αντε να πω οτι υπαρχει φοβος.Γιατι τοσα χρονια μου πριζανε τα παπαρια οτι θα μπουμε στο νατο και θα ησυχασουμε?Μετα η εε,τι αλλο ποια να περιμενω να με σωσει?
25 χρονων ειμαι και απο τοτε με σωνουν.....
Μη παιρνετε τα οπλα γιατι μπαμ δεν γινετε.Γαργαρες μοναχα θα κανουμε και εμεις και αυτοι!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
ΕΠΕΙΔΉ ΛΟΙΠΌΝΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Οτι να ναι λετε.Οτι να ναι.
Θεμα πολεμου ρε σεις δεν υπαρχει ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Το εχω πει και θα το ξαναπω,θα ξαναγινει κατι σαν τα ιμια σε 2-3 χρονια που θα πρεπει να δωσουμε τον οβολον μας στην μαμα αμερικη.
Απο εκει και περα ΤΙΠΟΤΑ.
και αντε να πω οτι γινετε κατι.
Η μυτιληνη δεν θα προλαβει να κανει καν επιστρατευση.
Η επιστρατευση χρειαζετε 4 μερες,οταν εχεις οργανομενες μ.ε.(κατι σαν και τις δικες μας:rotflmao: ) ενω παλι χρειαζετε 3 μερες για να πεσει το νησι!!
Και αντε να πω οτι υπαρχει φοβος.Γιατι τοσα χρονια μου πριζανε τα παπαρια οτι θα μπουμε στο νατο και θα ησυχασουμε?Μετα η εε,τι αλλο ποια να περιμενω να με σωσει?
25 χρονων ειμαι και απο τοτε με σωνουν.....
Μη παιρνετε τα οπλα γιατι μπαμ δεν γινετε.Γαργαρες μοναχα θα κανουμε και εμεις και αυτοι!ΣΩΣΤΆ?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τα σχολικά βιβλία περιέχουν το μυαλό αυτών που αύριο θα έχουν λόγο, ψήφο, όπλα, ή πολιτική βούληση.
Χρειάζεται
2ον επίπεδο μορφωτικό για να μην χάβουμε την κάθε μαλακία και τρέχουμε να πάρουμε τα όπλα για άλλωνων συμφέροντα.
![]()
Και για τα βιβλια τους,
Πολυ πιθανον οποιος μ@λ@κ@ς εγραψε τα δικα μας να εγραψε και τα δικα τους.
www.tsakosart.gr
Σωστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΕΠΕΙΔΉ ΛΟΙΠΌΝ ΣΩΣΤΆ?![]()
Αλλα χεστηκα για το επιπεδο των τουρκων.
Νοιαζομαι για το ανιψι μου που δεν ξερει ουτε τον εθνικο υμνο.
www.tsakosart.gr
ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΣΎ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙς ΌΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟςΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Σωστα.
Αλλα χεστηκα για το επιπεδο των τουρκων.
Νοιαζομαι για το ανιψι μου που δεν ξερει ουτε τον εθνικο υμνο.![]()
![]()
του ρου του τουυυυυυ:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΣΎ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙς ΌΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟς![]()
![]()
www.tsakosart.gr
το καθε κρατος φροντιζει να κραταει το εθνικο φρονημα κ υπεριφανια ψηλα,
ο ευκολος τροπος ειναι να τους δωσεις τροφη οταν ειναι μικρα κ απλα ακουνε/απορροφουνε γνωση σα σφουγγαρια,
μαζι με τα μαθηματικα, γραμματικη χωσε κ μια ιστορια (τη δικια σου εκδοχη)
κ σιγα μη κατσει ο 8χρονος να διασταυρώσει τη πληροφορία να αναζητήσει την αλήθεια ή εστω να προβληματιστεί για κατι περαν απο τα ματια της μικρης αννουλας/γκισμετ!
Αντικειμενική ιστορία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ο καθε λαος εχει τη δικη του εκδοχη!
οι τουρκοι μαθαινουν για τον ελληνα άρπαγα κ βέβηλο
οι ελληνες για τα 400 χρονια πιπας απο τον αποτρόπαιο τουρκο
μετα απο τοσα χρονια καλο θα ηταν μια να υπηρχε ενας παγκοσιος μη κερδοσκοπιου ενδιαφεροντος φορεας (κατ σαν την UNESCO) ωστε να καταγραφει αντικειμενικα κ πολυδιαστατα την ιστορια ωστε να υπαρχει ΜΙΑ ιστορια (κατα συνθηκη βεβαια, αλλα μια!)
αυτο προφανος κ ειναι ουτοπικο αλλα μου φανηκε καλη ιδεα μπας κ σταματισει ο μονοδρομος εθνικισμος κ φανατισμος!
soundstorm@ απο τη μια δηλωνεις 17Ν φαν κ απο την αλλη στεναχωριεσαι που το ανίψι σου αγνοει τον εθνικο υμνο?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μετα απο τοσα χρονια καλο θα ηταν μια να υπηρχε ενας παγκοσιος μη κερδοσκοπιου ενδιαφεροντος φορεας (κατ σαν την UNESCO) ωστε να καταγραφει αντικειμενικα κ πολυδιαστατα την ιστορια ωστε να υπαρχει ΜΙΑ ιστορια (κατα συνθηκη βεβαια, αλλα μια!)
αυτο προφανος κ ειναι ουτοπικο αλλα μου φανηκε καλη ιδεα μπας κ σταματισει ο μονοδρομος εθνικισμος κ φανατισμος!αν η UNESCO ήταν αντικειμενική και μη εξαρτώμενη τοτε δεν θα ήταν ουτοπικό
κατα τά άλλα καλά τα λές
soundstorm@ απο τη μια δηλωνεις 17Ν φαν κ απο την αλλη στεναχωριεσαι που το ανίψι σου αγνοει τον εθνικο υμνο?
να ξέρει σε τι ακριβώς επαναστατεί βρε κουτό![]()
![]()
υπάρχει βάση σηυμφωνιας μεταξυ των 2 χωρων...
συμφωνια για ειδικη επιτροπη που ελεγχει τα βιβλια της καθε χωρας (τα σχολικα..)
εδω κ καποιες δεκαετιες..
η ελληνικα πλευρα ποτε δεν εξασκησε αυτο το δικαιωμα, δε το γνωριζω γιατι..
πηγη εκπαιδευτικος που εργαζεται στο υπουργειο..
δε το βλεπω κ πολυ απιθανο..
Γαργαρες μοναχα θα κανουμε και εμεις και αυτoi.
Δυστυχως ομως καποιοι χανουν τη ζωη τους, ακομα και εν καιρο ειρηνης (βλεπε κυριως πιλοτοι Π.Α)!