Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Και τώρα Maira τι κάνουμε???

Παλαιό μέλος

Παλαιό μέλος
    Το νερο εφτασε στο τιμονι σε παραδρομο της αττικης οδου (και το μηχανακι δεν ηταν μπομπος ?)??
    Και περασες απο μεσα ?
    Και δεν επεσες ? :hypnotize

Εγω αρχικα θα εβαζα τα κλαμματα, μετα θα το εσπρωχνα ως το σπιτι μετα θα καθαριζα τα upside down, ρουλεμαν πασης φυσης, αλυσιδες, φρενα , φιλτροκουτια, ντεποζιτα, ηλεκτρικα κτλ, μετα απο 1 μηνα που θα ειχα τελειωσει θα σκοτωνα οποιον θεωρουσα υπευθυνο για την πισινα, και μετα τον υπολοιπο 1 μηνα θα τον περναγα κοιτωντας τι ακριβως ραγισε/εσπασε λογω αποτομης ψυξης στο μηχανακι....

Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα απο το ποστ ? Ενταξει, τα σπορ μηχανακια δεν τα κανουν αυτα, αλλα τα κανουν τα εντουρο ? και χωρις να βραχυκυκλωνουν ? Μαγικα ειναι ???????

Το χειροτερο που εχω κανει ειναι να περασω κατω απο την γεφυρα της καβαλας ενω ειχε νερα μεχρι καπου πιο πανω απο τον αξονα της ροδας με ενα μηχανακι που δεν με ενοιαζε πολυ να ριξω ενω γλυστρουσαν οι μπρος και πισω και αυτο εγραφε 140 με την πρωτη ενω πηγαινα με καμια 60αρα (λεω τωρα) βαρωντας κοφτες και πετωντας κυματα αριστερα δεξια...

Καλα, και δεν τα εχεις δει ολα αλλα γελαγες :wacko: ?????

Υ.Γ. τον υπευθυνο θα τον βασανιζα πρωτα.... Μεσα στην αθηνα τετοια παγιδα θανατου ?????
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μαira, ΘΥΜΗΣΟΥ το χαμογελό σου και ξεκίνα να το βαλεις στο πρόγραμμα!

Η Sober γιατι πεταχτηκε? Ψηνεται, ψηνεται?

Ελα λεμε να μαζευόμαστε, να γεμίσει η ψυχή σας (μας, κι άλλο) εικόνες και "ομορφιές" και οι δρόμοι μας καλύτερους οδηγούς!

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun

Re: Και τώρα Maira τι κάνουμε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Όταν γλυστράει κλείνουμε γκάζι!"
    Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;

Απ'οσο ξέρω όταν γλιστράει κρατάμε τουλάχιστον το γκάζι σταθερό..

Αλλάζει κάτι σε χώμα; (γιατί κάτι είπες για πέτρες)
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    kai gv o karagkioz

επλενα εξατμισεις....

δεμ το πεταγα σε κανα λακο .....:rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
    Το νερο εφτασε στο τιμονι σε παραδρομο της αττικης οδου (και το μηχανακι δεν ηταν μπομπος ?)??
    Και περασες απο μεσα ?
    Και δεν επεσες ? :hypnotize

Εγω αρχικα θα εβαζα τα κλαμματα, μετα θα το εσπρωχνα ως το σπιτι μετα θα καθαριζα τα upside down, ρουλεμαν πασης φυσης, αλυσιδες, φρενα , φιλτροκουτια, ντεποζιτα, ηλεκτρικα κτλ, μετα απο 1 μηνα που θα ειχα τελειωσει θα σκοτωνα οποιον θεωρουσα υπευθυνο για την πισινα, και μετα τον υπολοιπο 1 μηνα θα τον περναγα κοιτωντας τι ακριβως ραγισε/εσπασε λογω αποτομης ψυξης στο μηχανακι....

Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα απο το ποστ ? Ενταξει, τα σπορ μηχανακια δεν τα κανουν αυτα, αλλα τα κανουν τα εντουρο ? και χωρις να βραχυκυκλωνουν ? Μαγικα ειναι ???????

Το χειροτερο που εχω κανει ειναι να περασω κατω απο την γεφυρα της καβαλας ενω ειχε νερα μεχρι καπου πιο πανω απο τον αξονα της ροδας με ενα μηχανακι που δεν με ενοιαζε πολυ να ριξω ενω γλυστρουσαν οι μπρος και πισω και αυτο εγραφε 140 με την πρωτη ενω πηγαινα με καμια 60αρα (λεω τωρα) βαρωντας κοφτες και πετωντας κυματα αριστερα δεξια...

Καλα, και δεν τα εχεις δει ολα αλλα γελαγες :wacko: ?????

Υ.Γ. τον υπευθυνο θα τον βασανιζα πρωτα.... Μεσα στην αθηνα τετοια παγιδα θανατου ?????

Ε δεν έφτασε στο τιμόνι! Παραλίγο όμως!!!!

Ήταν πρόκληση! Δεν μπορούσα να αρνηθώ!!! Δεν έπεσα (να είναι καλά εκείνη η μοναδική εντουροβόλτα!!!)

ότι έσβησε έσβησε (προς το τέλος πια!!!) και απ' ότι κατάλαβα εν είχα ανοίξει το τσοκ από πριν ίσως να μην έβηνε κιόλας (δε ξέρω υποθέσεις κάνω!) Πάντως δεν βραχυκύκλωσε (θέμα μπουζί!) νομίζω!!! μάλλον θέμα υγρασίας από το φιλτροκούτι ήταν!!!!

Και βέβαια δεν τα έχω δει όλα!!! Δε μπορείς να φανταστείς με τη χαρά έσπρωχνα τη σβησμένη πλέον μηχανή έξω από την λίμνη!!! Που δεν είχα πέσει, που δεν μου έσβησε νωρίτερα (το νερό θα μου έφτανε μέχρι τη μέση σε αυτή την περίπτωση) που θυμήθικα τα παλιά, που..... ε δεν τελειώνει!!!

Παγίδα θανάτου???? Τι λες? Αφού έκψαν την Πάρνηθα τουλάχιστον έχουμε τους δρόμους!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Re: Re: Και τώρα Maira τι κάνουμε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;

Απ'οσο ξέρω όταν γλιστράει κρατάμε τουλάχιστον το γκάζι σταθερό..

Αλλάζει κάτι σε χώμα; (γιατί κάτι είπες για πέτρες)

Κοίτα, οι πέτρες ήταν στο βυθό της λίμνης!!! Άρα δεν ήξερα αν είναι σταθερές ή κυλάνε κι αυτές όπως όλα μέσα στο νερό. Το τιμόνι έτρογω τρελές κόντρες, κάτι από τα νερά και κάτι από εμπόδια στο λάστιχο (οι πέτρες που λέμε). Λόγω έλειψης πρόσφυσης λοιπόν (όπως διαπιστώνεις) ο κώλος της μηχανής έχει μεγάλες βλέψεις στον να σε προσπεράσει! Αν εκεί συνεχίσεις να κρατάς σταθερό το γκάζι (λόγω έλειψης πρόσφυσης, επιταχύνει) ο κώλος θα σου διπλώσει τη μηχανή! Οπότε προσπαθείς να προσαρμώσεις το γκάζι σε σχέση με την πρόσφυση!!!

(αν κάνω κάποιο λάθος βρίστε με!!!!! Ναι εσείς οι εντουράδες!!! )

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μαira, ΘΥΜΗΣΟΥ το χαμογελό σου και ξεκίνα να το βαλεις στο πρόγραμμα!

Η Sober γιατι πεταχτηκε? Ψηνεται, ψηνεται?

Ελα λεμε να μαζευόμαστε, να γεμίσει η ψυχή σας (μας, κι άλλο) εικόνες και "ομορφιές" και οι δρόμοι μας καλύτερους οδηγούς!

Να φύγω για πάνω, και να γυρίσω με το καλό και μετά (αφού πάρω την καινούργια!!!) πάμε όπου γουστάρετε!!!!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    @lamoun Όταν γλιστρήσει στο χώμα ανοίγεις γκάζι να βρει πρόσφυση και επειδή στην αρχή θα φύγει το πίσω γυρνάς και το τιμόνι προς την μεριά που γλιστρά . στο νερό αυτό δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο.
    @ Maira αν δεν είχες κλίσει το γκάζι ίσως να μην έσβηνε. Την επόμενη κατέβασε μια ταχύτητα να ανεβάσει στροφές ο κινητήρας και πέρνα με σταθερό γκάζι και λίγα χιλιόμετρα, όταν φεύγει διορθώνεις με τιμόνι. Πάει δεξιά , δεξιά και το τιμόνι , πάει αριστερά ε αριστερά και εσύ.
    Πάντως αν φοβάσαι τούμπα , καλύτερα κόψε κι ας σβήσει , δεν είναι ευχάριστο ένα τέτοιο μπάνιο , μια φορά πριν χρόνια παραλίγο να κάνω μακροβούτι στην γέφυρα της χαμοστερνας.

@ ZX-9R κι άλλα πολλά . είναι όντος ή μαγικά ή καταραμένα , ίσως και άρρωστα αν σκεφτείς της πιθανότητες να κυλίσει κάποιος όταν δοκιμάσει
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    @lamoun Όταν γλιστρήσει στο χώμα ανοίγεις γκάζι να βρει πρόσφυση και επειδή στην αρχή θα φύγει το πίσω γυρνάς και το τιμόνι προς την μεριά που γλιστρά . στο νερό αυτό δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο.
    @ Maira αν δεν είχες κλίσει το γκάζι ίσως να μην έσβηνε. Την επόμενη κατέβασε μια ταχύτητα να ανεβάσει στροφές ο κινητήρας και πέρνα με σταθερό γκάζι και λίγα χιλιόμετρα, όταν φεύγει διορθώνεις με τιμόνι. Πάει δεξιά , δεξιά και το τιμόνι , πάει αριστερά ε αριστερά και εσύ.
    Πάντως αν φοβάσαι τούμπα , καλύτερα κόψε κι ας σβήσει , δεν είναι ευχάριστο ένα τέτοιο μπάνιο , μια φορά πριν χρόνια παραλίγο να κάνω μακροβούτι στην γέφυρα της χαμοστερνας.

@ ZX-9R κι άλλα πολλά . είναι όντος ή μαγικά ή καταραμένα , ίσως και άρρωστα αν σκεφτείς της πιθανότητες να κυλίσει κάποιος όταν δοκιμάσει

Δεν έκλεισα το γκάζι τελείως να τραβήξει νερό από την εξάτμηση!!!

Αλλά ήμουν με πρώτη! Τι κατέβασμα να έκανα και μάλιστα όταν ήμουν όρθια στη μηχναή με τα πόδια καρφωμένα στους μασπιέδες (μη με πάρει το νερό γενικά!!!)

Αλλά ήμουν με πρώτη! Τι κατέβασμα να έκανα και μάλιστα όταν ήμουν όρθια στη μηχναή με τα πόδια καρφωμένα στους μασπιέδες (μη με πάρει το νερό γενικά!!!)

Maira......

σε βλέπω για ΚΟΥΤΑ του χρόνου.....

You BETA believe...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Πριν μπεις μέσα , μετά το μόνο που μπορείς να κατεβάσεις είναι τίποτα κα…λια

Μου είχε τύχει κάποτε με ένα _ *_ *_ ( δεν το λέω γιατί θα με πάρετε με της πέτρες ) και δεν μου έσβησε επειδή ήμουν πολύ μάγκας με το νερό να έχει φτάσει πάνω από την σέλα , νύχτα στα Βριλήσσια, έκλασα μπάμιες μέχρι να βγω απέναντι. Αν έπεφτα ή αν έσβηνε μπορεί να το πόσταρε κάποιος άλλος στα στραβά κι ανάποδα.
    :hypnotize
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλό είναι να ξαναθυμηθούμε κάποια πραγματα

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20403

που δυστυχώς δε θα τα ξαναδούμε έτσι όπως ήταν
    A ρε Λιά τι μου θύμισες.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Thanks marulis.

Βέβαια "ενίσταμαι" στο "γυρνάς και το τιμόνι προς την μεριά που γλιστρά", όχι ότι είναι λάθος, αλλά ότι απ'όσο έχω διαβάσει, αυτό γίνεται αυτόματα αρκεί να είσαι χαλαρός και να μην έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα που λένε..

Δε ξέρω βέβαια μήπως κάνοντάς το συνειδητά, (και περισσότερο από όσο το κάνει η μηχανή μόνη της) τη διορθώνεις πιο γρήγορα..;;;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τώρα τι κάνουμε... Στέλιο μου;;;;
    από alximistis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2018, 19:18
  2. και τωρα τι κανουμε γιωργο μου ???
    από TROOPER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 15:47
  3. Και τώρα τι κάνουμε... Πανο μου?