Να ερθει το παλικαρι. Αρκει να μην σε εχει αντιπαλο και του βγαλεις το ποδαρι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και δεν ερχεσαι....!
γιωργη βαλε και το παλικαρι ρε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να ερθει το παλικαρι. Αρκει να μην σε εχει αντιπαλο και του βγαλεις το ποδαρι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και δεν ερχεσαι....!
γιωργη βαλε και το παλικαρι ρε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να μη χοροπηδιεται σα κατσικι και δε θα παθει τπτ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Να ερθει το παλικαρι. Αρκει να μην σε εχει αντιπαλο και του βγαλεις το ποδαρι!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιατρε μου κουτσαινω. Τα συμπτωματα ειχαν εξαφανιστει, αλλα "ξανατραβηξε" την Παρασκευη. (Τενοντα το λενε? Αυτο πισω απο το γονατο, που οταν το τεντωνεις ποναει)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εισαι καλα ρε???
Λογικα θα ειμαι εκει την τεταρτη, εστω και παρατηρητης. Τετοιο γελιο δεν το χανω
περαστικα ρε Μητσο....αν και ψεμματα λες για να μην πληρωνεις παλι.....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Γιατρε μου κουτσαινω. Τα συμπτωματα ειχαν εξαφανιστει, αλλα "ξανατραβηξε" την Παρασκευη. (Τενοντα το λενε? Αυτο πισω απο το γονατο, που οταν το τεντωνεις ποναει)
Λογικα θα ειμαι εκει την τεταρτη, εστω και παρατηρητης. Τετοιο γελιο δεν το χανω
μια απορια σχετικα με την υπογραφη σου.....θα ανταλλαξεις την μηχανη σου ....με ΤΟΝ χωματινο;;;; σου φαινεται δικαιο;;
αν ειναι να πουμε στο παλικαρι να μην ερθει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Γιατρε μου κουτσαινω. Τα συμπτωματα ειχαν εξαφανιστει, αλλα "ξανατραβηξε" την Παρασκευη. (Τενοντα το λενε? Αυτο πισω απο το γονατο, που οταν το τεντωνεις ποναει)
τωρα ετσι το λεμε εεεεεεεεεεεεεεε?????φαλιρισες ρεεεεεεεεεεεεεε???εχεις τρελλαθει να κερνας μπυρες φανταζομαι.......![]()
![]()
![]()
εισουνα που εισουνα κουτσαλογο τωρα τι εισαι????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεεεεεεεεε μαλακα προσεχε μην το πιεζεις....και αν δεν μπορεις θα κανονιστουνε πολλες φορες....μην τρελλενεσε....και θα εχεις και λεφτα.....![]()
Αχ πουλακια μου, οταν παρω ΤΟ (και οχι τον) χωματινο, θα σας αφησω τακουνιες, και οχι μονο στα φρυδια!!!
![]()
ΓαιδουριΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τωρα ετσι το λεμε εεεεεεεεεεεεεεε?????φαλιρισες ρεεεεεεεεεεεεεε???εχεις τρελλαθει να κερνας μπυρες φανταζομαι.......![]()
![]()
![]()
εισουνα που εισουνα κουτσαλογο τωρα τι εισαι????
Ειπα και εγω. Θα πει καλο λογο και θα τον αφησει ετσι. Κοιτα οταν αρχισεις και κερνας εσυ (γιατι θα χανεις) μην αρχισουμε εμεις τα 15ρια ουισκι και δεν εχεις λεφτα ουτε για μπετζιναεεεεεεεεεε μαλακα προσεχε μην το πιεζεις....και αν δεν μπορεις θα κανονιστουνε πολλες φορες....μην τρελλενεσε....και θα εχεις και λεφτα.....![]()
![]()
Γαιδουρι
Ειπα και εγω. Θα πει καλο λογο και θα τον αφησει ετσι. Κοιτα οταν αρχισεις και κερνας εσυ (γιατι θα χανεις) μην αρχισουμε εμεις τα 15ρια ουισκι και δεν εχεις λεφτα ουτε για μπετζινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mpou leipame pou den mporeis na paixeis giati den 8a exei tin idia glika otan balo mesa sto terma ton busa![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν θα τον βαλεις μεσα, θα μπω στο γηπεδο να σε αποθεωσω!!!! Ξερεις, μπουσουλωντας θα παμε στο κορνερ κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
mpou leipame pou den mporeis na paixeis giati den 8a exei tin idia glika otan balo mesa sto terma ton busa![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν θα τον βαλεις μεσα, θα μπω στο γηπεδο να σε αποθεωσω!!!! Ξερεις, μπουσουλωντας θα παμε στο κορνερ κτλ
αλλα να μην ξεχασετε,εκει στο κορνερ,να κανονισετε ποιος θα με κερασει μπυρα αυτην την φορα....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μμμμ, μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αλλα να μην ξεχασετε,εκει στο κορνερ,να κανονισετε ποιος θα με κερασει μπυρα αυτην την φορα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
ti mlk
![]()
γιωργαρα βαλε και τον νικο τελικα...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
που σε ρε george βλέπω το στρώσατε ξανά
μπράβο
μακάρι να μπορούσα να ρχομαι κι εγώ
![]()
![]()
![]()