Αρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Άλλη μια ερώτηση έχω, γιατί τώρα μου γίνεται πόλυ ζεστό γρήγορα? Μιλάμε ούτε τα πόδια δεν μπορώ να κρατήσω...![]()
![]()
![]()
more input please......
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Άλλη μια ερώτηση έχω, γιατί τώρα μου γίνεται πόλυ ζεστό γρήγορα? Μιλάμε ούτε τα πόδια δεν μπορώ να κρατήσω...![]()
![]()
![]()
more input please......
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σου πω το εχεις παρει πρεφα οτι απευθυνεσαι σε ενα παλικαρακι που εκτος του οτι δεν ξερει αυτα που ξερεις εσυ,και μαλλον ουτε τα βασικα περι μηχανολογιας και βελτιωσεων κτλ, αποτελει και στοχο εκμεταλλευσης απο επιδοξους μαστορους;
Καλυτερα να προσεχεις που δινεις συμβουλες περι βελτιωσης,διοτι δεν ειναι ολοι το ιδιο.
Mαλιστα,αλλη φορα θα ζηταω βιογραφικο πριν απαντησω σε ενα θεμα...![]()
Λοιπον εδωσα συμβουλη σε αυτον που ρωτησε για να μαθει κατι...Αν πιστευεις εσυ οτι εισαι εδω για να προστατευεις ολο τον κοσμο,με γεια σου με χαρα σου...Επισης αν πιστευεις οτι με το να τον χλευαζεις και να του λες αστο οπως ειναι και παρε πεγαλυτερο μετα απο 2 χρονια και και και θα τον αποτρεψεις ή θα αλλαξει κατι,ΟΚ,κανε οπως νομιζεις...
Δεν απευθυνομαι σε εσενα προσωπικα,αλλα και σε ολους οσους απαντησαν με τον ιδιο τροπο...![]()
Τι μάρκας είναι τα καλύτερα λάστιχα της αγοράς? Λάστιχα για την πόλη, όχι για πίστα...
Προς GCrook και Τ.R.E χαίρομαι που απαντάτε και οι δύο σε αυτό το θέμα,είστε σαν τις δύο φωνές της συνείδησης.Ο ένας λέει πώς μπορεί να φτιαχτεί το παπί και ο άλλος ότι παρόλα αυτά δεν αξίζει τον κόπο.Το παλλικάρι κατατοπίστηκε πλήρως πλέον και μπορεί να πάρει την απόφασή του,δεν χρειάζεται να μαλώνετε ο καθένας έδωσε διαφορετική ερμηνεία στο ίδιο θέμα και έτσι το παλλικάρι θα έχει πιο σφαιρική άποψη γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Και εγω χαιρομαι που προσπαθεις να ηρεμησεις την κατασταση,δεν ειναι τιποτα ομως,θα του περασει του gcrook...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Προς GCrook και Τ.R.E χαίρομαι που απαντάτε και οι δύο σε αυτό το θέμα,είστε σαν τις δύο φωνές της συνείδησης.Ο ένας λέει πώς μπορεί να φτιαχτεί το παπί και ο άλλος ότι παρόλα αυτά δεν αξίζει τον κόπο.Το παλλικάρι κατατοπίστηκε πλήρως πλέον και μπορεί να πάρει την απόφασή του,δεν χρειάζεται να μαλώνετε ο καθένας έδωσε διαφορετική ερμηνεία στο ίδιο θέμα και έτσι το παλλικάρι θα έχει πιο σφαιρική άποψη γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά![]()
![]()
Τι μάρκας είναι τα καλύτερα λάστιχα της αγοράς? Λάστιχα για την πόλη, όχι για πίστα...
Σ'αυτο δεν μπορω να βοηθησω...![]()
![]()
Νομιζα οτι ηταν παροδικο μεχρι που ξαναποσταρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και εγω χαιρομαι που προσπαθεις να ηρεμησεις την κατασταση,δεν ειναι τιποτα ομως,θα του περασει του gcrook...![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Νομιζα οτι ηταν παροδικο μεχρι που ξαναποσταρες...![]()
![]()
Δεν ειναι τιποτα,θα το συνηθισεις...![]()
Παιδάκια χαλαρώστε, αλλιώς πάμε στις Διαμάχες.
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Κοιτα ειμαι της αποψης οτι ολες οι βελτιωσεις και αυτου του ειδους τα ψαξιματα λιγο πολυ αξιζουν ειτε εχουν θετικο ειτε αρνητικο αποτελεσμα διοτι ολα ειναι εμπειριες και οι ωραιες εμπειριες ειναι πολυτιμες.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Οι κακες απο την αλλη μπορει να ειναι και διδακτικες.
Απλα πιστευω οτι πρεπει να αξιολογουμε καλυτερα καποιες καταστασεις οταν δινουμε καποιες συμβουλες,και μαλλον ακουστηκα πιο αποτομος απ'οτι ηθελα, (ηθελα ειναι η αληθεια)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
και μαλλον ακουστηκα πιο αποτομος απ'οτι ηθελα, (ηθελα ειναι η αληθεια)![]()
Κακό παιδί:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΥ...ΜΕΝΟΣ 40ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑΚΙ. YAMAHA CRYPTON-Χ 135 ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΜΕΝΟ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΤΕΛΙΚΑ (ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ή ΚΑΡΜΠΟΝ), ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ (MICHELIN) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΛΑΔΑΚΙΑ (MOTUL). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ!
βαλε εκεντροφορο daytona , ενa καρμπυρατερ mikuni 24 και μια εξατμιση termignoni κατα προτιμηση . θα ραβει το εργαλειο μετα !!!!!!!1
Ημερομηνίες δεν βλέπουμε.... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SEIRINAS
βαλε εκεντροφορο daytona , ενa καρμπυρατερ mikuni 24 και μια εξατμιση termignoni κατα προτιμηση . θα ραβει το εργαλειο μετα !!!!!!!1
lepon agori m.....tha pareis thl....st mototrade.gr!tha parageileis th kefalh gia crupton...m valvidoules 28-23..kanto ena 57-58 na s antexei.....tha valeis ena keihin pe 28.....mpiela exei kalh o kruptoniths 54ara....trigwnikh.....tha petaxeis agori m...ante kales souzes.fantasou oti egw t exw valei kefalh innova.xaxaxa....kommatia
η yamaha εφερνε καποτε crypton με daytona kit στο οποιο μαλιστα ισχυε η εγγυηση ενδεικτικο της αξιοπιστιας.keihin24mm,φιλτρο κν.εκκεντροφορος daytona,σκληροτερα ελατηρια,εμβολο 54mm,ολοκληρη εξατμιση.