Ανάρτηση και κάποιος άλλος πρέπει ν' αλλάξειΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αν δε, αλλάξεις και αναρτήσεις - εξάτμιση θα αποτελείς πρότυπο !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ανάρτηση και κάποιος άλλος πρέπει ν' αλλάξειΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αν δε, αλλάξεις και αναρτήσεις - εξάτμιση θα αποτελείς πρότυπο !!!![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τώρα με χάλασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Τις βάσεις για σαμάρια που έβαλα σου τι έδειξα;
:smilea:![]()
![]()
Να δεις βαλιτσάτο το drz να πάθεις πλλλλάκα...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ανάρτηση και κάποιος άλλος πρέπει ν' αλλάξει![]()
![]()
![]()
Το πρόβλημα των αναρτήσεών μου λύνεται πολύ απλά και οικονομικά..
.. στις μελλοντικές μας βόλτες αντί να είσαι πίσω μου θα είσαι μπρος μου.
Δεν βλέπεις το πρόβλημα ....... δεν υπάρχει πρόβλημα![]()
den ksero sto mikouni alla sto kehin toy "e" to dynojet g@mei, otan to evala epatha plaka poso veriothike h leitoyrgia toyΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ετοιμάζομαι για κιτ Dynojet...![]()
to Fcr genikotera einai diskolo na rythmistei kai kalo einai pera apo to katharisma, ean einai na valei kapoios xeri na to kanei me mpousoula kai oxi psaxnontas giati ton eipie.
pantos h dynojet dinei odigies kai einai eykolo na to valeis
XXX
Βάστα,Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
den ksero sto mikouni alla sto kehin toy "e" to dynojet g@mei, otan to evala epatha plaka poso veriothike h leitoyrgia toy
to Fcr genikotera einai diskolo na rythmistei kai kalo einai pera apo to katharisma, ean einai na valei kapoios xeri na to kanei me mpousoula kai oxi psaxnontas giati ton eipie.
pantos h dynojet dinei odigies kai einai eykolo na to valeis
XXX
Θέλεις να με πεις ότι το αγοράζω, το τοποθετώ με τα χεράκια μου, κάνω τις ρυθμίσεις που μου λέει η Dynojet και τέλος![]()
Ούτε αναλύσεις καυσαερίων ούτε τίποτα![]()
ti analyseis kaysaerion R U NUTS?Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Βάστα,
Θέλεις να με πεις ότι το αγοράζω, το τοποθετώ με τα χεράκια μου, κάνω τις ρυθμίσεις που μου λέει η Dynojet και τέλος![]()
Ούτε αναλύσεις καυσαερίων ούτε τίποτα![]()
ego toy ekana dynamometrisi prin, to topothetisa me ton mixaniko mou kai to rythmisame symfona me tis odigies tis dynojet kai kapaki toy kaname pali dinamometrisi na doume pos epeze
isos na to exo valei kai se post thn dinanometrisi prin apo kamia pentaetia den thimame. auto pou thimame einai oti eixe gemisei poly oraia h kampili tis ropis xoris skampanevasmata kai oti pantoy eitane ena klik poio epano. ta aloga eitane vevaios idia alla..... to mixanaki leitoyrgouse kalytera kai malista mou fenotane oti ekaige ligotero (auto to telaytaio me epifilaksi mia kai metragame "me thn volta" kai den eixa katholou organa epano
to synisto anepifilakta
JUL
O kosdros τσιμπησε DRZ E μόλις. Δωσ'του καμια συμβουλή γιατι λέει οτι δεν φτανει να πατήσει κάτω.
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
JUL
O kosdros τσιμπησε DRZ E μόλις. Δωσ'του καμια συμβουλή γιατι λέει οτι δεν φτανει να πατήσει κάτω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πεσ' του να βάλει 70's τακούνια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
JUL
![]()
![]()
![]()
![]()
ELA RE GIANNI!!!!! oreeeeee gamoooo
mravo pes toy na toy valei rodes apo mpompo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το κύκλωμα φόρτισης είναι λίγο "περίεργο" στις μπαταρίες γέλης (sic!), Στέργιο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
ΤΚαι γιατί να μην μπαίνουν; Αφού αμα είναι τα βολτ και τα αμπερ εντάξει;
Περίεργο...![]()
![]()
![]()
(έχει να κάνει με την δυνατότητα "αυτορύθμισης" του ρεύματος φόρτισης από την ίδια την μπαταρία σε 2 σημεία : όταν ζητάει bulk φορτίο και όταν φτάνει στο 90-92% της ονομαστικής της χωρητικότητας - capacity hook effect![]()
Το αποτέλεσμα είναι ότι, σε κάποια ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ μηχανάκια (από πλευράς εναλλάκτη) μπορεί να καούν τα πηνία στις 2 παραπάνω φάσεις, όταν μπει μπαταρία άλλου τύπου !!
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
![]()
![]()
![]()
Βλέπω ότι αρχίσατε να βάζετε καρπυρατέρια και κιτάκια και πάρτα και δώστα (και ρέστα, γενικώς...)![]()
Μπράβο στα παλικάρια μας !!!
(όσο έχω το τηλέφωνο κλειστό...)![]()
Υ.Γ.
Εκείνη την φλαντζούλα κεφαλής αν δεν την αλλάξετε, θα πάρετε τα @@ του Sniper ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ενα-ενα ρε Αντώνη, ακόμα τις βάσεις για τις Zega δεν τελειώσαμε καλα-καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.
Εκείνη την φλαντζούλα κεφαλής αν δεν την αλλάξετε, θα πάρετε τα @@ του Sniper ...!!!![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μην κανεις καμμια μ@λ@κια και βαλεις Zega στο DRZ,σε βλεπω με στραβωμενο υποπλαισιο συντομοτατα(εκτος εαν σκοπευεις να του κανεις καμμια ενισχυση τροπον τινα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ενα-ενα ρε Αντώνη, ακόμα τις βάσεις για τις Zega δεν τελειώσαμε καλα-καλα...![]()
Οπτικως εμενα ΔΕΝ μου γεμιζει το ματι(εκτος εαν σκοπευεις να χασεις καμμια εικοσαρια κιλα για να ισοφαρισεις το βαρος των αλουμινενιων!)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ενα-ενα ρε Αντώνη, ακόμα τις βάσεις για τις Zega δεν τελειώσαμε καλα-καλα...![]()
:hypnotize![]()
![]()
Πες μΕ οτι μΕ κάνεις πλάκα !!![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan