Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: Βασίλης Ορφανός : Ψυχές στην άμμο

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Δες παραπάνω, τελευταίο post.

Και για να τελειώνουμε.... πρότεινα να ξεφυλίσετε το βιβλίο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Καλό θα ήταν να διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά .
    Ναι το είδα, μετα απο αυτό αποφάσισα να σου απαντήσω.
    Μ' αρέσει που μου κάνεις.... και παρατήρηση.....
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    ρε παιδια ειναι κριμα να λεμε τετοια πραγματα για τον Β.Ο.

ο ανθρωπος εχει ενα pal mare παρα πολυ καλο και εχει παρει μερος και σε i.s.d.e με μεταλιο κτλ δεν κανω διαφημιση απλα ειναι λαθος η λογικη να μιλαμε για καποιον που δεν ξερουμε και ναι σε μερικα πραγματα που εκανε οπως να βγει πρωτος στην κατηγορια του στο dakar δεν ξερω αν πολυ θα μπορουσαν απλα να τερματισουν εναν τετοιο αγωνα.

σεβασμο σε τετοια κατορθωματα και στον ανθρωπο που τα καταφερε

παντος παρολου που διαβαζω το βιβλιο βλεπω καποιες μαλακιες γενικος στον χωρο αλλα οχι απο αυτον.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Ναι το είδα, μετα απο αυτό αποφάσισα να σου απαντήσω.
    Μ' αρέσει που μου κάνεις.... και παρατήρηση.....
    Αν σ'αρέσει μπορώ να το ξανακάνω. Δεν χαλάμε καρδιές.

Αν και για υπενθύμιση το έγραψα....

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τι τα θες τωρα..........

Και τι μας νοιαζει ????

Εχουμε δει και ολους τους υπολοιπους αρχοντες ( καρεκλοκενταυρους και μη)............

Και που το εχουν καταντησει το σπορ.........

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να μάθω περισσότερα για αυτήν την διαμάχη του Ορφανού με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους endurαδες....αν δεν θέλεις dirtbird να τα πεις δημόσια στείλε ένα πμ...(γιατί έχω ακούσει μόνο την μια όψη του νομίσματος)

Re mhn genikeyete, edo o Dirt ekfrazei MONOXA ton eayto toy kai oxi olo thn off road koinotita

einai gegonos oti otan eisai "diasimos" ta kala alla kai ta kaka (perisotero ta kaka) mathenonte kai metaferonte perisotero
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Κάντε υπομονή λοιπόν να αρχίσω να διαβάζω, και θα σας τα πω ούλα !!

Πάντως, ήδη μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι την βιογραφία του την έγραψε κάποιος που τον ξέρει μόλις 2 χρόνια...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Κάντε υπομονή λοιπόν να αρχίσω να διαβάζω, και θα σας τα πω ούλα !!

Πάντως, ήδη μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι την βιογραφία του την έγραψε κάποιος που τον ξέρει μόλις 2 χρόνια...
    Διαμαχη μυριζομαι....

Εσυ κυρΒιβλιοφαγε δεν κανεις κανα κουμαντο να παρουμε το βιβλιο για το Long way down?
    Αντε να το δουμε κιολας!

Ελπιζω να μην μας βλεπει ο Uriah γιατι τρεφει εντονη συμπαθεια για το ντουετο!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Μπορεί εμείς να μην γνωρίζουμε κάποια πράγματα και όντως να έχουν γίνει λάθη από την πλευρά του.

Όταν όμως κάποιος έχει διανύσει μία διαδρομή δια πυρός και σιδήρου, έχει αντιμετωπίσει προβλήματα που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε και να συνειδητοποιήσουμε, έχει πέσει κάτω, βρήκε ψυχικά αποθέματα και ξανασηκώθηκε, δυνάμωσε και στο τέλος διέπρεψε εντυπωσιακότατα, τότε τουλάχιστον έχει κερδίσει την αναγνώριση των περισσοτέρων.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι όλες οι μεγάλες προσωπικότητες που από το τίποτα έκαναν πολλά έχουν μετατρέψει τα πλήγματα που δέχονταν σε δύναμη και κουράγιο. Αυτό σπανιότατα, ίσως τους κάνει να χρησιμοποιούν τα τελευταία περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε.

Όποιος έχει δει "σπορ ιστορίες" και έχει ένα ελάχιστο ίχνος αντικειμενικότητας, μπορεί να συμπεράνει αν τα + αυτού του ανθρώπου είναι περισσότερα ή λιγότερα από τα - που κάποιος μπορεί να του καταλογίσει (χωρίς αποδείξεις και ανώνυμα).
    Πάντα όρθιοι

πολυ καλος οδηγος ο ορφανος
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Λοιποοοοοοοοόν.....

χτες το βράδυ ξενύχτησα διαβάζοντας... έπεσα για ύπνο στις 5.30

Δυστυχώς όμως, όχι επειδή με κράτησε το ενδιαφέρον του βιβλίου... συνέχισα να διαβάζω και να διαβάζω από ένα βίτσιο, από μαζοχισμό....

Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη πάντα, ξεκινάμε από το οτι ο άνθρωπος δεν μπορεί να γράψει. Μα καθόλου. Αφού το βλέπεις, τι συνεχίζεις ? Είσαι καλός στο να πέρνεις το ένα ISDE μετά το άλλο, είσαι καλός στο να ανοίγεις το καρμπυρατέρ στα μέσα του αγώνα και να το φτιάχνεις, αλλά δεν μπορείς να γράψεις, τι να κάνουμε.....

Η πλήρης απογοήτευση... όλο το βιβλίο η μία μπηχτή μετά την άλλη, ειδικά για τον Τάκη Μανιάτη αλλά και άλλους του χώρου όπως ο Καραχάλιος του ΜΟΤΟ κτλ... όλο μπηχτές, κόντρες, κατινιές και δε συμμαζεύεται.. Μια έπαρση που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ, πόσο μάλλον σε μια βιογραφία...

"Θα τερμάτιζα το Dakar για να βουλώσουν όλοι μια και καλή το στόμα τους", "του έριχνα γύρους", "τον είχα".... τέτοιες ατάκες.

Κρίμα....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Λοιποοοοοοοοόν.....

Δυστυχώς όμως, όχι επειδή με κράτησε το ενδιαφέρον του βιβλίου... συνέχισα να διαβάζω και να διαβάζω από ένα βίτσιο, από μαζοχισμό....

Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη πάντα, ξεκινάμε από το οτι ο άνθρωπος δεν μπορεί να γράψει. Μα καθόλου. Αφού το βλέπεις, τι συνεχίζεις ? Είσαι καλός στο να πέρνεις το ένα ISDE μετά το άλλο, είσαι καλός στο να ανοίγεις το καρμπυρατέρ στα μέσα του αγώνα και να το φτιάχνεις, αλλά δεν μπορείς να γράψεις, τι να κάνουμε.....

Η πλήρης απογοήτευση... όλο το βιβλίο η μία μπηχτή μετά την άλλη, ειδικά για τον Τάκη Μανιάτη αλλά και άλλους του χώρου όπως ο Καραχάλιος του ΜΟΤΟ κτλ... όλο μπηχτές, κόντρες, κατινιές και δε συμμαζεύεται.. Μια έπαρση που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ, πόσο μάλλον σε μια βιογραφία...

"Θα τερμάτιζα το Dakar για να βουλώσουν όλοι μια και καλή το στόμα τους", "του έριχνα γύρους", "τον είχα".... τέτοιες ατάκες.

Κρίμα....

Μαλιστα!

Αρα λοιπον (σαφως ειναι προσωπικη σου αποψη Νικο και συγνωμη που δανειζομαι τα δικα σου γραφομενα)...

δεν υπαρχει καπνος διχως φωτια!

Δεν εχω καμμια προσωπικη αποψη στο θεμα, δεν εχω διαβασει το βιβλιο, δεν ξερω τον Ορφανο!
    ...απλως παρακολουθησα τη συζητηση και ρωτησα εκτος φορουμ καποια πραγματα καποιους να μαθω!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Στειλε μου ρε βλαμμενε
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Στειλε μου ρε βλαμμενε

Παλι καλα που δεν του εβρισε το σόϊ

:wacko:

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Λοιποοοοοοοοόν.....

Κρίμα....
    και εγω το διαβαζω ρε νικο δεν με νοιαζει που δεν ξερει να γραψει δεν το παιζει συγγραφεας ενας ανθρωπος που με γραφει την πορεια του ως τωρα και οχι απο ψωνιο οπως ειπε και στην παρουσιαση γιατι λεει ειναι πολυ νεος στο να γραψει την βιογραφια του απλα τωρα λεει τα θυμαμαι μετα δεν ξερω.

οσο για τον Μανιατη δεν ηταν και η καλυτερη κινηση οταν λεει (και δεν θεωρω ψεματα) οτι μπηκε και ετρεχε στον αγωνα χωρις αγωνιστικη αδεια.

δεν ειμαι ο δικηγορος του Β.Ο μπορει να ειναι μεγαλος μλκς απλα συζητηση να εχουμε.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Ο Βασίλης Ορφανός στα Γιαννιτσά.
    από gregorgeous89 στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2009, 13:04
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 21:14
  4. τώρα που φυτρώνει και στην άμμο τι να το κάνει;
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1