Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: χαρίζω φάτσες

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    πολυ ομορφα πραγματικα.

ελπιζω να παρουν χαρακτηρα απο τον λυκο και οχι απο ροτβαιλερ.(δεν τα πανε καλα με τα παιδια και τους ηλικιωμενους )

το σιγουρο ειναι οτι θα γινουν τρομεροι φυλακες.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    πολυ ομορφα πραγματικα.

ελπιζω να παρουν χαρακτηρα απο τον λυκο και οχι απο ροτβαιλερ.(δεν τα πανε καλα με τα παιδια και τους ηλικιωμενους )

το σιγουρο ειναι οτι θα γινουν τρομεροι φυλακες.
    ο χαρακτηρας ενος σκυλου διαμορφωνεται απο τα βιωματα, το περιβαλλον και την συαναστροφη τους με τους ανθρωπους.

Δεν υπαρχουν ''κακες'' η ''καλες'' ρατσες, μονο ιδιαιτερα χαρακτηριστικα. Π.χ. τα κηνυγοσκυλα γ@μιουνται στο τρεξιμο, οι ποιημενικοι γ@μιουνται στο γαβγισμα κτλ.

Εχω δει ντοπερμαν, ροντβαϊλερ και πιτ μπουλ εντελως ηρεμα (με αυτους που τα αγαπανε ) πολυ χαδιαρικα και κοινωνικα.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ο χαρακτηρας ενος σκυλου διαμορφωνεται απο τα βιωματα, το περιβαλλον και την συαναστροφη τους με τους ανθρωπους.

Δεν υπαρχουν ''κακες'' η ''καλες'' ρατσες, μονο ιδιαιτερα χαρακτηριστικα. Π.χ. τα κηνυγοσκυλα γ@μιουνται στο τρεξιμο, οι ποιημενικοι γ@μιουνται στο γαβγισμα κτλ.

Εχω δει ντοπερμαν, ροντβαϊλερ και πιτ μπουλ εντελως ηρεμα (με αυτους που τα αγαπανε ) πολυ χαδιαρικα και κοινωνικα.

Έτσι είναι,το λέει κι η παροιμία...."Δείξε μου το σκύλο σου να σού πω ποιός είσαι".
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    45 μερων να τα παρουν,ειναι η καλυτερη ημερα.
    ναι την46η καιγεσαι

ειμαι περιεργος τι χαρακτηρα θα βγαλουν απο την μιξη των 2 φυλών

εξαρτατε απο το τι εχει φαει η μανα την προηγουμενη το βραδυ
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ως ενα βαθμο ναι συμφωνω.αν ταιζεις ενα τσιουαουα με ωμο κρεας οσο μικρο και να ειναι θα φαει και σενα μαζι.
    αλλα η συγκεκριμενη ρατσα (ροτβαιλερ) δεν τα παει καλα ειδικα με τα μικρα παιδια & τους ηλικιωμενους.καποια στιγμη την μαλακια τους θα την κανουν.το δικο μου που ειχα παλια δαγκωσε την γιαγια της διπλανης πορτας στα καλα καθουμενα ενω την εβλεπε καθε μερα.(δεν του ειχε κανει ποτε τιποτα).μεχρι να ξεκλειδωσω την πορτα την αρπαξε.το εβγαζα βολτα στο παρκο και μολις εβλεπε μικρο παιδι του γυριζε το ματι.δεν ειχε ενοχλησει ανθρωπο ποτε εκτος απο τα παιδια και τους ηλικιωμενους.
    αναφορικα να πω οτι και με αλλους που ειχα μιλησει στο παρκο (ειχαν ροτβαιλερ) μου ειχαν πει οτι αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα.

Υ.Γ τραυματικες εμπειριες το σκυλι μου (καισαρας στο ονομα) δεν ειχε.

Υ.Γ μπορουσες να το χαιδεψεις και να παιξεις μαζι του μεσα στα πρωτα 20 λεπτα που θα σε γνωριζε.

ως ενα βαθμο ναι συμφωνω.αν ταιζεις ενα τσιουαουα με ωμο κρεας οσο μικρο και να ειναι θα φαει και σενα μαζι.
    αλλα η συγκεκριμενη ρατσα (ροτβαιλερ) δεν τα παει καλα ειδικα με τα μικρα παιδια & τους ηλικιωμενους.καποια στιγμη την μαλακια τους θα την κανουν.το δικο μου που ειχα παλια δαγκωσε την γιαγια της διπλανης πορτας στα καλα καθουμενα ενω την εβλεπε καθε μερα.(δεν του ειχε κανει ποτε τιποτα).μεχρι να ξεκλειδωσω την πορτα την αρπαξε.το εβγαζα βολτα στο παρκο και μολις εβλεπε μικρο παιδι του γυριζε το ματι.δεν ειχε ενοχλησει ανθρωπο ποτε εκτος απο τα παιδια και τους ηλικιωμενους.
    αναφορικα να πω οτι και με αλλους που ειχα μιλησει στο παρκο (ειχαν ροτβαιλερ) μου ειχαν πει οτι αντιμετωπιζουν τα ιδια προβληματα.

Υ.Γ τραυματικες εμπειριες το σκυλι μου (καισαρας στο ονομα) δεν ειχε.

Υ.Γ μπορουσες να το χαιδεψεις και να παιξεις μαζι του μεσα στα πρωτα 20 λεπτα που θα σε γνωριζε.
    εχω γνωρίσει καλά σχεδόν για 4-5 χρόνια, 10-12 σκυλιά (ροτβαιλερ)αρσενικά και θηλυκά. Κανένα δεν έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση σε παιδί ή ηλικιωμένο.
    Δάγκωνε όλους τους ξένους που έμπαιναν στο χώρο τους απουσία του αφεντικού τους αδιακρίτως ηλικίας
    έξω ήταν ήρεμα ή επιθετικά ανάλογα το μέγεθος της π@τσας του αφεντικού του. Οσο πιο μικρή τόσο πιο πολύ άγριος ο σκύλος
    Η εκτός τόπου αγριάδα του σκύλου δείχνει ανασφάλεια που είτε την έχει μεταφέρει το αφεντικό στον σκύλο είτε ο σκύλος την απέκτησε για τους Χ-Ψ λόγους.
    Φυσικα υπάρχει μια επιφιλακτικότιτα και μια επιθετικότιτα σε σκύλους φύλακες που συνήθος δεν την έχουν τα σκυλιά συντροφιάς
    Απο αυτό μέχρι να σε δαγκώσει ενα σκυλί στα καλά καθούμενα απέχει πολύ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    κουκλακια...

Οποιος μου χαρισει και ενα σπιτι θα παρω και ενα σκυλακι

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    εχω γνωρίσει καλά σχεδόν για 4-5 χρόνια, 10-12 σκυλιά (ροτβαιλερ)αρσενικά και θηλυκά. Κανένα δεν έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση σε παιδί ή ηλικιωμένο.
    Δάγκωνε όλους τους ξένους που έμπαιναν στο χώρο τους απουσία του αφεντικού τους αδιακρίτως ηλικίας
    έξω ήταν ήρεμα ή επιθετικά ανάλογα το μέγεθος της π@τσας του αφεντικού του. Οσο πιο μικρή τόσο πιο πολύ άγριος ο σκύλος
    Η εκτός τόπου αγριάδα του σκύλου δείχνει ανασφάλεια που είτε την έχει μεταφέρει το αφεντικό στον σκύλο είτε ο σκύλος την απέκτησε για τους Χ-Ψ λόγους.
    Φυσικα υπάρχει μια επιφιλακτικότιτα και μια επιθετικότιτα σε σκύλους φύλακες που συνήθος δεν την έχουν τα σκυλιά συντροφιάς
    Απο αυτό μέχρι να σε δαγκώσει ενα σκυλί στα καλά καθούμενα απέχει πολύ

να σου πω...εναν εκπευδευτη σκυλων που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι συμβαινει αυτο, διοτι τα σκυλια μπορουν να καταλαβουν τους αδυναμους (οι ηλικιες που περιεγραψα).
    τελος παντων τουλαχιστον μεχρι σημερα αυτη την εντυπωση ειχα...εκ πειρας.

Υ.Γ κανονικα θα επρεπε να ηταν αρνακι ο "καισαρας" γιατι το μεγεθος της π@τσας μου ειναι :a44:

να σου πω...εναν εκπευδευτη σκυλων που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι συμβαινει αυτο, διοτι τα σκυλια μπορουν να καταλαβουν τους αδυναμους (οι ηλικιες που περιεγραψα). ισα ισα μια και δεν κινδυνεύουν απο τους αδύναμους και μπορούν να τους επιβληθούν εύκολα, δεν θα έπρεπε να τους την πέφτουν.
    τελος παντων τουλαχιστον μεχρι σημερα αυτη την εντυπωση ειχα...εκ πειρας.
    εκ πείρας?? πόσες γενεές εχεις εκθρέψει δλδ

Υ.Γ κανονικα θα επρεπε να ηταν αρνακι ο "καισαρας" γιατι το μεγεθος της π@τσας μου ειναι δέν πήγαινε για σένα αυτό, αλλά μια και το λές πως θα μας πείσεις χωρις φωτο??? :rotflmao: :rotflmao:

ελα μην ντρέπεσαι δεν θα της δείξω πουθενά

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Υ.Γ κανονικα θα επρεπε να ηταν αρνακι ο "καισαρας" γιατι το μεγεθος της π@τσας μου ειναι :a44:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    [B]ελα μην ντρέπεσαι δεν θα της δείξω πουθενά
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

ντε τελω...ντε τελω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    θέλει η π@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    θέλει η π@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:a13:

δεν καταλαβες αλλα δεν πειραζει!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χαριζω Το Σκυλο Μου
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 12:29
  2. Χαριζω RD 350 F 86'
    από ppaylos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2006, 09:17
  3. Τώρα που ο Julius έβαλε τις φάτσες...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 16:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF