Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Δε νομίζω να είναι αισθητικής φύσης οι ανησυχίες που τον ώθησαν να θέσει το πρόβλημά του εδώ.
δεν νομιζω να πηρες σοβαρα την προταση που του εκανα;;;![]()
ΧΟΥΜΟΡ ηταν ΧΟΥΜΟΡ...![]()
Δε νομίζω να είναι αισθητικής φύσης οι ανησυχίες που τον ώθησαν να θέσει το πρόβλημά του εδώ.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Γιατί;;Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
Εγώ το θεώρησα καλαίσθητη εικαστική "πινελιά".
Γιατί;;Εγώ το θεώρησα καλαίσθητη εικαστική πινελιά.
με ρωτας πως το πηρες;;;;
αφου με ρωτας: ισως να το πηρες σαν καλαισθητη εικαστικη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ & οχι ΠΙΝΕΛΙΑ.(δεν ζωγραφιζει κανεις)
Υ.Γ ποσο μου αρεσει να κανω φιλους![]()
ρε συ ελπιζω να μη παρεξηγεις ετσι;;;;
χαβαλε κανω![]()
Όχι ρε. Στην πρώτη απάντηση σοβαρά μιλούσα, αλλά απαντούσα εμμέσως (πλην σαφώς) στον zuki1000k5.Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
με ρωτας πως το πηρες;;;;
αφου με ρωτας: ισως να το πηρες σαν καλαισθητη εικαστικη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ & οχι ΠΙΝΕΛΙΑ.(δεν ζωγραφιζει κανεις)
Υ.Γ ποσο μου αρεσει να κανω φιλους![]()
(Δεν ξέρω γιατί έβαλα εσένα, να βοηθήσεις. Τώρα άλλαξα γνώμη. Μη ζητάς συγγνώμη.. Με πλήγωσες πολύ. Ας ελπίζουμε πως ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές. Σταματώ γιατί βγάζω γκαυλόσπυρα όταν το παρακάνω.)
Η "πινελιά" είχε μεταφορική έννοια. Εξάλλου, γι' αυτό την έβαλα σε εισαγωγικά. Στο μάθημα της γλώσσας, έπαιζες "ναυμαχία", ε;Γι' αυτό υπάρχουν τα εισαγωγικά (και το <edit>)! Κι αυτό είναι το πλεονέκτημα του γλωσσικού μας πλούτου άλλωστε. Το να μπορείς να πεις ότι μαλακία θέλεις και μετά να βγαίνεις και να λες "δεν εννοούσα αυτό ρε μαλάκες. Τόσο άσχετοι είσαστε;"
Επίσης, δε σε ρωτούσα! Απλώς εξέφραζα την απορία μου, για ποιο λόγο εσύ θεώρησες, πως έκανα πλάκα! Με δυο λόγια σκάσε, βούλωσ' το.
(Ελπίζω να συνεχίζεις να μη με παίρνεις στα σοβαρά, έτσι; )
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
ok τωρα?![]()
Σβήσε και το ΜΟΤΟ ΥΦΑΝΤΗΣ! Μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση!!!![]()
![]()
Όχι ρε. Στην πρώτη απάντηση σοβαρά μιλούσα, αλλά απαντούσα εμμέσως (πλην σαφώς) στον zuki1000k5.
(Δεν ξέρω γιατί έβαλα εσένα, να βοηθήσεις. Τώρα άλλαξα γνώμη. Μη ζητάς συγγνώμη.. Με πλήγωσες πολύ. Ας ελπίζουμε πως ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές. Σταματώ γιατί βγάζω γκαυλόσπυρα όταν το παρακάνω.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BEPANTHOL κρεμουλα with provitamin B5 (για τα σπυρακια σου)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Η "πινελιά" είχε μεταφορική έννοια. Εξάλλου, γι' αυτό την έβαλα σε εισαγωγικά. Στο μάθημα της γλώσσας, έπαιζες "ναυμαχία", ε;![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------
οχι πεταγα χαρτακια στον μπροστινο μου και το μολυβι κατω επιτηδες για να βλεπω τον κωλο της Κικης (φοβερος κωλος)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γι' αυτό υπάρχουν τα εισαγωγικά (και το <edit>)! Κι αυτό είναι το πλεονέκτημα του γλωσσικού μας πλούτου άλλωστε. Το να μπορείς να πεις ότι μαλακία θέλεις και μετά να βγαίνεις και να λες "δεν εννοούσα αυτό ρε μαλάκες. Τόσο άσχετοι είσαστε;"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
αυτο δεν ειναι θεμα γλωσσικου πλουτου αλλα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης, δε σε ρωτούσα! Απλώς εξέφραζα την απορία μου, για ποιο λόγο εσύ θεώρησες, πως έκανα πλάκα! Με δυο λόγια σκάσε, βούλωσ' το.
εχεις νευρα και δεν το ξερεις
------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Ελπίζω να συνεχίζεις να μη με παίρνεις στα σοβαρά, έτσι; )![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
γιατι ποτε σε πηρα;;;;![]()
![]()
![]()
:a026:![]()
![]()
![]()