το CBS δουλεύει σε 3πίστονες δαγκάνες (ΧΧ, VFR, Varadero 3πίστονες φοράνε!)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
to systima syndiasmenis pedisis tis honda prostazei 6pistoni dagkana...kai profanws exei ayto to systima epanw
![]()
το CBS δουλεύει σε 3πίστονες δαγκάνες (ΧΧ, VFR, Varadero 3πίστονες φοράνε!)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
to systima syndiasmenis pedisis tis honda prostazei 6pistoni dagkana...kai profanws exei ayto to systima epanw
![]()
φίλε πάρις13 αν μπορείς να κινηθείς γρήγορα με το σιμπί 400 χωρίς να περάσεις τις 6000 στροφές μάλλον κάποιος του έχει βάλει νίτρο και δεν το ξέρεις
κι εγώ αυτό έχω 5 χρόνια τώρα, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε...
εκτός αν "γρήγορα" = "πιο γρήγορα από παπί 50άρι"
(γιατί τα 125άρια δεν τα περνάω στο φανάρι αν δεν περάσω τις 6000 στροφές)
![]()
Τι να πω φίλε μου εγώ με 4000-4500 θεωρώ ότι κινούμαι αρκετά γρήγορα, δεν εννοώ στα φανάρια αλλά σε κίνηση στο κέντρο αλλά και παραλιακά. Τώρα ακούω κάποιους να λένε ότι δύσκολα πάνε στα 180 ή δύσκολα ανεβάζουν από τα 180 ποιο επάνω. Λοιπόν τελευταία μικρή βόλτα (δουλειά) ήταν στην Κόρινθο και η βελόνα τερμάτιζε για πλάκα. Να πω πως από τα 140 αν ήθελα να το πλακώσω άνετα σε δευτερόλεπτα κόλλαγα την βελόνα του ταχύμετρου. Με λίγα λόγια για το δικό μου CBSF μπορώ να πω τα καλύτερα με κίνδυνο να παρεξηγηθώ (πόσο περισσότερο αν σας πω ότι το κοντέρ με κλέβει 20 χιλ καρατσεκαρισμένο) αφού για να καταλάβετε ξεκινά την μέτρηση από τα 20 χιλ και όταν π.χ. πάω με 40 στην πραγματικότητα είμαι με 60, αλλά τη να κάνω αφού αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα πολλοί θα πουν ότι έχει πρόβλημα το κοντέρ μου αλλά το μόνο του πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω. Όποιος θέλει το πιστεύει, εγώ το έχω τσεκάρει, δεν μπορώ να αλλάξω (ούτε θέλω) την γνώμη κανενός.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
φίλε πάρις13 αν μπορείς να κινηθείς γρήγορα με το σιμπί 400 χωρίς να περάσεις τις 6000 στροφές μάλλον κάποιος του έχει βάλει νίτρο και δεν το ξέρεις
κι εγώ αυτό έχω 5 χρόνια τώρα, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε...
εκτός αν "γρήγορα" = "πιο γρήγορα από παπί 50άρι"
(γιατί τα 125άρια δεν τα περνάω στο φανάρι αν δεν περάσω τις 6000 στροφές)
![]()
Τέλος πας ποιο γρήγορα απλά με μια ταχύτητα ποιο κάτω και η απόκριση είναι άμεση. Άν δεν συμβαίνει αυτό τότε δεν έχει υγεία το μοτέρ, κρίνοντας από το δικό μου.
Υ.Γ. Να συμπληρώσω και κάτι. Ακόμα κι έτσι οι 6000 στροφές για το CBSF είναι αστείο νούμερο και αν χρειάζεται να πηγαίνεις με τουλάχιστον τις 6000 δεν βλέπω που μπορεί να είναι το πρόβλημα. Πρόβλημα όντως θα υπήρχε αν χρειάζονταν χρόνο το μοτέρ για να ανεβάσει τις 6000 πράγμα που δεν συμβαίνει αφού η απόκριση είναι αστραπιαία.![]()
Panatha
Ούτε νίτρα ούτε τίποτα. Κι εγώ κινούμαι εξαιρετικά γρήγορα (στην πόλη) χωρίς να χρειάζεται να περνώ τις 6000 σαλ με το CB του `93. Bέβαια το "γρήγορα" είναι μια έννοια κι αυτό... άλλοι θέλουν R1 για να φτάσουν γρήγορα στην πόλη. Στην πόλη μετακινούμαστε, δεν οδηγούμε. Gdevel, ίσως να έχεις πολύ μακρύ γρανάζωμα. Και στο συγκεκριμένο μηχανάκι (που έχω δοκιμάσει 3 γραναζώματα και πάνω από 60000 χλμ) παίζει μεγάλο ρόλο.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
δεν έχω μακρύ γρανάζωμα, αντίθετα το έχω κοντύνει κατά δύο δόντια πίσω σε σχέση με μαμά
διαφωνούμε γιατί απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη του "γρήγορα"
επαναλαμβάνω πως τα παπιά τα 125άρια μου φεύγουν αν μείνω κάτω από τις 6000 στροφές, ξεκινώντας από φανάρι
1η και 2α τις πάω 8000 (και συναντώ πολλούς με ΣΦ4 που πάνε σαφώς παραπάνω)
Με όλο το θάρρος φίλε μου gdevelek το cbακι σου δεν πρέπει να είναι και πολύ οκ... έχεις δοκιμάσει να πας βόλτα με κάποιο άλλο, κάποιου φίλου σου ας πούμε.?Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
δεν έχω μακρύ γρανάζωμα, αντίθετα το έχω κοντύνει κατά δύο δόντια πίσω σε σχέση με μαμά
διαφωνούμε γιατί απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη του "γρήγορα"
επαναλαμβάνω πως τα παπιά τα 125άρια μου φεύγουν αν μείνω κάτω από τις 6000 στροφές, ξεκινώντας από φανάρι
1η και 2α τις πάω 8000 (και συναντώ πολλούς με ΣΦ4 που πάνε σαφώς παραπάνω)
Εντάξει το γρήγορα είναι υποκειμενικό αλλά να σε περνάνε παπιά 125 αν δεν ανεβάσεις πάνω από τις 6000 δεν το βλέπω εντάξει. Τώρα πάλι αν εννοείς την πρώτη ταχύτητα στο φανάρι να το δεχτώ αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι είναι λογικό στις επόμενες αλλαγές να ανεβάζεις πάνω από 4000 - 4500 στροφές.
Μέσα στην πόλη ασχέτως ταχύτητας μπορείς να κινηθείς γρήγορα διατηρώντας τις 4000 - 4500 σε όποια ταχύτητα και να είσαι. Αυτό νομίζω εγώ. Χαιρετώ.
Υ.Γ Τι εννοείς..? (1η και 2α τις πάω 8000 (και συναντώ πολλούς με ΣΦ4 που πάνε σαφώς παραπάνω)![]()
Panatha
ΤΟ ΘΕΛΩ ΧΤΕΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΧΤΕΣ
Αμάν τι ομορφιά είναι αυτό ρε σεις ?
Τι ωραίο ματοσυκλετάκι![]()
Θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω που λέει οτι πρέπει να το έχουμε στο γκαράζ και κάθε κυριακή να το βγάζουμε για καφέ![]()
Να σκάνε τα SS της καφετέριας με την απλότητά του.
Αν ποτέ και όποτε κι εφ' όσον το φέρει ο εξαποδώ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΜΕ.
xm παιζει να ειναι και το μονο χονδα μαζι με το vfr που μ αρεσει/για το γυμνο λεω.
Νομίζω ότι αυτό το γυμνό όταν κάποιος το βλέπει, είναι σαν να βλέπει ένα ιστορικό σήμα της Honda. Την ίδια άποψη έχω και για τα θηριώδη αδερφάκια του που είναι πάνω από 1000κ.ε.
Πάντα όρθιοι
gia tin akrivia to cbs exei 3 emvoles dagkanes me glistra (giayto fenontai etsi)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.