Που μάλλον θα γίνει την άνοιξη...
Που μάλλον θα γίνει την άνοιξη...
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Καλώς μας όρισες Τζέσικα - γιατί σίγουρα θα πάρεις VFR , δεν χωράει αμφιβολία «και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;-) . Εγώ το πήρα για διάφορους λόγους , ο κυριώτερος δε : η ομορφιά του ;-) Το χρησιμοποιώ ως comuter ( καθημερινό μηχανάκι πόλης ) - όπως και ο Ρουϊγίν , μάλλον είμαστε οί μόνοι ;-) - και για ταξίδια , απλά , μέσ' στην πόλη τά προβλήματα πού είπε ο Ρουϊγίν υπάρχουν . Εγώ π.χ. έπεσα προχθές ( πλαγιασμένος με πολύ λίγα χιλιόμετρα κι έσβησε η μηχανή ) . Τη δεδομένη στιγμή το μηχανάκι ζύγιζε περίπου 250 κιλά . Προσπάθησα να την κρατήσω αλλά είχα και τά χάλια μου και δεέν τά κατάφερα . Αν ήταν 200 τά κιλά δεν θα την είχα αφήσει να πέσει κάτω όμως . Ευτυχώς έσπασε μόνο μια βίδα . Και το άλλο με την θερμοκρασία το καλοκαίρι ψιλοπροβληματάκι αλλά μόνο για το δεξί πόδι ;-) το βεντιλατερ τραβάει τον αέρα από αριστερά ;-) Το θέμα είναι όμως ότι μόλις την συνηθίσεις τη μηχανή θα συμπεριφέρεσαι σαν οδηγείς παπί μές στην πόλη γιατί αν πρόσεξες το σχήμα της είναι πολύ στενή και περνάει ( περίπου ) άνετα ανάμεσα στα συνοστισμένα αυτοκίνητα - τουλάχιστο έτσι κάνω εγώ . Τώρα για τά 8 χιλιάρικα πού λές , κανείς δεν ξέρει τά οικονομικά σου καλύτερα από σένα , αλλά η συμβουλή μου είναι : δώσε τα 8 αν τά έχεις και τά υπόλοιπα 4 με δόσεις ( κάποιος στην Αθήνα τά πουλάει 11990 καί κάνει και άτοκες δόσεις ) και πάρε το ολοκαίνουργιο . Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί λόγοι για να κάνεις κάτι τέτοιο και μόνο ένας για να μην το κάνεις , τά χρήματα ( κοινώς το ζόρι ) . Όσον αφορά το χρώμα , οφείλω να ομολογήσω Τζέσικα , η επιλογή σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ ;-) . Προχθές πού είχαμε πάει για καφέ με τον Γρηγόρη ( Gregorgeous89 ) τά είχαμε βάλει δίπλα-δίπλα φυσικά και ήρθανε και κάτσανε δυό κοπέλες ακριβώς μπροστά στα μηχανάκια μας . Και οί δυό τους κοιτάγανε συνέχεια το «κοκκινάκι» ;-) ( ναι ναι Creg , that's the truth ;-) Έ , εδώ πού τά λέμε , κάτι παραπάνω ξέρουν οί γυναίκες από ομορφιά ! Πάρ’ αυτά ( σοβαρά τώρα ) σ' ότι χρώμα και να το πάρεις ( προσωπική μου γνώμη αλλά καλά εστιασμένη ) είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !
Οπότε να το ξαναπώ για μία ακόμη φορά ( εξ' ού και η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως ;-) καλώς μας όρισες Τζέσικα !
///,,,,,,,,,,,,\\\
|||..(*);(*).|||
\\\ ... ^ .... ///
\\\..--0--..///
paidia eyxaristo poly gia tis symboyles sas ,exo brei ena kokkino toy 2004 me kapoia pragmata extra kai 20000 xiliometra 7500 eyro,to eida apo konta kai to koitakse kai filos mixanikos toy aderfoy moy kai eipe oti einai ok,to pazareyei o aderfos moy gia 7000 metroitis,elpizo mesa stin ebdomada na nai diko moy,filia
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
paidia eyxaristo poly gia tis symboyles sas ,exo brei ena kokkino toy 2004 me kapoia pragmata extra kai 20000 xiliometra 7500 eyro,to eida apo konta kai to koitakse kai filos mixanikos toy aderfoy moy kai eipe oti einai ok,to pazareyei o aderfos moy gia 7000 metroitis,elpizo mesa stin ebdomada na nai diko moy,filia
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα βρεΑρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
μπραβο, καλες αγορες και παντα με συνεση ο δεξιος καρπός![]()
το οποιο παντα δεν ειναι ευκολο μιας και ο V ο ρημαδης εχει απιστευτο ηχο![]()
και απο κοντα για τα καλοριζικα!!!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
tzesika εάν στο avatar σου έχεις δικιά σου photo στην επόμενη πανελλήνια θα έχουμε τουλάχιστον 100 συμμετοχές...![]()
![]()
![]()
Την πήρες τελικά?
ναι ειναι πραγματικη η φωτο ........εκανα ενα κονε και μιλησα προσωπικα μαζι της .Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
tzesika εάν στο avatar σου έχεις δικιά σου photo στην επόμενη πανελλήνια θα έχουμε τουλάχιστον 100 συμμετοχές...![]()
![]()
![]()
Την πήρες τελικά?![]()
απο την μεση και κατω το αβαταρ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ .................![]()
........κερασατε τα κοριτσια καφε ρε γυφτοι ??? η ναχαμε να λεγαμε ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από VFoR_VEngines
. Προχθές πού είχαμε πάει για καφέ με τον Γρηγόρη ( Gregorgeous89 ) τά είχαμε βάλει δίπλα-δίπλα φυσικά και ήρθανε και κάτσανε δυό κοπέλες ακριβώς μπροστά στα μηχανάκια μας .![]()
.......κερασατε τα κοριτσια καφε ρε γυφτοι ??? η ναχαμε να λεγαμε ?????
...Και την άλλη φορά θα φέρουν και μια φίλη τους για αυτό στείλε σε pm το νέο σου τηλέφωνο. Άντε ούτε γκόμενα να ήσουν.
Α θέλω να έρθω και από το μαγαζί!
Μην του δίνεις σημασία θα τον συνηθίσεις σιγά σιγάpote me gnorises zolota?![]()
Τι γίνετε με την μηχανή?
αρα το παρελαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
kalhspera synadelfoi....
βαλε ρε συ καμια φωτο να το χαρουμε
εχουμε κι εμεις αλλα ποτε δε χορταινουμε να το βλεπουμε!!!
![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Καί τό 'λεγα εγώ ότι κάτι είχαμε ξεχάσει ρέ νά πάρει η οργή... Μά όλα εγώ πρέπει νά τά θυμάμαι τέλος πάντων? ( Γιά ποιό λόγο είπαμε έγινε ό πόλεμος ? ) ;-)p........κερασατε τα κοριτσια καφε ρε γυφτοι ??? η ναχαμε να λεγαμε ?????
///,,,,,,,,,,,,\\\
|||..(*);(*).|||
\\\ ... ^ .... ///
\\\..--0--..///