Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Μόλις πήρα το νέο μου SHOEI X-Eleven Kiyonary...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Φίλε zuki1000k5 χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, μη φοβάσαι να χρησιμοποιείς την πιστωτική σου κάρτα για online αγορές.

Τα online μαγαζιά σε θέλουν για πελάτη, δηλαδή να αγοράζεις κ να ξανααγοράζεις από αυτούς, δεν πρόκειται να σε κλέψουν. Εξ'άλλου έχεις κ μια κάποια ασφάλεια. Αν δεν δώσεις εντολή να χρησιμοποιηθεί η κάρτα σου τότε η τράπεζα σου δίνει τα λεφτά πίσω...

Μου είχε τύχει να μου χρεώσουν κάποια εισητήρια παραπάνω ενώ δεν τα είχα παραγγείλει κ δε μου δίναν τα λεφτά πίσω από το site, έκανα αίτηση στην τράπεζα κ τα πήρα πίσω απο εκεί και μετά από λίγο καιρό μου τα δώσανε κ οι άλλοι από το site!

Αν πας σε τίποτα τσονοsite καλά να πάθεις αλλά γενικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τόσο πολύ....

Ontos prepei na exeis dikio...Molis tora dokimasa na kano register sto paypal kai telika dn dextikan tin karta mou opote pame se xreostiki...akouo protaseis gia trapezes...

Deite auto to video gia to Shoei...

www.youtube.com/watch?v=dA2QHK3OkFE

kai auto...

www.youtube.com/watch?v=Rquz7ky2eQQ

ta simperasmata dika sas...

Παλαιό μέλος
    Καλοφόρετο! Παρατήρησες διαφορά στην εφαρμογή/μέγεθος σε σχέση με αυτό που δοκίμασες εδώ;

ΥΓ Δεν ζηλεύουμε! Κακό, τζιζ!

... να το δείτε κ να ζηλέψετε

ήρθαν οι φώτος για να ζηλέψετε

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Ontos prepei na exeis dikio...Molis tora dokimasa na kano register sto paypal kai telika dn dextikan tin karta mou opote pame se xreostiki...akouo protaseis gia trapezes...
    Για να μην την δεχτει το paypal παει να πει πως η καρτα σου δεν ειναι ενοργοποιημενη ως visa electron και ειναι μονο για αναληψεις.Μπορεις να επικοινωνισεις και να τους πεις να στην ενεργοποιησεις.Μετα ολες οι τραπεζες βγαζουν στο μπαμ χρεωστικες,μονο με την ταυτοτητα.δοκιμασε σε eurobank,κυπρου,και εθνικη.
    Αλλα για να καταλαβεις και οι χρεωστικες ειναι visa electron αρα αν το paypal δεν δεχτηκε την δικη σου δεν θα δεχτει και τις προπληρωμενες. στο site γραφει πως δεχεται visa,mastercard,american express,discover τραπεζικα εμβασματα.

Αν δεν θελεις να βγαλεις πιστωτικη τοτε στειλε εμβασμα απο τραπεζα στο paypal.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ελα να πληθαινουμε με x-spirit!
    πραγματικα πολυ ωραιο το κρανος σου!

να μην χρειαστει ποτε να δεις ποτε ποσο καλο ειναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Καλοφόρετο! Παρατήρησες διαφορά στην εφαρμογή/μέγεθος σε σχέση με αυτό που δοκίμασες εδώ;
    Είναι ακριβώς το ίδιο στην εφαρμογή με αυτό που δοκίμασα εδώ.

Προσοχή όμως τα X-Spirit είναι λίγο πιο στενά από τα υπόλοιπα SHOEI (XR-1000 ας πούμε).

Σε εμένα ας πούμε στα XR-1000 ήμουν μέγεθος medium ενώ στα X-Spirit πήγα στο large.
    Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Το νέο μου shoei Multitec (2007)
    από kiriakost στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2007, 19:13
  2. Το νέο μου shoei (2007)
    από zireous στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2007, 11:55
  3. Το νέο μου μοτόρι