Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: αξιζει moto guzzi breva;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FAZEE
    έχω το breva από πέρσι το μάρτη. Έχω κάνει 11.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα δικάβαλος με βαλίτσες. Αξίζει πολλά.... από το ότι όπου σταματώ μικροι και μεγάλοι το βλέπουν και με ρωτάνε τι είναι αυτή η μοτοσυκλέτα? δεν την βλέπουν και κάθε μέρα! έχω φτάσει σε σημείο να περνώ μπροστά από πιτσιρικάδες και να με τραβάνε φωτογραφία με το κινητό!! ΕΛΕΟΣ πια χαχαχα. Δεν καίει τίποτα, έχω πετύχει αυτονομία 320 χλμ!!!! πηγαίνοντας με 6η και 100 χλμ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάνω ταξίδια με 2 άτομα 140 χλμ. άνετα. Πολλά μπορώ να πω για αυτήν την μοτοσυκλέτα.... ειδικά έχοντας πάει και στο εργοστάσιο στο MANDELLO πέρσι το καλοκαίρι, αλλά βαριέμαι να γράψω άλλο!
    φιλε μου μια ερωτηση μια και μ ενδιαφερει η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα. το καλοκαιρι με τους 2 κυλινδρους διπλα στα γονατα σου πως ειναι τα πραγματα? αντεχεται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από aquatic
    φιλε μου μια ερωτηση μια και μ ενδιαφερει η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα. το καλοκαιρι με τους 2 κυλινδρους διπλα στα γονατα σου πως ειναι τα πραγματα? αντεχεται?

Το καλοκαίρι τπτ δεν αντέχεται, ούτε καν ένα ταπεινό ΧΤ 600 που είναι ικανό να ψήσει το δεξί σου καλάμι...

Με οποιαδήποτε μεγάλη σε κυβικά μηχανή μέσα στην πόλη το καλοκαίρι ζεσταίνεσαι αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό .
    Εγώ δεν έχω ενοχληθεί πολύ απο τη ζέστη των κυλίνδρων . Φυσικα χωρίς βερμούδα και σαγιονάρα , γιατι το'χω δεί κι αυτό.Είμαι 1,84 κι αυτό σημαίνει πως τα γόνατά μου σχεδόν ακουμπάνε στους κυλίνδρους. Είναι μια χαρά. Τώρα άν είσαι αρνητικός τύπος ,προβλήματα και ενοχλήσεις βρίσκεις παντού.
    Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. moto guzzi breva 1200 sport
    από teobreva στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •