το ονομα νομιζω βγηκε απο κατι παιχνιδια που επαιζαν τα παιδια του σχεδιαστη..
αυτο το μονστερ λογικα δν θα μεινει για πολυ στην παραγωγη γιατι ειναι απαισιο! πιστευω σε λιγα χρονια θα βγει αλλο που θα μοιαζει πολυ στο παλιο.
το ονομα νομιζω βγηκε απο κατι παιχνιδια που επαιζαν τα παιδια του σχεδιαστη..
αυτο το μονστερ λογικα δν θα μεινει για πολυ στην παραγωγη γιατι ειναι απαισιο! πιστευω σε λιγα χρονια θα βγει αλλο που θα μοιαζει πολυ στο παλιο.
το μόνο καλό είναι ότι (ελπίζω) να πέσει λίγο η τιμή στο 695......μην το ψάχνω μεταχειρισμένο!
Μαλλον θα το ψαχνεις μτχρσμν...Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
......μην το ψάχνω μεταχειρισμένο!![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
α) Πολύ όμορφο το εμπρος τμήμα. Πλαίσιο, τεπόζιτο, πλαϊνές όψεις κλπ. Φοβερές οι επιμέρους λεπτομέρειες
β) Το εμπρός φανάρι δεν κολάει με το άγριο λούκ του υπόλοιπου μπροστινού. Είναι πολύ soft. Ήθελε κάτι με περισσότερη αγριάδα και προσωπικότητα.
γ) Το πίσω μέρος έχει πολλά αντιφατικά στοιχεία.
1) Το ψαλίδι αν και θηριώδης έχει όγκο στο μάτι και δεν δένει με την υπόλοιπη κατασκευή. Θα μπορούσε να εχει σχεδιαστεί πολύ πιο όμορφο (ξέρει η Ducati απο αυτά). Τώρα είναι σαν να το πήρες από το ράφι και να το τοποθέτησες εκεί για να κλείσεις πρόχειρα την μηχανή
2) Το υποπλαίσιο και ο ασορτί βραχίονας για τα μαρσπιέ του συνοδηγού είναι υπερβολικά και καθότι βαμένα ασημί κλεβουν το μάτι από το σύνολο της κατασκευής. δεν ταιριάζουν ούτε αυτά στο ύφος του μπροστινού. Γιατί το υποπλαίσιο να μην είναι και αυτό σωληνωτό που είναι αποδεδειγμένα όμορφο?
3) Οι εξατμήσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Ασημί και αυτές τραβούν το μάτι μαζί με το υποπλαίσιο. τουλάχιστον αυτές τις αλλάζεις με carbon aftermarket και ξεμπερδεύεις.
δ) Η υπόλοιπη ουρά είναι πολύ όμορφη.
Γενικά υπάρχει μια τάση να χρησιμοποιηθούν στοιχεία japan (τα άσχημα στο σχέδιο) τα οποία μάλιστα σε κανένα δεν αρέσουν ιδιαίτερα ούτως ή άλλως και δεν βλέπω τον λόγο.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αποτυχημένο κατά τη γνώμη μου.Αν ήθελαν να κάνουν ένα τέτοιο μηχανάκι ας το ονόμαζαν αλλιώς.Αυτό τι σχέση έχει με το monster που όλοι ξέρουμε και γουστάρουμε?Αυτό είναι brutale wannabe με ιαπωνικά χαρακτηριστικά...
1-2-τρίο! The hooligan is coming...
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ SUZUKΑΚΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΣΤΕΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ......ΑΣΤΑ!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η DUCATI ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΝΤΙΖΑΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ??? ΤΕΛΟΙΟΣ ΜΟΥΦΑ...ΑΣΧΗΜΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΑ DUCATI ΚΡΙΜΑ
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Πριν ένα μήνα το σκεφτόταν ο αδερφός μου, οπότε το επεξεργάστηκα απο κοντά για πάνω απο 1 ώρα.
Να πω εδώ, ότι το προηγούμενο μου άρεσε πολύ.
Αλλά και το καινούργιο το βρήκα καταπληκτικό, ειδικά σε άσπρο! Η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε καλή, λίγο καλύτερη απο multistrada 620. Το αγόραζα άνετα! Μόνο η οριζόντια μαλακία που έχουν βάλει στο φανάρι με χαλάει..
Ήθελα και ένα test ride, αλλά δεν είχαν ούτε για δείγμα. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα και πρέπει να κάνεις παραγγελία. Και του λέω του πωλητή, πως είναι δυνατόν να αγοράσεις κάτι χωρίς να κάνεις test ride? :hypnotize
Και κάτι ακόμα που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι όλα τα πλαστικά αλλάζουν εύκολα έτσι ώστε αν θές να αλλάζεις χρώμα εύκολα. Ακόμα και το ντεπόζιτο έχει πλαστικό περίβλημα για να αλλάζει.
Η τιμή για την έκδοση που εισάγεται με τον μασκάκι και το κάλυμα τηε σέλας του συνεπιβάτη είναι 8.700 ?.
Η απλή έκδοση θα στοιχίζει 8.400? και η εισαγωγή της θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.
Έτσι τουλάχιστον με είχε ενημερώσει η EΛΛHNMOTO τον Μαίο που παράγγειλα το δικό μου