Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Το μεγάλο βήμα ή το μικρό?

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος ωρέ Μιχαλιό, αλλά αν γίνεται προσανατολίσου προς κάτι δικός σου. Κι εγώ μέρα με τη μέρα το σκέφτομαι όλο και περισσότερο να βγώ προς "άγραν συνεργάτη" γιά έναρξη ιδιωτικής εταιρείας και να πετάξω στη μούρη του καλού αφεντικούλη μου το avatar του καπετάνιου

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    το avatar του καπετάνιου
    τι λες βρε μλκ!!!

για να κυνηγάει εμένα μετά; :a017:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Mike δώσε μια ευκαιρία στην Αθήνα και αν δεν σου αρέσει πολύ απλά φεύγεις. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι.

---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μηχανικός Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων + μεταπτυχιακό.

αν επιτρεπεται, που σπουδασες και τι μεταπτυχιακο εκανες (και που)?

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Mike δώσε μια ευκαιρία στην Αθήνα και αν δεν σου αρέσει πολύ απλά φεύγεις. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι.

+1
    και το ..."κακό" είναι οτι μονο όσοι έχουν αρνητική γνώμη μιλάνε (και σαφώς δεν λέω οτι εχουν άδικο, ο καθένας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση).

Ποιος είπε οτι ντε και καλά δουλειά στην Αθήνα = καριέρα σε μεγάλη εταιρεία?? δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το στερεότυπο...

Ποιος είπε οτι οπως και δήποτε ζωή στην Αθήνα = 10άδες χιλιόμετρα καθημερινα σε μετακινήσεις??

... οκ, μιλάω για πάρτη μου, αλλά όπως εγω, έτσι θα υπάρχουν και άλλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    +1
    και το ..."κακό" είναι οτι μονο όσοι έχουν αρνητική γνώμη μιλάνε (και σαφώς δεν λέω οτι εχουν άδικο, ο καθένας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση).
    Ποιος είπε οτι ντε και καλά δουλειά στην Αθήνα = καριέρα σε μεγάλη εταιρεία?? δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το στερεότυπο...
    Ποιος είπε οτι οπως και δήποτε ζωή στην Αθήνα = 10άδες χιλιόμετρα καθημερινα σε μετακινήσεις??
    ... οκ, μιλάω για πάρτη μου, αλλά όπως εγω, έτσι θα υπάρχουν και άλλοι
    +955

Εγώ 12-15 χλμ την ημέρα κάνω mikeg

Μια χαρά ειναι η Αθήνα έχει και τα καλύτερα ρακάδικα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    αν επιτρεπεται, που σπουδασες και τι μεταπτυχιακο εκανες (και που)?

Σάμο σπούδασα, Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το μεταπτυχιακό μου είναι πάνω σε Τεχνολογίες Επικοινωνιών & Ασύρματα Δίκτυα.

Σας ευχαριστώ όλος για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
    Το ξέρω ότι δε θα μου δώσετε τη λύση, ούτε τελικά θα βγει κάτι για το τι προτείνεται. Ούτος ή άλλος ο καθένας έχει διαφορετική άποψη & βλέπει εντελώς αλλιώς τα πράγματα.
    Τώρα ας πω μερικά πραγματάκια ακόμα. Όσον αφορά τη δουλειά, είπα και πριν είναι σε μια ιδιαίτερη εταιρία, ας πούμε θυγατρική μεγάλου "δημόσιου" ομίλου. Η θέση είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον & η γνώση που θα αποκομίσω θα πληρώνεται μετά από άλλες εταιρίες τα τριπλά. Βέβαια αυτές οι "άλλες" εταιρίες δε θα είναι Κρήτη. Δε θα σηκωθώ να φύγω από το νησί για να πάω σε μια οποιαδήποτε ιδιωτική του χώρου. Δεν ονειρεύομαι τρανή καριέρα & πολλά φράγκα. Θέλω τόσα ώστε να είμαι οκ & το βασικότερο να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
    Πολλοί από εσάς προτείνεται το να κάνω κάτι δικό μου. Ανέφερα και πριν ότι συμφωνώ & το προτιμώ. Απλά ίσως χρειάζεται να δουλέψεις κάποια χρόνια ώστε να διαπιστώσεις κάποια περισσότερα πράγματα. Δόξα το Θεό θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έξυπνο & τολμηρό & αν τελικά πάω & δω ότι δε μου αρέσει, σηκώνομαι και φεύγω (το έκανα αυτό πέρσι στη Θεσσαλονίκη).
    Για διδακτορικό που είπε κάποιος, το σκέφτομαι και αυτό. Το έχω συζητήσει με το καθηγητή που συνεργάζομαι, αλλά και πάλι σκέφτομαι το μετά. Πάλι θα είναι δύσκολα εδώ στη Κρήτη.
    2 πράγματα είναι αυτά που με σκοτώνουν στην Αθήνα. Ο ουρανός & τα σπίτια.. Αυτά είναι που φοβάμαι περισσότερο.
    Συνεχίστε λοιπόν με τις απόψεις σας. Θέλω να διαβάσω όσο το δυνατόν περισσότερες.
    Ευχαριστώ & πάλι όλους.

p.s Captain πότε θα έρθεις στο νησί να σε πάω σε κανά ρακάδικο?

Μike ο αττικός ουρανός, οταν είναι στις καλές του δεν παίζεται

Σπιτια υπάρχουν για όλα τα γουστα (ότι πληρώσεις παίρνεις). Προσωπικά απο πολυκατοικία στο Ηράκλειο, στη Λάρισα, στα Γιάννενα, προτιμώ πολυκατοικία στην Αθήνα

Απο την άλλη για δική σου δουλειά χρειάζονται:

- Αντικείμενο
    - Λεφτά για εκκίνηση (και μην παραμυθιάζεσαι με τις τραπεζικές διαφημίσεις που τα λένε όλα εύκολα)
    - Συνεργάτες εμπιστοσύνης

αλλά το κυριότερο:

Χρειάζεταιι ΕΜΠΕΙΡΙΑ εργασιακή και αγοράς. Όσοι έχουν δικοι τους δουλειά (που την ξεκίνησαν αυτοί) έχουν σε μεγάλο ποσοστό και κάποια χρόνια μισθωτής υπηρεσίας στην πλατη τους.
    Εκεί μαθαινεις τα εργασιακά, τα οικονομικά των υπηρεσιών, τα της πιάτσας, αποκτάς επαφες και γνωριμίες, μαθαινεις τη διαχειριση προσωπικού, πράγματα που δε στα δείχνει κανένα μεταπτυχιακό όσο καλό κι αν είναι

Αφού κατέβηκες κάτω και δε βρίσκεις τίποτα κι αφού εδω έχεις μια ευκαιρία άρπα την. Το βασικό ειναι να μαζεύονται τα ένσημα και σιγά-σιγά κάνεις τα κουμάντα σου για όπου θες

Στο νησί θα (ξανα)κατέβω όταν αφοπλιστείτε (ποτέ δηλαδή :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο νησί θα (ξανα)κατέβω όταν αφοπλιστείτε (ποτέ δηλαδή :rotflmao: )
    δεν θα αφοπλιστούμε ποτε !!

για ρακές δεν λες? ε?

+955

Εγώ 12-15 χλμ την ημέρα κάνω mikeg

Μια χαρά ειναι η Αθήνα έχει και τα καλύτερα ρακάδικα

Πες κανα καλό ρε συ καπτεν γιατί αυτό το θησείο μου έχει φάι το συκώτι...
    ---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Πες κανα καλό ρε συ καπτεν γιατί αυτό το θησείο μου έχει φάι το συκώτι...
    Σκούφιας, Βάτραχος (στον Κεραμεικό), Κατσούρμπος (άγαλμα Τρούμαν)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Φτάνει όμως το spam ε? :o

Σκούφιας, Βάτραχος (στον Κεραμεικό), Κατσούρμπος (άγαλμα Τρούμαν)

Βάλε και κανα χάρτη ντε...

(και κανα κατάλογο παρακαλώ )

sorry mike, δεν με πρόλαβες
    ---Dum spiro, spero---

Παλαιό μέλος
    Μείνε Ηράκλειο!

Με βάση αυτά που περιγράφεις, θέλεις να μείνεις Ηράκλειο και σε προβληματίζει μόνο το θέμα της δουλειάς. Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει ο μισθός, άνετα βρίσκεις μια θέση των 700? σε μια από τις πολλές εταιρίες που λες ότι υπάρχουν ήδη.

Πιστεύω ότι είναι λάθος σκέψη να πας για την θέση στην Αθήνα/άλλη ελληνική πόλη/εξωτερικό/κλπ μόνο και μόνο για την απόκτηση εμπειρίας και μετά από 2-3-Χ χρόνια να ξαναδείς τι ευκαιρίες έχεις να επιστρέψεις στο Ηράκλειο. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν τώρα θέσεις, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν νέες που θα σου καλύπτουν και την προϋπηρεσία.

Πέρα από αυτό, το βλέπω ως χαμένο χρόνο για την εκπλήρωση του στόχου μένω και ζω στο Ηράκλειο. Εάν έχεις εξαντλήσει τις εκεί ευκαιρίες, αποφάσισε εάν θα μείνεις ή όχι, με την προοπτική της μονιμότητας.

ΥΓ1 Βρε μην του βάζετε ιδέες για άλλες επαρχιακές πόλεις και πάει σε καμία Πάτρα και δεν έχουμε που να γυρίσουμε εμείς!

ΥΓ2 Για πες και την εταιρία που δεν είναι δημόσιος τομέας, δεν είναι ιδιωτικός, και έχει όλα αυτά τα καλά. :wacko:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 17:36
  2. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40
  3. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 21:37
  4. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 12:54