Eυχαριστώ!!!![]()
...μα να θέλω να πάρω κράνος και να μην μπορώ γμτ...![]()
Eυχαριστώ!!!![]()
...μα να θέλω να πάρω κράνος και να μην μπορώ γμτ...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ρε παιδια εχω και εγω προβλημα!!!
Εχω την καρτα της Κυπρου.
Πηγα στην τραπεζα την πηρα,πληρωσα 5Ε για ενεργοποιηση,την πηρα και εφυγα,μου ηρθε και μειλ οτι εχει ενεργοποιηθει.
ΔΕΝ εχω βαλει ομως ποσο στην καρτα.Δλδ ο λογαριαμος ειναι 0Ε.
Πηγαινω στο Paypal βαζω τον 16ψηφιο κωδικο βαζω και τον 3ψηφιο κωδικο αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι "access is denied at your card" ή κατι τετοιο!!!
Τι γινεται τωρα?!
CAMEN ...ΠΑΡΕ εξυπηρετηση πελατων Κυπρου...
και πες οτι θελεις το EXPANDED USE NUMBER της καρτας σου (4 ψηφια)![]()
ετσι θα "ξεκλειδωσει" για αγορες στο Δια2κτιο αλλιως κανει μονο για "κανονικα" ψωνια
και φορτισε ΤΗΝ!! μην την φορτωνεται 20-20 ευρω αν ξερετε οτι θα χρειαστειτε φραγκα για αγορες ..
Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΙΣΗ κοστιζει 1 ευρω ΕΙΤΕ βαλεις 20...ΕΙΤΕ βαλεις 200![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Nαι οκ..Επικοινωνησα...Το προβλημα ηταν οτι το υπολοιπο ηταν 0Ε και το paypal δεν μπορουσε να με χρεωσει 1,5Ε οπως πρεπει !!!Θα την φορτισω καποια στιγμη και ελπιζω να δουλεψει...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
CAMEN ...ΠΑΡΕ εξυπηρετηση πελατων Κυπρου...
και πες οτι θελεις το EXPANDED USE NUMBER της καρτας σου (4 ψηφια)![]()
ετσι θα "ξεκλειδωσει" για αγορες στο Δια2κτιο αλλιως κανει μονο για "κανονικα" ψωνια
και φορτισε ΤΗΝ!! μην την φορτωνεται 20-20 ευρω αν ξερετε οτι θα χρειαστειτε φραγκα για αγορες ..
Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΙΣΗ κοστιζει 1 ευρω ΕΙΤΕ βαλεις 20...ΕΙΤΕ βαλεις 200![]()
![]()
![]()
Παρειγγηλα κατι και μου ειπαν οτι το στελνουν με US MAIL και οτι δεν υπαρχει tracking number!
Aληθευει αυτο?!
![]()
![]()
Αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με την Εμπορική visa? δεν μου την δέχονται θέλει κάποια ενεργοποίηση?