Και η ουρά μοιάζει με του Ζ και οι κούρμπες των λαιμών των εξατμίσεων, το μονόμπρατσο....ducati....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για πείτε ρε παιδιά με ποια μηχανάκια μοιάζει γιατί εμένα μου θυμίζει μόνο το τελευταίο Hornet
Και πριν λίγο καιρό που παρουσιάστηκε το Hornet δεν είπε κανείς ότι μοιάζει με κάποιο άλλο.
Εννοείται φιλικά αλλά πολύ θά'θελα να μάθω ποια μηχανάκια σας θυμίζει, το κάλυμμα του ψυγείου μοιάζει με το Ζ και είναι ξεκάθαρο, παρακάτω ;
![]()
Και η ζάντα...δεν μοιάζει με κάποια μηχανή.....αλλά με αστεράκι των νίτζα......και από μακρυά φωνάζει....
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΤΖΑ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ρε το μπούστη λαχτάρες που μου βάζει μεσημεριάτικο..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μακη αυτο θα παρεις! :o![]()
![]()
![]()
άσε μας ρε μάκη... όλο λαχτάρες σου βάζουμε κι όλο με τη μπουρούχα το cbf είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ρε το μπούστη λαχτάρες που μου βάζει μεσημεριάτικο..![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χώσε χώσεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άσε μας ρε μάκη... όλο λαχτάρες σου βάζουμε κι όλο με τη μπουρούχα το cbf είσαι![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ούτε η ουρά μου θυμίζει το Ζ αλλά ούτε και οι εξατμίσεις, το μονόμπρατσο δεν θυμίζει VFR ; Mόνο Ducati θυμίζει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Και η ουρά μοιάζει με του Ζ και οι κούρμπες των λαιμών των εξατμίσεων, το μονόμπρατσο....ducati....
Και η ζάντα...δεν μοιάζει με κάποια μηχανή.....αλλά με αστεράκι των νίτζα......και από μακρυά φωνάζει....
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΤΖΑ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Η είναι άσχημο ;
Σαν δεν θες να σε φιλήσω χίλιες αφορμές σου βρίσκω λέει η γιαγιά μου![]()
![]()
![]()
![]()
Και τους δυο σας έχω κι ας υστερώ λίγο σε ομορφιάΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χώσε χώσε
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Tελικά δεν μοιάζει ούτε το κάλυμμα του ψυγείου.
Στο δικό μου το μάτι το CB δείχνει πιο αιχμηρό ενώ αντίθετα το Ζ δείχνει πιο στρογγυλο-φουσκωμένο
Βλέπω το καθένα όμορφο για τις δικές του λεπτομέρειες αλλά προς Θεού, δεν βλέπω κανένα να μοιάζει με το άλλο..
Αν τα γενικοποιούμε έτσι τότε όλα τα γυμνά μοιάζουν μεταξύ τους !
![]()
![]()
Ωπ sorry δεν τό'ξεραΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
αυτο που εβαλες ειναι αμερικλανικο μοντελο
αυτο εδω ειναι το κανονικο![]()
![]()
Μα καμία σχέση! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
και οι κούρμπες των λαιμών των εξατμίσεων
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ρε το μπούστη λαχτάρες που μου βάζει μεσημεριάτικο..![]()
![]()
ε μα λετε οτι να ναι. οταν υπαρχει ενα hypermotard στην αγορα, τι να κλ@σει Ζ cb κλπ ακομα κ μονστερ κ τουονο δλδ. ειναι Απιστευτο απλα! αν δν το χεις δει απο κοντα προτινω να το κανεις.![]()
ασε που στη φωτο φαινεται καθαρα πως το μονομπρατσο υπαρχει για να φανει ηζαντα, αντιθεται με του cb που μοιαζει με αυτοκινητου..
+ οτι φαντασου μονο τον ηχο με δυο τερμι πανω απ το συνηθισμενο τετρακυλινδρο που εκτος του οτι το ακους καθε μερα, κ δν θα χει καμια διαφορα το cb, το ακουει κ ολος ο κοσμος. παντου ι4! ε? αμ αι ρονγκ?
ασε που πιστευω θα ειναι ΠΟΛΥ πιο fun to drive το hyper απ τα υπολοιπα που λεμε εδω..
Mωρέ ρονγκ δεν είσαι εσύ αλλά όταν θά'ρχομαι στο Ηράκλειο θα κερνάς δραμαμίνες και βρεγμένη πετσέτα για το μέτωπο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ε? αμ αι ρονγκ?![]()
![]()
![]()
![]()