8a protimaw akoma pio poly to mple meta tis pinelies?
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Και πού να δεις και τις υπόλοιπες "πινελιές" που θα πέσουν μαζί με τη βαφή...
λαδομπογια θα την περασεις;
![]()
![]()
Θωμάκο είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολύ καλή δουλειά αλλά πριν ξεκινήσεις αδερφέ !Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Και πού να δεις και τις υπόλοιπες "πινελιές" που θα πέσουν μαζί με τη βαφή...
Το CB1000R το είδες ;![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
λαδομπογια θα την περασεις;
Ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θωμάκο είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολύ καλή δουλειά αλλά πριν ξεκινήσεις αδερφέ !
Το CB1000R το είδες ;
96αρης ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
χαχαχαχαχ
ρε μ@λακα ανταμ απ'τον στρατο εχω να το ακουσω....
:rotflmao:![]()
δλδ πριν τρεις μηνες!!
:rotflmao:
εγω το ακουω καθε μερα και θα το ακουω για κανενα τριμηνο ακομα...
![]()
με αυτό θα παθεις εγκεφαλικό και ανακοπή ταυτόχρονα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
αν με εκεινο γλειφεσαι το με αυτο θα παθεις ανακοπη!
http://www.imageshack.gr/images/lhdw...0iwtyx2dma.jpg![]()
![]()
http://static.blogo.it/motoblog/db5_1_600_01.jpg
SuperSport θα πάρω μετά το endurάκι που χαλβαδιάζωΑρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
με αυτό θα παθεις εγκεφαλικό και ανακοπή ταυτόχρονα!!!![]()
![]()
http://static.blogo.it/motoblog/db5_1_600_01.jpg...
δεν ξέρω, λέω εγω τώρα!
γιατι να μην παρεις ενα δευτερο κουστουμι μαυρο και στο ντεποζιτο να βαλεις κανα δερματακι μαυρο , να ναι και προφυλαγμενο ???![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
Βαράτε ελεύθερα...![]()
![]()
παρε να χεις![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κράτα θα έλεγα το ORIGINAL μπλεδάκι που ΚΑΙ εμένα μ' αρέσει και ψάξε για μεταχειρισμένο - όχι σπασμένο - κουστουμάκι από Αγγλία, αφού θα το βάξεις δεν σε νοιάζει αν έχει κάποιες γρατζουνιές. Ντεπόζιτα μεταχειρισμένα (με κανένα μικροχτύπημα) βρίσκεις με 80 Ε !!!!
Αν βάξεις το δικό του κουστούμι όταν θα θες να το πουλήσεις θα σου λένε ότι είναι τρακαρισμένο και ξαναβαμμένο και θα χάσεις αρκετά + δύσκολη πώληση ...........
![]()
πουλιούνται τα triumph??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
... όταν θα θες να το πουλήσεις ...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το τεπόζιτο είναι πλαστικό, οπότε χτύπημα = σπάσιμο (μάλλον)...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ντεπόζιτα μεταχειρισμένα (με κανένα μικροχτύπημα) βρίσκεις με 80 Ε !!!!
Πάντως για το Busa με τόσα έβρισκα και επειδή θέλω και εγώ να κάνω μια αλλαγή στο χρώμα (από μαύρο - μαύρο θα το κάνω σχεδόν μαύρο μπλε μετταλικό) μάλλον θα το κοιτάξω με αυτόν τον τρόπο από Αγγλία.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το τεπόζιτο είναι πλαστικό, οπότε χτύπημα = σπάσιμο (μάλλον)...
Για να σπάσει το πλαστικό πρέπει να φάει τρελλή στούκα. Σχεδόν πάντα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αλλά λόγω του συμπίεσης/εκτόνωσης σπάει το χρώμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το τεπόζιτο είναι πλαστικό, οπότε χτύπημα = σπάσιμο (μάλλον)...
Το ξέρω από πρώτο χέρι, αφού και τα aprilia πλαστικό ντεπόζιτο έχουν. Βάφεται εύκολα όμως από κάποιον καλό μάστορα.
![]()