kai o pio anikanos pou iparxei na imoun........
to sigekrimeno atixima pou de to prokalesa ego kai antimetopizo psemata apo tous ftextes ?
telospanton
den piga na kano ta 8aria kai eimai dolofonos...
kai o pio anikanos pou iparxei na imoun........
to sigekrimeno atixima pou de to prokalesa ego kai antimetopizo psemata apo tous ftextes ?
telospanton
den piga na kano ta 8aria kai eimai dolofonos...
http://www.bikepics.com/members/lepa/
Και σε ξαναρωτάω....
Αν το είχες σκοτώσει το κοριτσάκι.....
Τι θα έλεγες μετά;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sosto to erotima sou poli sosto oute na to skeftomai de thelo.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και σε ξαναρωτάω....
Αν το είχες σκοτώσει το κοριτσάκι.....
Τι θα έλεγες μετά;
ti tha elegan kai oi ftextes omos na fadasteis
Οι γονείς ήταν αμελείς..... Σε αυτό συμφωνούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
sosto to erotima sou poli sosto oute na to skeftomai de thelo.
ti tha elegan kai oi ftextes omos na fadasteis
Αν το είχες σκοτώσει όμως, θα είχες αφαιρέσει μία ψιχούλα, κι αν σε καρφώναν σε κολώνα της ΔΕΗ ανάποδα να σε φάνε οι γύπες, δεν θα τους αδικούσε κανενας...
emena ? giati ? afou de fteo
ego tha to ixa skotosei ?
diladi an to patouse treno fteei o odigos tou trenou ?
Δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα....
Στην θέση σου, θα ζήτηγα συγγνώμη (δεν ξέρω πως αλλά έμπρακτα) απο το κοριτσάκι και θα πήγαινα κάπου να κλάψω και να σκεφτώ πόσο τυχερός ήμουν.
Μου αρέσει που επιμένεις κιόλας.... Η ασφαλιστική καλύπτει μόνο αν μπορείς να αποδείξεις οτι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τα απαραίτητα έγγραφα και απλά δεν τα έφερες μαζί σου την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ χρονική στιγμή.... αλλιώς δεν σε καλύπτει που να χτυπιέσαι πάνω κάτω.i asfalistiki kaliptei kanonika apla tha prepei na ti kalipso kai ego meta.
Αν τώρα ο δικηγόρος σου, βρήκε καμιά "μασωνεία" στο πως θα γίνει να φανεί οτι είχες δίπλωμα τότε, είναι άλλο θέμα.
Όσον αφορά το ποιός και γιατί έφταιγε.
Θα στο πω, απλά... ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ;....
Το σημαντικό είναι αν το κοριτσάκι είναι καλά! Ατυχήματα με δική μας ή οχι ευθύνη γίνονται κάθε μέρα. Ακόμα δεν μου απάντησες αν έχεις δεί το κοριτσάκι μετά το ατύχημα και αν είναι όντως καλά...
Το σπάσιμο ποδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Όσο για το αν είχε πεθάνει (χτύπα ξύλο) , μόνο το ποιός θα έφταιγε και το τι θα έλεγε δεν θα σε ένοιαζε... Σε τέτοιες περιπτώσεις πας καταδικαστικά , χωρίς κανένα έλεος και ελαφρυντικό.
στην Ελλάδα ... Ο ΠΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!.. κάτι που αρκετοί απο εμάς το γνωρίζουν πολύ καλά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ρε συ φιλε το να λες οτι ξερεις να οδηγας δεν σημαινει τιποτε.Αν ηταν ετσι τοτε δεν θα χρειαζοταν να παμε υπουργειο να δωσουμε και θα ημασταν ζουγκλα.Και σου ξαναλεω οτι οι γονεις φταινε αλλα και συ φταις διπλασια που ησουν χωρις διπλωμα.Και σου ξαναλεω τρεχα βρες κανα καλο δικηγορο γιατι θα χασεις πολλα λεφτακια απο αυτην την υποθεση ασε που θα φας και ποινη φυλακισης και αφαιρεση διπλωματος και παρα πολλα αλλα.Παρτους με το καλο τους γονεις γιατι δεν σε παιρνει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
oi goneis dilosan pos den epithimoun tin PINIKI mou dioxi.
εχω σπαστει που εμαθα για καποια ψεματα που κατεθεσαν οι γονεις για να γλητωσουν την αμελεια οπως οτι το παιδι διεσχιζε το δρομο μαζι με το πατερα οτι ετρεχα και αλες τετιεσ παπαριες...
κωλοκατασταση παιδια .....................![]()
![]()
![]()
Ελεος ρε με τα ΖΩΑ!! Και την πληρωνουν τα κακομοιρα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα! Πανε να βγουν και απο πανω τωρα ε;;;
Βαλε το δικηγορο σου και σκιστους πατοκορφα τους ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!Οσο για το οτι δεν ειχες διπλωμα δες το με το δικηγορο σου. Η αμελεια ανηλικου ειναι για εμενα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!
![]()
Ακου τωρα λεει οτι περναγε μαζι με τον πατερα... Ο αλητης ο μηχανοβιος φταιει ΠΑΝΤΑ!![]()
Νίκος
Open Horizons
ρε μηπως χασαμε το δασος,αφου κοιταμε μονο ενα δεντρο????το θεμα μας τελικα ποιο ειναι???η οδηγηση χωρις διπλωμα????το ποσο καλυπτουν οι ασφαλιστικες???το ατυχημα σαν γεγονος????η αμελια των γονιων???η εμπορευματοποιηση του ατυχηματος που πανε να κανουν οι γονεις???το οτι το παλλικαρι παραδεχτηκε οτι εκανε μια μαλακια???
Για εμενα ολα αυτα ειναι η ''πονηραδα'' των γονιων,που με τον πονο του παιδιου τους πανε να βγαλουνε κανα φραγκο,ειναι το χειροτερο εγκλημα......οντως το παλλικαρι δεν ειχε το καταλληλο διπλωμα για τα καταλληλα κυβικα που καβαλουσε......αλλα ειπε οτι πηγαινε με 50χλμ (δηλαδη εντος οριων).....μεγαλη μαλακια του αφου αν γινοταν κατι χειροτερο θα ειχε τρελλα τρεχαματα......αλλα το οτι οι γονεις σκεφτηκαν να βγαλουν κανα φραγκο δεν σας προβληματισε εσας???και πιος μου λεει οτι αν παρουν κατι,την επομενη φορα δεν θα το πεταξουν αυτοι σε καμμια mercedes μπροστα για να βγαλουν το κατιτις παραπανω????![]()
υ.γ. δυστηχως δεν ειναι το διπλωμα που σε κανει οδηγο,αλλα η οδηγικη παιδεια που εχεις....
υ.γ.2. βγαλτε οσο πιο γρηγορα μπορειτε διπλωμα,γιατι τα τρεχαματα μετα μπορει να ειναι πολυ περισσοτερα....
![]()
ρε Busa.... είπαμε ... οι γονείς είναι απαράδεκτοι...
Εδώ έχω την κόρη μου μέσα στο σπίτι και είμαι σε 100% επαγρύπνηση μην συμβεί κάτι. Πόσο μάλλον όταν περνάμε δρόμο , μέσα απο ροή κυκλοφορίας.
Αλλά για αυτό και πάει αυταπάγγελτα απο τον εισαγγελέα ώς "Αμέλεια" και είναι πίστεψε πολύ σοβαρό... μπορεί να χάσεις και κηδεμονία έτσι.
Έγώ προσωπικά κρίνω το μετα... ατυχήματα θα γίνουν και θα γίνονται.. μετά όμως , ειδικά μιλώντας για παιδάκι, ακόμα και αν δεν φταίς (που δεν ισχύει εδώ σε όποιο βαθμό ευθύνης) πας και βλέπεις τι έγινε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πάντως μια φιλική συμβουλή προσπάθησε όσο μπορείς να μην εμπλακούν δικαστήρια είτε για το παιδί είτε για το δίπλωμα . Διότι από τη μια αν κερδίσουν οι γονείς θα πρέπει να πληρώσει κάποιος και αυτός θα είσαι εσύ ούτως ή άλλως αν πάλι εμπλκείς με την ασφάλεια είναι άστα να πάνε ... Θα σου ζητάνε τα μαλλιοκούβαρά τους για ηθική ικανοποίηση που σχεδόν τους παραπλάνησες σε ότι αφορά το δίπλωμα . Βέβαια ευθύνη εδώ φέρει καθαρά και ο ασφαλιστής που έκανε το συμβόλαιο ...
Ασχετα με το αν εφταιγες η οχι,που σιγουρα αυτο δεν εχει να κανει καθολου με το αν εχεις διπλωμα μεγαλων η μικρων κυβικων,ξεχασε το και ενδιαφερσου για το παιδακι!
Ειναι μια ψυχουλα που απλα,δεν ξερει ακομα να περναει το δρομο.Δεν φταιει σε τπτ!
Τι εχει μεγαλυτερη αξια?
Ειναι δυσκολο για οποιονδηποτε γονιο να σκεφτει και να αποδεχθει οτι εξαιτιας του,θα μπορουσε να σκοτωθει το παιδι του.Πολυ πιο ευκολο ομως να πεισθει οτι εφταιγε ο"αλητης μηχανοβιος".
Μην το βλεπεις τοσο θυμωμενα.Ειναι για το δικο τους καλο ο τροπος που το βλεπουν,οχι για το δικο σου κακο,ασχετα αν εχει τετοιο αντικτυπο.Ισως να πρεπει,για αλλη μια φορα,να φερθεις πιο ωριμα και νηφαλια εσυ...Για μενα ειναι ο μοναδικος τροπος να καταλαβουν...
Εσυ βεβαια διαλεγεις...
Περαστικα στο κοριτσακι και ευχομαι συντομα να γινει καλα!Να μην φοβαται να περναει το δρομο...
Σε σενα ευχομαι καλη δυναμη...
![]()
Ναι ρε Μαγε.....αλλα το παλλικαρι δεν μας ειπε αν πηγε η οχι....αν πηγε και δεν τον αφησαν να το δει......αν δεν ηθελε να παει.....και οι πιο πολλοι ειδα οτι του την ειπαν γιατι οδηγαγε χωρις διπλωμα για 150αρι.....με 50χλμ....με κρανος.....με οδηγικη εμπειρια.....δεν καβαλησε ξαφνικα κανα 1000....εκανε σουζες...και ετρεχε σαν μαλακας......παραδεχτηκε το λαθος του και σιγουρα εχει στεναχωρηθει πιο πολυ απο ολους εμας που σχολιαζουμε.....δηλαδη αν ειχε διπλωμα ολα τα παραπανω παραγραφονται και μας μενει το ποσο μαλακες ειναι οι γονεις????μα αυτο ειναι το θεμα εξαρχης (για εμενα βεβαια).....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ρε Busa.... είπαμε ... οι γονείς είναι απαράδεκτοι...
Εδώ έχω την κόρη μου μέσα στο σπίτι και είμαι σε 100% επαγρύπνηση μην συμβεί κάτι. Πόσο μάλλον όταν περνάμε δρόμο , μέσα απο ροή κυκλοφορίας.
Αλλά για αυτό και πάει αυταπάγγελτα απο τον εισαγγελέα ώς "Αμέλεια" και είναι πίστεψε πολύ σοβαρό... μπορεί να χάσεις και κηδεμονία έτσι.
Έγώ προσωπικά κρίνω το μετα... ατυχήματα θα γίνουν και θα γίνονται.. μετά όμως , ειδικά μιλώντας για παιδάκι, ακόμα και αν δεν φταίς (που δεν ισχύει εδώ σε όποιο βαθμό ευθύνης) πας και βλέπεις τι έγινε.
Gandalf