Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Παραλογο κοστος εκτελωνισμου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Επίσης φαινόμενο ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ που έχει παρατηρηθεί:

Στέλνεις με απλό ταχυδρομείο (δηλ. US Post -> ΕΛΤΑ) το πακέτο πολύ πιθανό να μην κρατηθεί στο τελωνείο.

Στέλνεις με Fedex, DHL κλπ , εκτός αν το πακέτο είναι πασιφανώς (π.χ. αξία κάτω από 50 Ευρώ) μη δασμολογήσιμο είναι 100% σίγουρο πώς θα κρατηθεί στο τελωνείο. Εσάς τι σας λέει αυτό? Εμένα μου λέει ότι οι διάφορες Fedex ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να κρατηθεί στο τελωνείο το πακέτο γιατί έχουν κέρδη (άμμεσα ή μίζες) από το κόστος της διαδικασίας.
    Ακριβως αυτο σκεφτηκα!
    Αλλα μου κανει εντυπωση πως εχω παραγγειλει 2 φορες απο το εν λογω σαιτ με Φεντεξ και τωρα στην 4η φορα αποφασισαν να το κρατησουν...
    Παιζει να αρακολουθουν και το πελατολογιο τους...
    Εχει αποσταλει ηδη μειλ στην φεντεξ ζητωντας να αποδεσμευσουν τον δικο τους εκτελωνιστη απο την διαδικασια...
    Θα φαω ενα πρωινο ολοκληρο αλλα τετοιο χαρατσι δεν πληρωνω για κανενα πουστη και ας καιγομαι
    στην παρουσα φαση να παραλαβω....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Re palikare

Next time steile to se mena stas agglias...diloneto ws dwro an mporeis kai 8a sto stelno egw me to aggliko taxydromeio,na vlepeis kai to stema panw na ftiaxnese

an endiaferese pes mou na sou steilw me pm tin dieftisi mou
    Γιωργη αν μπορεις να ξηγηθεις ετσι θα σου στειλω δωρο ενα ματσο μεταχειρισμενες χορδες ιστορικης σημασιας (για μενα)
    Ειναι οι πρωτες χορδες που αλλαξα στην κιθαρα με καθημερινο παιξιμο 10 ωρων, ετσι για να παιρνεις κουραγιο...

Υ.Γ Ως δωρο δεν μπορω να στειλω απο το εν λογω σαιτ.Εχουν διεθνες και τεραστιο πελατολογιο και γενικα δεν τους ενδιαφερει να κανουν μικροχαρες,και δεν μπορουν αλλωστε...

tip: Πολλα απο τα ανιμεισονς που βλεπεις σε διεθνους εμβελειας καναλια ειναι δικα τους
    -..Not Yet!

και είναι ωραία τα ντιβιντιά που θα παρελάμβανες.....

Γιατί δεν τα βρίσκεις σε κανένα ευρωπαϊκό μαγαζί?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    και είναι ωραία τα ντιβιντιά που θα παρελάμβανες.....

Γιατί δεν τα βρίσκεις σε κανένα ευρωπαϊκό μαγαζί?
    Δεν υπαρχουν πια resellers για προιοντα του digitaljuice.....
    -..Not Yet!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Επίσης φαινόμενο ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ που έχει παρατηρηθεί:

Στέλνεις με απλό ταχυδρομείο (δηλ. US Post -> ΕΛΤΑ) το πακέτο πολύ πιθανό να μην κρατηθεί στο τελωνείο.

Στέλνεις με Fedex, DHL κλπ , εκτός αν το πακέτο είναι πασιφανώς (π.χ. αξία κάτω από 50 Ευρώ) μη δασμολογήσιμο είναι 100% σίγουρο πώς θα κρατηθεί στο τελωνείο. Εσάς τι σας λέει αυτό? Εμένα μου λέει ότι οι διάφορες Fedex ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να κρατηθεί στο τελωνείο το πακέτο γιατί έχουν κέρδη (άμμεσα ή μίζες) από το κόστος της διαδικασίας.
    και το PC III που πηρα απο αμερικη με us post-->ΕΛΤΑ ηρθε και ΕΧΕΙ δασμους/φορους (60?)....

έχεις δικιο πάντος στο οτι οι ταχυμεταφορικές έχουν κέρδος (και απο εκει) απο την διαδικασία του εκτελωνισμού μίας και σε χρεώνουν για την διαδικασία (οπως θα έκανε και ο κάθε εκτελωνιστής)
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αν τα έπαιρνες απο ΑΜΥ?

Έχουν σοβαρες εκπτώσεις αυτό το καιρο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Αν τα έπαιρνες απο ΑΜΥ?

Έχουν σοβαρες εκπτώσεις αυτό το καιρο?
    ??
    τι ειναι αυτο το αμυ;

Τεσπα το θεμα ειναι να γλιτωσουμε το τσιμπουκι προς το παρον.....
    -..Not Yet!

με απλο ταχυδρομειο ,συστημενο,εχω παραλαβει πολλες φορες απο κινα και ισραηλ ,ιταλια-ισπανια πραγματα,παντα υποτιμολογημενα ,αντε 5 δολλαρια,και παντα σαν δειγματα.ποτε δεν ειχα προβλημα.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Re: Παραλογο κοστος εκτελωνισμου!!!

[

Σας φαινεται και εσας υπερβολικο το ολο πραγμα; [/B][/QUOTE] ναι ειναι κλεφτες ρε εσυ εγω η8ελα να παραγγειλω ενα δακτυλιδι απο το tolkien town σαν πωρομενος με τον αρχοντα το δακτυλιδι εκανε γυρω στα 60ευρω και λογου εκτελωνισμου μου βαζανε 120ευρο συν!
    οποτε τους εγραψα στα φρυδια μου και το εκανα να μου τα στηλουν μεσω ταχυδρομειου και ηρ8ε μια χαρα πληρωσα συν τα μεταφορικα και την ασφαλιση του δεματος 20ευρω μια χαρα

Re: Re: Παραλογο κοστος εκτελωνισμου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet

Σας φαινεται και εσας υπερβολικο το ολο πραγμα;
    ναι ειναι κλεφτες ρε εσυ εγω η8ελα να παραγγειλω ενα δακτυλιδι απο το tolkien town σαν πωρομενος με τον αρχοντα το δακτυλιδι εκανε γυρω στα 60ευρω και λογου εκτελωνισμου μου βαζανε 120ευρο συν!
    οποτε τους εγραψα στα φρυδια μου και το εκανα να μου τα στηλουν μεσω ταχυδρομειου και ηρ8ε μια χαρα πληρωσα συν τα μεταφορικα και την ασφαλιση του δεματος 20ευρω μια χαρα
    [/B][/QUOTE]

Συγνωμη δεν σε καταλαβα αναγκασες την εταιρεια να στο στειλει μεσω ταχυδρομειου, η εφτασε τελωνειο και εκανες καποια αλλη ενεργεια;
    -..Not Yet!

Εχω παρει απο αμερικη και ασια ενα καρο πραματα μεσω εβαυ και ποτε δεν εχω πληρωσει δραχμη.Απο διαφορικο στο αμαξι μεχρι χενον φωτα και ενα καρο αλλα.Ολα αυτα μου ηρθαν με απλο ταχυδρομειο και EMS.Να ξερετε κατι η FEDEX einai πουστοεταιρια,συνεργαζετε εδω με το τελωνειο που ειναι ιδιωτικο και τα παιρνει και αυτη.ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ηΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ FEDEX.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ??
    τι ειναι αυτο το αμυ;

Τεσπα το θεμα ειναι να γλιτωσουμε το τσιμπουκι προς το παρον.....
    ή το στέλνεις πίσω

ή τρέχεις μονος σου την δευτέρα....

μπορει ίσως να σε βοηθησω...η εταιρεία έχει ανθρώπους στο ΕΛ.ΒΕΛ και ισως να σε βοηθησουν σε κάτι. Ναρωτησω την Δευτερα το πρωί, παρε με τηλ να σΕ πω!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Re: Re: Re: Παραλογο κοστος εκτελωνισμου!!!

ναι ειναι κλεφτες ρε εσυ εγω η8ελα να παραγγειλω ενα δακτυλιδι απο το tolkien town σαν πωρομενος με τον αρχοντα το δακτυλιδι εκανε γυρω στα 60ευρω και λογου εκτελωνισμου μου βαζανε 120ευρο συν!
    οποτε τους εγραψα στα φρυδια μου και το εκανα να μου τα στηλουν μεσω ταχυδρομειου και ηρ8ε μια χαρα πληρωσα συν τα μεταφορικα και την ασφαλιση του δεματος 20ευρω μια χαρα [/i]
    Συγνωμη δεν σε καταλαβα αναγκασες την εταιρεια να στο στειλει μεσω ταχυδρομειου, η εφτασε τελωνειο και εκανες καποια αλλη ενεργεια; [/B][/QUOTE] οχι απλα αλλαξα την παραγγελια απο το συγκεριμενο site και του ειπα να μου το στηλουν με ταχυδρομειο,γιατι μου ειχαν στηλει email οτι με τηνσυγκεκριμενη εταιρια fed ex υπαρχουν προβληματα με την εννοια που βαζουν πολλους φορους,
    περνω εγω τηλεφωνο την fed ex με συνδεουν με το συγκεκριμενο ποστο και τους ρωταω τα σχετικα οτι εχω παραγγειλει ενα δακτυλιδι και ποσο κανει να μου το εκτελωνισετε και μου λενε την τιμη που σου ειπα παραπανω,καλα λεω εγω ευχαριστω.
    στελμω μηνυμα στο site και τους ειπα να μου το στηλω αεροπορικος αλα μεσω ταχυδρομειου,τους ειπα να μου το ασφαλισουν και καθαρισα με 25ευρω μεταφορικα και ασφαλιση.

Λοιπον ξενερωνω απιστευτα οταν καλω καποια υπηρεσια για να κανω φασαρια και ειναι υπερβολικα ευγενικοι και εξυπηρετικοι μαζι μου....

Τεσπα μου ειπαν απο που θα παραλαβω τα χαρτια απο το αεροδρομιο για να κανω μονος μου τον εκτελωνισμο καθως και την συγκεκριμενη εξοδο εμπορευματων και καποιες αλλες πληροφοριες...

Μαλλον θα φαω τσιμπουκι αυριο δεν εξηγειται αλλιως τοση προθυμια

Υ.Γ Δεν προλαβα να ρωτησω ποια ειναι η ακριβη αμοιβη μεσα στο συνολικο ποσο για τον εκτελωνισμο μεσω της Φεντεξ..μαλλον καλα εκανα.
    -..Not Yet!

Λοιπον ξενερωνω απιστευτα οταν καλω καποια υπηρεσια για να κανω φασαρια και ειναι υπερβολικα ευγενικοι και εξυπηρετικοι μαζι μου....

Τεσπα μου ειπαν απο που θα παραλαβω τα χαρτια απο το αεροδρομιο για να κανω μονος μου τον εκτελωνισμο καθως και την συγκεκριμενη εξοδο εμπορευματων και καποιες αλλες πληροφοριες...

Μαλλον θα φαω τσιμπουκι αυριο δεν εξηγειται αλλιως τοση προθυμια

Υ.Γ Δεν προλαβα να ρωτησω ποια ειναι η ακριβη αμοιβη μεσα στο συνολικο ποσο για τον εκτελωνισμο μεσω της Φεντεξ..μαλλον καλα εκανα.
    καλα εκανες και δεν ρωτησες γιατι αμα σου λεγανε την τιμη 8α παθαινες κανενα εγκεφαλικο ε πλακα κανω μην με παρεξηγησεις,δεν μπορουσες μεσω ταχυδρομειου?να σου ερθει και πιο φτηνα?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2023, 15:37
  2. Fedex και κόστος εκτελωνισμού.
    από TOLISTOLAROS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2010, 10:35
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 18:52
  4. Παραλογο
    από extreme13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ