Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 151

Θέμα: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Βασικα Χρηστο το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
    Οτι πολυ απλα δεν εχει επικρατησει ο κανονισμος των χωρων καπνισματος στην Ελλαδα
    Μα τελος παντων τιποτα δεν λειτουργει σε αυτην την χωρα?

Δεν το λεω επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι, αλλα επειδη εκοψα το καπνισμα λογω λαρυγγιτιδας, και ειδα οτι εχω σοβαρο προβλημα αν κατσω σε μερος που εχει πολυ τσιγαριλα
    Πολλες φορες σε εστιατορια εχω τσακωθει γιατι η φακλανα απο το διπλανο τραπεζι θελει να κανει το κομματι της πετωντας το καπνο στα μουτρα μου την ωρα που τρωω
    Δεν ειμαι μανιακος, ολα αυτα σε υποτιθεμενο χωρο ΜΗ καπνιστων

Για αυτο ακριβως το λεω
    Αν θελει καποιος να καπνισει, ας βαλει μια εξατμιση απο λεοφωρειο του ΟΑΣ στο στομα του, και ας αρχιζει τα τσιμπουκια(τσιμπουκι=πιπα=εισπνοη καπνου), δικαιωμα του...

ε μα με την ιδια λογικη και ενας ποδηλατης μπορει να απαιτησει να μονωσεις το σπιτι σου με ναϋλον, να βαλεις μεσα το Z και να γκαζωνεις μονο μεσα εκει...

Re: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αλλα μιλαμε για ενα γυαλινο κουτι 2 Χ 3 με εξαερισμο οπου στριμωχνονται τα ταλαιπωρα χαρμανια της Ευρωπης για ενα τσιγαρο πριν απο την πτηση...σκηνες απειρου καλους...εχει τοση καπνα εκει μεσα που δεν χρειαζεται να αναψεις τσιγαρο, απλα αναπνεεις και γεμιζεις νικοτινη!
    κάποιος που εν γνώσει του κάνει ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά στον εαυτό, αν όχι μουσειακό έκθεμα, εκ των πραγμάτων αποτελεί κάτι το αξιοπερίεργο

τους έχω δει αυτούς τους θαλάμους σε αεροδρόμια, είναι να τους λυπάσαι τους έρμους... όχι για το γυάλινο θάλαμο, αλλά για τον εθισμό τους

όσο για τις "μακαρθικές" απαγορεύσεις:

έδινα μαθήματα στο ΕΜΠ και έρχονταν δεξιά αριστερά μπροστά πίσω μου τυπάκια και άφηναν στο τραπέζι ένα στυλό και δύο πακέτα τσιγάρα - μην τελειώσουν και πάθει τίποτε το παιδί!!!

10 λεπτά αργότερα, Τοπίο στην Ομίχλη στο αμφιθέατρο, επί δικαίων και αδίκων

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... η ελληνική καφρίλα θα αντισταθεί ως συνήθως, αλλά αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει ο αέρας ΚΑΙ στο ελαδιστάν...

ε μα με την ιδια λογικη και ενας ποδηλατης μπορει να απαιτησει να μονωσεις το σπιτι σου με ναϋλον, να βαλεις μεσα το Z και να γκαζωνεις μονο μεσα εκει...
    Πιστεψε με, αν βγει ηλεκτρικη μοτοσυκλετα επιδοσεων με καλη αυτονομια και ευκολη/γρηγορη φορτιση μπαταριων, θα ειμαι ο πρωτος που θα την αγορασω

Re: Re: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κάποιος που εν γνώσει του κάνει ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά στον εαυτό, αν όχι μουσειακό έκθεμα, εκ των πραγμάτων αποτελεί κάτι το αξιοπερίεργο

τους έχω δει αυτούς τους θαλάμους σε αεροδρόμια, είναι να τους λυπάσαι τους έρμους... όχι για το γυάλινο θάλαμο, αλλά για τον εθισμό τους

όσο για τις "μακαρθικές" απαγορεύσεις:

έδινα μαθήματα στο ΕΜΠ και έρχονταν δεξιά αριστερά μπροστά πίσω μου τυπάκια και άφηναν στο τραπέζι ένα στυλό και δύο πακέτα τσιγάρα - μην τελειώσουν και πάθει τίποτε το παιδί!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... η ελληνική καφρίλα θα αντισταθεί ως συνήθως, αλλά αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει ο αέρας ΚΑΙ στο ελαδιστάν...

ειναι δικαιωμα μου να καταστρεφω την υγεια μου με οποιον τροπο θελω ....ειπαμε σεβασμος , διακριτες θεσεις καπνιζοντων και μη καπνιζοντων αλλα μεχρι εκει.

Ευτυχως στο ελλαδισταν αυτου του ειδους οι απαγορευσεις θα εχουν αντιστοιχη τυχη με την απαγορευση που εχει επιβαλλει η EE στο κοκορετσι....

Μιλανε οι Γερμανοι που μολυνουν περισσοτερο απο ολους στην Ευρωπη το περιβαλλον....μιλαμε και εδω οπου στον Ωρωπο ο κοσμος πινει εξασθενες χρωμιο ....οπου παγκοσμιως τρωμε μεταλλαγμενα και ενα καρο σκατολοϊδια εν αγνοια μας....οπου στις Η.Π.Α. η κοκα παει συννεφο και ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης, αλλα το τσιγαρο απογορευεται γιατι σκοτωνει....

ακριβοι στα πιττουρα και φθηνοι στο αλευρι ειμαστε ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Πιστεψε με, αν βγει ηλεκτρικη μοτοσυκλετα επιδοσεων με καλη αυτονομια και ευκολη/γρηγορη φορτιση μπαταριων, θα ειμαι ο πρωτος που θα την αγορασω

και εγω αν θα βγει ακαπνο τσιγαρο, φθηνο, με 25αρι πακετο και μικρα ποσοστα πισσας/ νικοτινης θα ειμαι ο πρωτος που θα το καπνισω

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    1908 νομιζω...ιστορικη χρονια καθοτι γεννηθηκε η Παναθα και η Mercedes εβγαλε το πρωτο της αγωνιστικο.... προσεξτε τελικη μεταδοση!!!
    Σαν της Παναθας..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    mia xara sti germania.

stin italia- milano kai fantazome kai se ola ta alla, den eixe olokliro aerodromio POUTHENA na kapniseis..
    Malpensa

Γμσ τα και αφησετα!!

Εξω βγαιναμε για τσιγαρο και ειχαμε 4 ωρες αναμονη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    καλά ρε...εσείς που υπερασπίζεστε με αυτόν το τρόπο το κάπνισμα γιατι μας ζαλίζετε οταν βλέπεται κάποιν με ss χωρίς κράνος ή όταν κάποιος σκοτώνεται επυδή δεν φόραγε κλπ.??
    Αυτός που δεν φοράει κάνει κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό του....το τσιγάρο οχι.
    Δεν κολάει όπου γουστάρετε και σας βολεύει η ελυθερία αυτή...
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    καλά ρε...εσείς που υπερασπίζεστε με αυτόν το τρόπο το κάπνισμα γιατι μας ζαλίζετε οταν βλέπεται κάποιν με ss χωρίς κράνος ή όταν κάποιος σκοτώνεται επυδή δεν φόραγε κλπ.??
    Αυτός που δεν φοράει κάνει κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό του....το τσιγάρο οχι.
    Δεν κολάει όπου γουστάρετε και σας βολεύει η ελυθερία αυτή...

ανθρωπΑ μπορεις να συμβουλευσεις, φωναξεις, υποδειξης σε καποιον οτι ειναι μ@λ@κι@ να μην φοραει κρανος...

να του το απαγορευσεις ομως οχι.

ειμαι αντιθετος στις απογορευσεις γενικοτερα. Αν καποιος δεν θελει να φοραει κρανος προβλημα του με την ιδια λογικη του οτι και εγω ξερω πως το καπνισμα κανει μεγαλο κακο στην υγεια μου και με συμβουλευουν σχετικα με αυτο ακομα και πανω στο πακετο.

ολα ειναι θεμα επιλογων και προσωπικης βουλησης.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	111900

Σίγουρα ο καθοσπεπισμός δεν είναι η ενδεδιγμένη λύση των προβλημάτων....διότι διάφορα άλλα προβλήματα παραμένουν άλυτα ως δια μαγείας.....

Αλλά ακόμη κι όταν κάπνιζα (περίπου 1 πακέτο/μέρα) δεν ζοριζόμουνα ποτέ να καπνίσω κάπου που θα ενοχλούσα άλλους που δεν κάπνιζαν.

Πλέον το έχω κόψει. Έτσι απλά. Το πρώτο βράδυ των καλοκαιρινών μου διακοπών κάπνισα το τελευταίο τσιγάρο (αρχές Αυγούστου) κι από τότε απλώς τίποτα. Μαχαίρι. Όλα τα άλλα είναι για γέλια.

Και κάτι για τα verboten....δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας στους autobahn....έτσι δεν είναι....?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Και κάτι για τα verboten....δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας στους autobahn....έτσι δεν είναι....?
    ε βεβαια, αφου πανε ολοι γ@μιοντας σπιτι τους για να καπνισουν...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    [B]

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... /B]
    +2202399235923

thimamai prin 4 xronia pou mpika panepi, ginotan tis pout@n@s apo tsigara..
    eftixos siga siga mas ton kopsan to vixa oi kathigites kai pleon i meiopsifia ton kathigiton epitrepei, kai afto an einai memonomeno..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πέρυσι που πήγα στην Βοστώνη και βγήκα με ενα συνάδελφο για ενα ποτό, μέχρι και η μπάργουμαν βγήκε έξω στη βροχή για να καπνίσει. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε μπάρ έκατσα κανά 2ωρο και όταν έφυγα δεν βρώμαγα και δεν πόναγε ο λαιμός μου. Που θα πάει...θα γυρίσει και ο τροχός...ελπίζω να τον προλάβω μόνο.
    Έ ρε γλέντια που θα ρίξουμε!!!
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πέρυσι που πήγα στην Βοστώνη και βγήκα με ενα συνάδελφο για ενα ποτό, μέχρι και η μπάργουμαν βγήκε έξω στη βροχή για να καπνίσει. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε μπάρ έκατσα κανά 2ωρο και όταν έφυγα δεν βρώμαγα και δεν πόναγε ο λαιμός μου. Που θα πάει...θα γυρίσει και ο τροχός...ελπίζω να τον προλάβω μόνο.
    Έ ρε γλέντια που θα ρίξουμε!!!
    entaksi more, afou eimaste oi klasikoi ellines pou an den kapnizei to 40+ ta ekato apo mas den mporoume.eimaste xarmania emeis kai ntaglarismenoi..

oloi oi alloi ekso diladi pou den kapnizoun se tetoio pososto pos zoun?

tha to kseperasoume kai meis pou tha paei?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ε βεβαια, αφου πανε ολοι γ@μιοντας σπιτι τους για να καπνισουν...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2009, 00:27
  2. Μηνας του μελιτος στην Ευρωπη!
    από Elena K. στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2009, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα