Για αλλη μια φορα Θεος.![]()
Ανοιξε σχολη Οριζοντας training school.![]()
Για αλλη μια φορα Θεος.![]()
Ανοιξε σχολη Οριζοντας training school.![]()
καλα ρε...εσυ μανουριαζες με μπατσους στα τμηματα και εγω ειχα την αγαπη σου να μου ζαλιζει τα συκωτια τη δευτερα το βραδυ που εισαι και που εχεις χαθει???φτου σου ρε !!!!![]()
![]()
![]()
καλα ξηγηθηκες γιωργαρα !!!!!μαζι σου 1000% !!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε Γιωργακι εισαι τελικα για τα σιδερα......καλα εκανες και καλα επραξες......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. αν εχεις οντως σκοπο να το κυνηγησεις τσεκαρε οτι καποιος απο τους μαρτυρες.θα θελει σιγουρα να ''μπλεξει'' για να μην βρεθεις με κανα αγγουρι.......![]()
Στο κατσαρό σου το μαλλί κάθεται ψείρα και λαλεί.
Ρε μλκ Γιώργο..........είσαι απίστευτος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κατ' αρχην έπρεπε να τον διώξεις ποινικά ΄και όχι αυτοδικαίως, επειδή και μόνο
έβγαλε πιστόλι και κινδύνευε πολίτης απέναντί του.
Γιατί λογω της αυξημένης νευρικότητας θα μπορούσε κάλλιστα να πιέσει
τη σκανδάλη και χωρίς να το καταλάβει να έχουμε νεκρό, χωρίς σοβαρό λόγο..
Μόνο και μόνο γιαυτό θα μπορούσες να καταφέρεις πιο πολλά παρά με τα υπόλοιπα...
Το διάβασα όλο το περιστατικό με αστυνομικό δίπλα μου και δεν θέλει
να τους ξέρει για συναδέλφους του τέτοιους ανθρώπους, γιατι δεν έχει βγάλει ποτέ πιστόλι σε πολίτη. Και ο άνθρωπος είναι 50 χρονών (θα μπορούσε ναναι και μπαμπάς μου :smilea: )
Έχουν βέβαια κάθε δικαίωμα να πάνε τον οποιοδήποτε στο τμήμα για εξακρίβωση.(απτον ασύρματο δεν γίνεται να ελεγθει δεν έχουμε τέτοια εξέλιξη όπως γίνεται στη Γερμανία)
Τους δίνει ο νόμος τέτοιο δικαίωμα.. Και φυσικά μπορούν να το εκμεταλλευτούν και να σε υποβάλλουν σε διαφορες ταλαιπωρίες...Όπως και έγινε....
Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να χτυπήσεις τον αστυνομικό..Θα μπορούσε να σου κοστίσει
μεγαλύτερη ταλαιπωρία και πολύ μεγαλύτερο χρόνο στη φυλακή (πρόσεξε: όχι μονο αυτόφορο, και φυλακή!)
Αλλα σε αυτέ τις περιπτώσεις δεν περισσεύει υπομονή για να ακολουθήσεις τα νόμιμα...
Φιλικά πάντα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωρες ωρες νιωθω απροστατευτος μπροστα σε μπατσους.Οτι θελουνε κανουνε και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Το καλοκαιρι στην Λευκαδα που ειχα μια ιστορια με μπατσους,μεγαααλη ιστορια,για μια πτωση φιλου η συμπεριφορα του δοικα ηταν απαραδεκτη.Αλλα ετυχε και γνωρισα τον ανταποκριτη του Μεγκα στο νησι τυχαια πηγαινοντας απο το τμημα στο φωτογραφειο του να εκτυπωσω φωτο της τουμπας.Επρεπε να δειτε τον δοικα μετα μονο τουμπές δεν εκανε![]()
Καλα ξεμπερδεματα φιλος![]()
Οριζοντα τα σπας αγορι!!!!!![]()
![]()
Η ιστορια σου μιαζει λες και βγηκε απο ταινια του νικου νικολαιδη αλλα ειναι απλα μια καθημερινη ιστορια στο κολο κρατος που ζουμε!! Καλυτερα να τους γραψεις στα αρχιδια σου γιατι δε βλεπω να θελουν να σε αφησουν να βγεις απο πανω... Πανε παρε απο παπασωτηριου το "Οργισμενος Βαλκανιος" Νικος Νικολαιδης, να δεις τι παθενει ο πρωταγωνιστης απο... τα οργανα της ταξης...
![]()
![]()
Αφού το διατάραξες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μου κανανε και μηνηση κατι τςετοιο ...περι διαταραξη στυνομικου τμηματο
????????????????![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ετσι κάνουν πάντα οι αλήτες οι μαλιάδες οι μηχανόβιοι.
Ε ρε χούντα που σου χρειάζεται![]()
ρε μαλακα εισαι απίστευτος![]()
![]()
Καλα το ξεκινάς αλλα μετα το γαμάς. Θα μπορούσες να τους χοροπήδαγες
Μια και δεν το έχεις το δικηγορικό, μαζέψου, γιατί δεν θυμαμε τι τσιγάρα καπνίζεις
![]()
![]()
tlika τα της επομενης ...
μαλακια εκανα
παραφερομαι μερικες φορεσ
ο αρχιμαστορας του τμηματος το πρωι μολις ακουσε την ολη ιστορια ζητησε συγνωμη
εφερε και τα μαστορακια τσιρακια και τους εριξε χεσιμο
μπραβο του ....
η δικιγορος ειπε οτι δεν θα γινει τιποτε ....
ο αρχιμαστορας μου σινεστησε ο ιδιος οτι δεν επρεπε τουλαχιστο να φριζο στο τμημα
τσπα το συμπαθησα τον τυπακο
καμια 45 50 .....
απλα ειναι κριμα οι νεοι ανθρωποι που υπηρτουν σε σωματα να εχουν τετοιες παλαιες αντιλιπσεις
και για να μην με νομιζετε βιαιο με την εξουσια
δεν βαρεσα κανενα μπατσο
την πορτα κλοτσισα
και το ποδι του το ειχε εξω ο καημενος
![]()
![]()
![]()
μερες που ειναι μην με κανουν ντου οι ειδικοι φρουροι ...
![]()
![]()
διμ δε στο ειπα απο κοντα γιατι ντρεπομουνα
να σε καλα ρε για τις ανυσυχιες ......
αυτο ειναι παιδι ρε
επρεπε να σας επαιρνα τηλ
να δο ποσοι θα ερχονταν εξο απο το τμημα
με μοτο
ερε γλεντια
..............![]()
![]()
dim nasai kala ....![]()
tai .... γουσταρω την χουντα το ξυλο και τα βασανα .......
![]()
![]()
ΚΑΠΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ![]()
δεν τη παλευεις καστανο ρε κοματι !!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
tai .... γουσταρω την χουντα το ξυλο και τα βασανα .......
![]()
![]()
ΚΑΠΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ΚΑΠΝΟ ΚΑΡΕΛΙΑ![]()
ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ καπνιζω!
![]()
Οποιος τα βαζει με την αστυνομια χανει,προσοχη λοιποξν
www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!
να ξερεις οτι για να την γλιτωσες ετσι καποια βρωμια ειχε το τμημα να καλυψει ή λογω των ημερων με πολυτεχνεια,τριανταφυλοπουλους ζωνιανα,και τους αλλους τους μπατσους στην ομονοια που χτυπησαν τα αλλοδαπα,δεν ηθελαν δημοσιοτητα....
εχω βρισει πολυ ασχημα σε εφορια(ειχα δικιο) εβριζα κοινωνιες,τους ελεγα ανικανους κτλ...
και ερχεται ενας ελεγκτης να πουλησει τσαμπουκα κτλ....μου λεει θα φωναξει εισαγγελα και αστυνομια...ΤΟΥ λεω πολυ δυνατα θα περιμενω εδω μεχρι να ερθει εισαγγελεας και αστυνομια να υποβαλλω μηνυση και του λεω θα δουμε στο τελος ποιος θα κατσει σο σκαμνι...τα ακουει αυτα και κολωνει....μεταβολη και φευγει..παω στον εφορα οπου παει και η υπαλληλος που αρχικα εβρισα...(παραφερθηκα και της ειπα οτι θα σου σκασω μπουκετο αν δεν βαλεις την υπογραφη που περιμενα 3 βδομαδες)πηγαινα καθε Τεταρτη και μου ελεγαν ολο ελα την αλλη Τεταρτη γιατι τοτε μονο ηταν καποιος συγκεκριμενος ελλεγκτης-αρμοδιος...
παμε στον εφορα και του λεω καλεσε αστυνομια-εισαγγελεα...και ο εφορας λεει το κορυφαιο...
ε βαλτε του μια υπογρφη του ανθρωπου να φυγει..τι τον ταλαιπωρειτε?
σου λεω η εφορια πρεπει να τα επαιρνε χοντρα!!!!!ετσι και εκει στο τμημα ...πολλα μπορει να εχουν συμβει...στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλαμε για σχοινια
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).