Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 187

Θέμα: Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΒΑΣΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ SS

ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SS

ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΑΝΕΤΕ ΤΑ SS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Πολλα εντουραδικα εχουν
    poia einai ayta??????????? giati egw den kserw kanena...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΒΑΣΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ SS

ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SS

ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΑΝΕΤΕ ΤΑ SS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σε θεμα επιδοσεων δε το φτανει κανενα

ι το ζ1000 σου εχει πιο πολυ ροπη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    σε θεμα επιδοσεων δε το φτανει κανενα

ι το ζ1000 σου εχει πιο πολυ ροπη?
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ GSXR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΡΕΡΔΕΓΟΥΕΗ ΛΙΓΟ... :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    poia einai ayta??????????? giati egw den kserw kanena...

Προσεξε, δεν ειπα καθαροαιμα εντουρο, αλλα ψευδοεντουρο οπως τα λεγανε, τυπου XT, F650GS κτλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κοιτα να δεις:
    το να βαλουν σ'ενα ss abs θα ηταν η πιο ακυρη κινηση.
    το abs χρησιμευει οχι για να εισαι πιο ασφαλης,αλλα για να τσαρουχνεις τα φρενα και να ξερεις οτι δεν θα πεσεις (και αυτο παλι παιζεται)
    επισης ειναι αρκετα χρησιμο στην βροχη αλλα και παλι μονο σε φρεναρισμα πανικου.

Δες το και απ'την αλλη μερια:
    αν το abs ηταν το γαμαου συστημα θα το ειχαν ολα τα ακριβα μηχανακια επιδοσεων (βλεπε ss, enduro). αλλα ΔΕΝ το εχουν. Γιατι? Γιατι απλουστατα (οπως ειπες και εσυ ειναι ενα συστημα για τους αρχαριους)

Ας φυγουμε λιγο απ'την αποψη: "παταω φρενα,δεν κοκκαλωνει,δεν πεφτω...αρα καλο!"

Αν ξερεις να πατας φρενα,πιστεψε με θα μπορεις αντιδρας παρα πολυ καλα σε ολες τις καταστασεις! Αλλα θελει δουλεια. Θελει εμπειρια και εξοικιωση. Θελει και τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης (για να σου φυγει λιγο και το ψυχολογικο με το θεμα "αρχαριος").

Καταληγουμε παλι στο εξης: κρατα την μηχανη σου γιατι ειναι ενα πολυ καλο,γρηγορο και αξιοπιστο μηχανακι. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! δοκιμασε την. πηγαινε σ'ενα ελγχομενο μερος με πληρη εξοπλισμο και σιγα σιγα, με μικρες ταχυτητες πατα τα φρενα. προσπαθησε να στριψεις. κανε φρεναρισματα πανικου. και οσο την μαθαινεις,αυξανε ταχυτητα.
    κανε και τα μαθηματα.

ολα θα ερθουν.

abs και μαλακιες. σε λιγο θα βγαλουν και αυτοματο πιλοτο.
    :rotflmao: :rotflmao:
    theeeee mou... ti diabazoun ta matakia mou... gia arxi epeidi tou exoume mamisei ta matia me to enduro kai enduro...exete skeftei to oti den to bazoun giati den to exoun ekseliksei toso oso prepei... meta...AN ksereis na patas frena???wraia ataka... esy ksereis na patas frena??? to dromo pou patas frena ton ksereis??? ta xlm kai tin apostasi pou exeis na patiseis frena eisai se thesi na tin epeksergasteis kai na tin aksiopoihseis se opoiesdipote synthikes???? RE ti lete tou anthrwpou???? eisai sa na pairneis se ena paidaki podilato kai na min tou bazeis boitjitikes ... giati...den einai kalo...Ας φυγουμε λιγο απ'την αποψη: "παταω φρενα,δεν κοκκαλωνει,δεν πεφτω...αρα καλο!" kai ola ayta ta les esy??? o exw pesei PANTOU...
    PROzacRIDER

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6mania
    Εντάξη αρχάριος είμαι... 2 μήνες την έχω (4000km) αλλά ρε παιδιά ποτέ δεν με φόβησε αυτή η μηχανή.. δεν ξέρω αν κάποια στιγμή χρειάστηκα φρενάρισμα πανικού αλλά δεν έχω κυνδηνέψει κάποια στιγμή.. μόνο τις πρώτες μέρες που κάποια στιγμή όπως έπαιζα σε άσφαλτο γυαλί σε κάποια φανάρι με πολύ λίγα χιλιόμετρα προσπαθούσα να φρενάρω απότομα κιόλας μόνο με το μπροστά και σώθηκα γιατί το έκανα πολλές φορές πάτα άσε! Αν βέβαια πατούσα και λίγο πίσω ή μαλακά το μπροστά δεν θα είχα πρόβλημα!

Επίσης πάλι στις πρώτες μέρες πάλι σε παιχνίδι ενώ είχα καμιά 60αρα πατάω μόνο μπροστά σε δρομο γυαλί και απότομα! Ε τα χρειάτηκα εκεί! Μού φυγε όλη η μούρη! Αλλά δεν φταίει η μηχανή σε αυτά!

Και όπως ξέρουμε το abs βοηθά για την πόλη... αν έχουμε χιλιόμετρα δεν πρόκειται να το χρειαστούμε.. δεν πρόκειται να δουλέψει κιόλας!

Ακόμα και με βροχή αυτή η μηχανή δεν με έχει φοβήσει!! Την κυκλοφορώ και με βροχή.. το αμάξι το έχω παρατήσει κυριολεκτικά χαχα!

Ίσως βοηθάνε αρρκετά τα φοβερά λάστιχα Dragon Super Corsa
    Γειά σου φίλε
    Γιατί φρενάρεις μόνο με το μπροστά, ιδιαίτερα σε γυαλί άσφαλτο ή βρεγμένο? Για παιγνίδι το κάνεις, ή έτσι κάνεις πάντα? Αν είναι το δεύτερο, ψάξε-διάβασε-μάθε πώς να οδηγάς με ασφάλεια απο φόρα/βιβλία κ.τ.λ ή κάνε κανα μάθημα ασφαλούς οδήγησης! Επίσης το abs σίγουρα είναι χρήσιμο αλλά θα δώσεις το ss σου για να πάς σε άλλη κατηγορία μηχανής μόνο για το abs? Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Αν πράγματι είσαι τρομαγμένος και ανασφαλείς και θέλεις οπωσδήποτε abs τότε κάντο! Η ασφάλεια έρχεται πρώτη!
    Chris

Νέο μέλος
    Για εκπαιδευτικούς λόγους φρέναρα μόνο με το μπροστά και μόνο με το πίσω! Οδηγούσα scouter στα 16 και στα 17 SS 20άλογα.. στα 18 πουλήθηκαν όλα και πήρα αμάξι.. τώρα είμαι 21 και πήρα το R6 και πιστεύω οτι είναι πολύ συμαντικό της πρώτες μέρες ένας νέος οδηγός να εξηκιώνεται με τα φρένα.. βέβαια είπαμε το παράκανα και κόντεψα να σκοτοθώ! Συνεχώς προσπαθούσα να ακινοτοπιώ το μπροστά τροχό που είναι και ο πιο επικύνδηνος για να εκπεδεύομαι ενώ είμαι προετοιμασμένος οτι θα μπλοκάρει! Σιγά σιγά βέβαια θυμήθηκα και πως κάνουμε edo με λίγα χιλιόμετρα βέβαια και μόνο σε καλή ασφαλτό.. νομίζω πως σε μάπα άσφαλτο δεν μπορεί να γίνει!

Πάντως τα λαστιχα μου μου λένε οτι είναι για πέταμα αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαρηστημένος! Πόσο μάλλον τότε με καινούργια λάστιχα!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ας απαντησω και εγω που ειχα και ss και εχω z.
    Βασικα τις πιπες που λεει ο Γρηγορης για κοριτσια και z το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελει πολυ μεγαλυτερα αρχιδια να στριψεις ενα z απο ενα οποιοδηποτε ss.
    .θελει δυναμη να το ριξεις κατω στα πολλα, θελει αρχιδια να μπεις με ολα με αυτα τα φρενα και φυσικα θελει αρχιδια να εισαι πλαγιασμενος να εχουν βρει τα χαμηλα μαρπσιε και να στριβεις με αναρτησεις εκτος οριων που ή θα σου ανοιγουν την τροχια ή θα σε πετανε στον αερα.
    αλλωστε Γρηγορη τα gsxr μεχρι και οι μουνιτσες τα στριβουν στις διαφιμησεις.
    τωρα οσο αναφορα την συγκριση φυσικα και ειναι ατυχης.
    εκεινο ομως που θα σε ξενισει πρωτα κανοντας αυτην την αλλαγη ειναι η καλυψη απο το αερα.
    πολυ λενε οτι τον συνηθιζεις εμενα ομως με χαλαει και πηρα το s.
    αυτο που προσεξα εγω ειναι οτι επιτελους ταξιδευα με οποια ταχυτητα ηθελα.μπορουσα να πηγαινω με 80 με 180 και με 240 κατι που σε ενα ss ειναι αδυνατο ειδικα να κανεις.ειδικα με ταχυτητες κατω τον 120 που δεν σε σηκωνει ο αερας για να ξεκουρασει τους καρπους και τα τον αυχενα.
    τωρα καποιος ασχετος αναφερε οτι το πλαισιο του z ειναι σαν ζελε.και λεω ασχετος γιατι την ευθηνη για τις ταλαντωσεις του z δεν την φερει το πλαισιο αλλα οι αναρτησεις και ειδικα η πισω.
    κατι που στο καινουριο σαφως εχει βελτιωθει.
    αν εχει πειστει και σου αρεσει το z οι λυσεις για να το φερεις σε ενα επιπεδο που να θυμιζει ενα βαρυ ss(οχι φυσικα στο γκαζι)ειναι συγκεκριμενες και σχετικα οικονομικες μιας και δεν ξεφευγουν πανω απο τα 1000 ευρω.
    με τιμονοπλακες απο το z1000 μπορεις να φορεσεις τα καλαμια του 636 μαζι με τις ακτινικες τετραπιστωνες και με αποστατες μπαινει ο τροχος του z κανονικα.
    πισω βαζεις ενα ρυθμιζομενο πισω αμορτισερ παλι απο 636 .
    τωρα για το γκαζι εμενα το 750 μου φανηκε πολυ πιο χρηστικο απο τα κουφια 600 χαμηλα.
    βεβαια μετα τις 9000 που φορτωνει ενα 600 εσυ δεν εχεις τιποτα αξιολογο.
    σου εμεινε να αντεξεις το αγερα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ SS ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ . ΤΟ ΑΝ ΤΑ SS ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ SS ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΖΑΡΤ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ @ΡΧΙΔΙ@

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    θα ελεγα οτι ο MOZART ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...
    εχω ενα z 750 s εδω κ 10 μηνες.
    καταρχην δεν μπορεις να το συγκρινεις με ss σιγουρα λογω αναρτησεων αν κ με μια μικρη βελτιωση τους (ελατηρια) η αισθηση τους αλλαζει ριζικα.η μηχανη στριβει καλα κ χωρις αυτο
    αλλα δεν βοηθαει σε σπορ οδηγηση (τυπου ss) το τιμονι.
    παντος οσες φορες το εχασα το μπροστα αν κ εχασα κ μερικα χρονακια απο την ζωη μου
    το μηχανακι ηρθε μονο του με λεπτεπιλεπτες κινησεις...
    μεσα στην πολη εννοητε οτι ειναι καλητερο απο ενα ss απ'ολες τις αποψεις.
    οσο για ταξιδι κινουμε ανετα 2καβαλο φορτωμενο με 200 χωρις παραπονα καν απο πισω (θηλυκο)!
    τελικες στο κοντερ 270 + (προσωπικα το εβλεπα κ αναρωτιωμουν...)
    θα ηθελα πολυ να εχω κ ενα ss για πιστα αλλα το θεμα ειναι τι χρηση μπορεις να κανεις
    σε ενα ss στην ελλαδα...νομιζω οτι θα το αξιοπιεις στο 30% (παντα αν κινησε με μηχανη καθε μερα)!!!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ας απαντησω και εγω που ειχα και ss και εχω z.
    Βασικα τις πιπες που λεει ο Γρηγορης για κοριτσια και z το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελει πολυ μεγαλυτερα αρχιδια να στριψεις ενα z απο ενα οποιοδηποτε ss.
    .θελει δυναμη να το ριξεις κατω στα πολλα, θελει αρχιδια να μπεις με ολα με αυτα τα φρενα και φυσικα θελει αρχιδια να εισαι πλαγιασμενος να εχουν βρει τα χαμηλα μαρπσιε και να στριβεις με αναρτησεις εκτος οριων που ή θα σου ανοιγουν την τροχια ή θα σε πετανε στον αερα.
    Ναι,δε διαφωνω αλλα και το GOLDWING για παραδειγμα θελει ακομα περισσοτερη δυναμη να το ριξεις κατω στα πολλα, θελει ακομα περισσοτερα αρχιδια να μπεις με ολα με αυτα τα φρενα και φυσικα θελει ακομα περισσοτερα αρχιδια να εισαι πλαγιασμενος και παει λεγοντας.
    Αυτο ομως δεν ειναι επιχειρημα,δε λεει κατι και δεν αποδυκνυει τιποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εκεινο ομως που θα σε ξενισει πρωτα κανοντας αυτην την αλλαγη ειναι η καλυψη απο το αερα.
    πολυ λενε οτι τον συνηθιζεις εμενα ομως με χαλαει και πηρα το s.
    αυτο που προσεξα εγω ειναι οτι επιτελους ταξιδευα με οποια ταχυτητα ηθελα.μπορουσα να πηγαινω με 80 με 180 και με 240 κατι που σε ενα ss ειναι αδυνατο ειδικα να κανεις.ειδικα με ταχυτητες κατω τον 120 που δεν σε σηκωνει ο αερας για να ξεκουρασει τους καρπους και τα τον αυχενα.
    τωρα καποιος ασχετος αναφερε οτι το πλαισιο του z ειναι σαν ζελε.και λεω ασχετος γιατι την ευθηνη για τις ταλαντωσεις του z δεν την φερει το πλαισιο αλλα οι αναρτησεις και ειδικα η πισω.
    κατι που στο καινουριο σαφως εχει βελτιωθει.
    αν εχει πειστει και σου αρεσει το z οι λυσεις για να το φερεις σε ενα επιπεδο που να θυμιζει ενα βαρυ ss(οχι φυσικα στο γκαζι)ειναι συγκεκριμενες και σχετικα οικονομικες μιας και δεν ξεφευγουν πανω απο τα 1000 ευρω.
    με τιμονοπλακες απο το z1000 μπορεις να φορεσεις τα καλαμια του 636 μαζι με τις ακτινικες τετραπιστωνες και με αποστατες μπαινει ο τροχος του z κανονικα.
    πισω βαζεις ενα ρυθμιζομενο πισω αμορτισερ παλι απο 636 .
    τωρα για το γκαζι εμενα το 750 μου φανηκε πολυ πιο χρηστικο απο τα κουφια 600 χαμηλα.
    βεβαια μετα τις 9000 που φορτωνει ενα 600 εσυ δεν εχεις τιποτα αξιολογο.
    σου εμεινε να αντεξεις το αγερα
    Καλα τα λες αλλα οσον αφορα τη συγκριση αυτη,ειναι ακυρη γιατι δε μιλαμε για το S ,που ειναι ουσιαστικα εντελως διαφορετικο μηχανακι απο το κανονικο Ζ

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure

Καλα τα λες αλλα οσον αφορα τη συγκριση αυτη,ειναι ακυρη γιατι δε μιλαμε για το S ,που ειναι ουσιαστικα εντελως διαφορετικο μηχανακι απο το κανονικο Ζ
    η μονη διαφορα ειναι το φερινγκ.

Νέο μέλος
    Οπότε όπως καταλαβαίνω 1000φορές ένα SS και ειδικά αν είσαι αρχάριος!
    Τι να το κάνω εγώ το Ζ αμα πρέπει να παλεύω για να πλαγιάσω ή να παλεύω να κάνω ότι μπορεί να κάνει πολύ εύκολα ένα SS!
    Και πάνω από όλα δεν έχω κανένα SS του 90... έχω το r6 03-05 που από ακούω τουλάχιστον έχει φοβερή γεωμετρία και τεχνολογία για να στρίβει και ο άσχετος! Όπως είπατε μουνίτσες στρίβουν ss!
    Πήγα για πρώτη φορά Μπράλο έχωντας την μηχανή 1 μήνα και χωρίς να ξέρω το δρόμο κατάφερα να μπαίνω από 120-140 στις στροφές δεν ξέρω αν κάποιοι θεωρούνε αστεία τα χιλιόμετρα για την συγκεκριμένη διαδρομή αλλά εγώ ένιωθα αρκετά πλαγιασμένος! Στο πίσω λάστιχο που είδα δεν δούλευαν 2-3 πόντοι από την κάθε μερια! Και από οτι μου είπανε καθόμουνα όπως πάμε βόλτα και δεν μετακινούσα το σώμα μου (που να το ξέρω κιόλας :P)!

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer FZ6S vs Kawasaki Z750 part 1+2
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:02
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •