Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: τι να κανω???

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kristallia
    ...οσο για τα 110 αλογα δεν ειναι αυτοσ ο λογοσ που μου αρεσει (μονο)
    Τα άλογα τα αναφέρω επειδή πάς απο σκούτερ σε πυραυλάκι! Δεν μιλάμε για κανα δικύλινδρο των 50 αλόγων! Θέλει χέρια το z750 όπως όλες οι μηχανές των αναλογιών/κιλών του. Είσαι σίγουρη ότι θα είσαι ασφαλής πάνω του? Όταν το πέρνεις βόλτα πώς νοιώθεις? Καμία ανασφάλεια? Φαντάζομαι δεν τόλμησες να το ανοίξεις ε?

Επίσης το θέμα της συντήρησης είναι πολύ βασικό! άμα έχεις δόση και καπάκι χρειαστείς σέρβις-λάδια-λάστιχα-αναλώσιμα κ.τ.λ θα την παλέψεις?
    Και τέλος με το z θα χρειαστείς και καλό κράνος-γάντια-μπουφάν αν δεν τα έχεις είδη (που θα έπρεπε εδώ που τα λέμε). Άρα άλλα 500-600 ευρώ τουλάχιστο! Θές να με σκοτώσεις τώρα ε...??
    Chris

δεν τολμησα να το ανοιξω φυσικα!!!! ανασφαλει α εχω γιατι δεν ειναι κατι που οδηγω καθε μερα. φυσικα να κανω πισω καβαλα ουτε λογοσ. πετρα πρεπει να ειναι η γαμπα μου.. και κανα κουπι μαζι μου μπουφανακι γαντακια κρανακια 2 για να μην βαριομαστε δωρα καλα τησ μαμασ μου. μποτουλεσ μου λειπουν. γιατι νομιζω οτι αν φοραω ολα αυτα και τισ μποτεσ και ανεβω πανω στο scooter θα νομιζουν οτι παω για πολεμο!!!!! αυτα τα φορουν οσοι εχουν τα τρελα γκαζια που βγαινουν στην εθνικη και πανε πατρα . και φαντασου δουλευω 7 το πρωι και να σκαω στην δουλεια και να αλλαζω μποτεσ με παπουτσια. ουτε να πιω καφε δεν προλαβαινω. θα αλλαζω παντελονια-μποτεσ?
    κοιτα δεν πληρωνομαι τα εκατομμυρια αλλα τα καταφερνω. αμα παει το σερβισ 400 κατοσταρικα ειπαμε !!!!! παει ο κουμπαρασ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    δεν τολμησα να το ανοιξω φυσικα!!!! ανασφαλει α εχω γιατι δεν ειναι κατι που οδηγω καθε μερα. φυσικα να κανω πισω καβαλα ουτε λογοσ. πετρα πρεπει να ειναι η γαμπα μου.. και κανα κουπι μαζι μου μπουφανακι γαντακια κρανακια 2 για να μην βαριομαστε δωρα καλα τησ μαμασ μου. μποτουλεσ μου λειπουν. γιατι νομιζω οτι αν φοραω ολα αυτα και τισ μποτεσ και ανεβω πανω στο scooter θα νομιζουν οτι παω για πολεμο!!!!! αυτα τα φορουν οσοι εχουν τα τρελα γκαζια που βγαινουν στην εθνικη και πανε πατρα . και φαντασου δουλευω 7 το πρωι και να σκαω στην δουλεια και να αλλαζω μποτεσ με παπουτσια. ουτε να πιω καφε δεν προλαβαινω. θα αλλαζω παντελονια-μποτεσ?
    κοιτα δεν πληρωνομαι τα εκατομμυρια αλλα τα καταφερνω. αμα παει το σερβισ 400 κατοσταρικα ειπαμε !!!!! παει ο κουμπαρασ
    όχι ρε χαλάρωσε τί 400 κατοστάρικα! 4 μπορεί!
    Βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον φίλο σου που το έχει να σου πεί τί δίνει σε σέρβις κ.τ.λ. Απο εκεί και πέρα κρίνεις μόνη σου αν βγαίνεις! Εγώ σου είπα και πρίν τί προτείνω! Ξεχρεώνεις σκούτερ -> πουλάς ακούτερ -> πέρνεις τον έρωτα!

Chris

να πω την αμαρτια μου με ξεσκιζει ωρεσ ωρεσ... δεν τον εχω συνιθισει
    μου αρεσει (μονο)

:smilea:

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas

Re: τι να κανω???

παρτο καλη μου, αρκει να μην χριαζεσαι εγγυητη.... (δεν με ξερεις δεν σε ξερω).

παρτο σου λεωωωω!

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    την ειδα κι εγω , στα jumpo, NA THN ΠΑΡΕΙΣ..

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    θελεις γυρο στα 100ε για μικρο σερβις κ 200 για μεγαλο (ανα 6οοοκμ) χωρις τις φθορες των πολλων χιλιομετρων. μεχρι τα 25000κμ δυσκολα να χρειαστεις κατι αλλο
    παντος υπαρχουν κ αλλες επιλογες περα απο το z ποθ μαλλον θα σε βολευαν περισσοτερο...βεβαια παντα παιζει ο ερωτας της εμφανισης αναλογα με τα γουστα
    !
    αν εισαι κατω απο 1.70 θα ειναι λιγο προβλημα σε επιτοπιες μανουβρες κ ανηφορες.
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Γρεβενιώτικο ρητό: Καλύτερα να κοιμηθείς νηστικός παρά να ξυπνήσεις με χρέος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ενα καραβι υποθεση ειναι...
    Να δω ποιος θα το παρει μια μερα αποφαση να ξηγηθει δυο τρια λογακια σε κατι γυναικες με παντελονια...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    kristallia... na pareis auto pou goustareis kai an ontws to goustareis poly, de 8a se apasxolhsoun ta xrhmata pou 8a plhrwneis gia poly kairo. Kai mono h ikanopoihsh pou 8a pareis apo thn agora einai megalo pragma.

o prizontas Το avatar του/της orizontas

να κανω ??

......

γαργαρες .............

:o :o :o

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    τι κανει ο ανθρωποσ για μια βολτα σε μηχανη.....
    ελα παρε την δικια μου Z εχω να παω βολτα περιπου ενα χρονο.....και μεσα στην πολη εχω το παπι!!!

καλο θα κανεις!!!!!!

απλα πεφτω λιγο μακρια.....
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

να κανω και εγω μια ερωτηση που ειμαι μικρο αβγαλτο αλλα θελω????? θα την κανω.... χρωσταω ακομα το καμαρι μου. μου γυαλισε κατι αλλο με περισσοτερα φραγκα και γκαζια. τι να κανω? να μεινω στο παλιο η να χρωσταω σχεδον μια ζωη? ειναι εξακριβομενο οτι φτανουν οι μυτεσ των ποδιων μου στο εδαφοσ......
    Αρχικα θα σου ελεγα να το παρεις.
    Αλλα μετα που διαβασα οτι λες ''Φυσικα δεν το ανοιξα'' ή "Δικαβαλο δεν το συζητω'' με εκανες εμενα να φοβηθω για να το παρεις.
    Δηλαδη εσυ δεν σκευτεσαι οτι δεν ισως να ναι to much για σενα τωρα αυτη η μηχανη?
    Εγω απλα ρωταω.Θα χαιρομουν αν σε ηξερα και επαιρνες τελικα αυτη την μηχανη των ονειρων σου.Αλλα μηπως πρεπει να υπαρξει κατι αλλο πιο πρωτα?
    Αλλα παρολο που σου λεω αυτα ειμαι της γνωμης αν σ αρεσει να το παρεις διοτι ετσι πρεπει να κανουμε οτι θελουμε γιατι δεν ξερουμε αν προλαβουμε να το κανουμε τελικα αν το αναβαλουμε.Ε????
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    το ξερω στελλιτα και εγω δευσμευμενη κοπελα ειμαι. βλειπεισ βρηκα αντρα που δεν γουσταρει ουτε στο γηπεδο να παμε με το runner... που θα πεσουμε σε κινηση θα κατσουμε αλλα 90 λεπτα να περιμενουμε το φαναρι στην αλεξανδρασ και παει λεγοντασ. τιποτα αυτοσ. βεβαια κανει μερικεσ φορεσ την αναγκη φιλοτιμο και καβαλαει. μεχρι και για μπανι στο πορτο γερμενο μου εκανε την χαρη να παμε!τι τιμη!!! πλακα εκανα για την κοπελια. ασ την χερετε αυτη την μηχανη.... θα την χαρω καποτε δικη μου (λεμε τωρα)
    ε ρε που καταντήσαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και φανταζεσε μετα απο τι? τοτε ειναι που λενε ολοι οι αντρεσ ναι!!!! αδικο εχω ???
    τότε είναι που όλοι οι μαλάκες λένε ναι!

πάντως την λεχω πατήσει κ εγώ έτσι...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα