Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Φίλτρο λαδιού K&n στο Cb μου...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    stefane το κάναμε ζήτημα γιατι υπάρχει λόγος.

Και το αναλύω λίγο, μιας και μου την είπανε κιόλας οτι την λέω γενικά σε όλο τον κόσμο, σβήστηκαν ποστ κλπ.....
    Κατ αρχήν σε σχέση με τα λεγόμενά σου να συμπληρώσω.

Οτι φίλτρο και να είχε πριν (εκτός αν ηταν παμπάλαιο και κατασκευης τελείως της πλάκας, που δεν ισχύει αν πιστεψουμε αυτα που λεει ο ανθρωπος οτι δηλαδή αυτην τη φορά αντι να παρει το original εβαλε ΚΝ) δεν υπάρχει ουτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να παιρνει πιο ευκολα μπροστα και να μην σβηνει ενω πριν εσβηνε.

Κανονικά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαξε ούτε ο ήχος του κινητήρα. Ολα τα φίλτρα ανεξαιρέτως εχουν βαλβίδα bypass, ωστε ακόμα και να εχει βουλώσει τελείως το φίλτρο, το λάδι θα κυκλοφορήσει απο κει και δεν θα αφήσει το μοτερ χωρίς λάδι, απλά δεν θα φιλτραρεται πλέον.

Επίσης σε όλες τις μοτοσυκλέτες οπου το φίλτρο τοτπθετείται οριζόντια, υπάρχει βαλβίδα anti-drain, κι αυτό οχι για να μην αδειάσει το φίλτρο προς το κάρτερ και ειναι αδειο οταν ξαναβάλουμε μπρος.
    Ο λόγος είναι οτι αν γύριζαν πίσω τα λάδια, όλα τα σωματίδια που κράτησε το φίλτρο κατα την λειτουργία του κινητήρα, θα γυρίσουν με τη μία πάλι στο λάδι του κάρτερ.

Αλλο θέμα είναι οτι η ΚΝ, οπώς και στα φίλτρα αέρος, διαφημίζει οτι τα φίλτρα της δημιουργούν μικρότερη πτώση πίεσης και καλύτερη ροή.
    Δεν μας λέει ομως τι διαπερατότητα (σε micron) εχουν τα φίλτρα της. Ενα καλό φίλτρο εχει συνήθως 10 micron. (1 micron = 0,000001 μέτρα)

Ο νοών νοείτο.

Αυτα και τέλος απο μένα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ HIFLO ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΚΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

γεια χαρα!με βαλατε σε σκεψεις...στην ψυχολογια μονο κανει καλο το kn φιλτρο αερα???
    ή γενικα παει καλυτερα το cbδακι?ειμαι στη φαση να αλλαξω ενα φιλτρο..λες για kn
    GATOYLHS???αν ναι ποσο κανει?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
    γεια χαρα!με βαλατε σε σκεψεις...στην ψυχολογια μονο κανει καλο το kn φιλτρο αερα???
    ή γενικα παει καλυτερα το cbδακι?ειμαι στη φαση να αλλαξω ενα φιλτρο..λες για kn
    GATOYLHS???αν ναι ποσο κανει?
    Αν δεν έχεις αλλάξει ήδη φίλτρο λαδιού να σου πω πως κάνει αν θυμάμαι καλά γύρο στα 14 Ευρώ και το βρήσκεις πολύ εύκολα, νομίζω και στην Δημητρακοπούλου (παράληλος της συγγρού) αν πάλι θυμάμαι καλά. Αλλά όπως και νάχει θα το βρείς σε πολλά σημεία. Αυτά χαιρετώ.

Υ.Γ Καλή χρονιά με υγεία προπάντων σε όλους.!
    Panatha

Παλαιό μέλος
    ΣΤΑ 55-60ΕΥΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΖΙΓΚΛΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ 400ΑΡΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

...να σου πω...μηπως ερχεται πιο οικονομικα τοτε,να του ριξω ενα φυσιματακι με πιεση αερα..???

thanks!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    ΣΤΑ 55-60ΕΥΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΡΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΖΙΓΚΛΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ 400ΑΡΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
    Φιλε μου εσυ μιλας για φιλτρο αερος προφανως ενω ο paris13 για φιλτρο λαδιου.

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

[B]Φιλε μου εσυ μιλας για φιλτρο αερος προφανως ενω ο paris13 για φιλτρο λαδιου.

ναι φιλε μου το ειδα...μαλλον δεν διαβασε καλα και μου απαντησε οτι να ναι...
    παντως με κατατοπισε ο γατουλης,αλλα σαν πολλα μου φαινονται,αν υποθεσουμε οτι δεν κανει διαφορα στο μηχανακι,γιατι να μην παρεις το γνησιο που ειναι τελικα στη μιση τιμη???

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
    [B]αν υποθεσουμε οτι δεν κανει διαφορα στο μηχανακι,γιατι να μην παρεις το γνησιο που ειναι τελικα στη μιση τιμη???

Αυτό δεν λέμε απο την αρχή του thread?

ααα ρε σαπίλααααα.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Φιλε μου εσυ μιλας για φιλτρο αερος προφανως ενω ο paris13 για φιλτρο λαδιου.

ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΟ ΜΕΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ MSGL.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. helicoil στο φίλτρο λαδιού
    από LatanG στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2009, 22:12
  2. Φίλτρο λαδιού, που είναι στο Gilera Runner???
    από stako στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 14:56
  3. Σκουπίδια στο φίλτρο λαδιού.
    από spiros_klr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 22:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας