Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    θα με πιστεψεις αν σου πω, οτι οταν τα εκανε --οτι εκανε-- ο λαλας δεν περιμενε να του πεις ευχαριστω.
    Ωραιες οι εκρηξεις σου ανθελληνισμου, αλλα θα θελα να γνωριζω και τον σκοπο τους αν μου επιτρεπεις..
    Για ηρεμήστε λίγο που με βγάλατε και ανθέλληνα

Αν πάντως ειχαν σκοπό οι "εκρήξεις μου ανθελληνισμού" δεν θα τον έλεγα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Γαμω!! για αυτο σας λεω...τι ΚΥΠ και μαλακιες...
    Δεν ειναι ετσι ελ χυμ...
    Δεν ειναι αυτη η πραγματικη κατασταση
    Καποιες επιχειρησεις συμβαινει να αποτυχουν. Αυτες μαθαινονται.
    Αν ηταν επιτυχης δεν θα ξερε κανεις μας τιποτε.

Ειναι λαθος ο τροπος που προσεγγιζετε τετοια θεματα.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Ωραιες οι εκρηξεις σου ανθελληνισμου

που τις είδες ρε φίλε ;;

ο άνθρωπος είπε την άποψή του, όπως και εσύ, όπως και εγώ, όπως και όσοι απάντησαν.

Εγώ δηλαδή που διαφωνώ με τον captain στο θέμα αυτό τι είμαι: φιλέλληνας ή πατριώτης;;;

Αν αύριο συμφωνήσουμε (με τον captain) σε ένα αντίστοιχο θέμα τί θα είμαστε (και οι δύο) ανθέλληνες ή πατριώτες;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    επισης αρνουμε να ευχαριστησω ...
    Θεοδωρο Κολοκοτρωνη
    Ιωαννη Καποδιστρια
    στρατηγο Κατσιμητρο
    και ολους τους πεσοντες πιλοτους της ΠΑ απο το 74 κ μετα ειδικα(παιρνουν και πτητικο επιδομα!)
    Κι επειδή ο γιατρός ανέφερε τα πιο πάνω παραδείγματα (ειδικά του Κατσιμήτρου ντοκ το έχουμε συζητήσει απο κοντά), αυτούς όλους τους ευχαριστω γιατί ΔΕΝ έκαναν τη δουλειά τους αλλα μια τεράστια υπέρβαση και επετέλεσαν (και επιτελούν) το - όποιο έργο τους...

Η δουλειά του Θ. Κολοκοτρωνη, όταν απολύθηκε απο το ελληνικό σώμα του αγγλικού στρατού, ήταν κρεοπώλης, στη Ζάκυνθο. Την παράτησε για να κάνει αυτό που έκανε...

Ο Καποδίστριας ήταν μέγας και τρανός διπλωμάτης ευρωπαϊκής εμβέλειας και παράτησε όλα τα αξιώματα για να έρθει στην ψωροκώσταινα - η οποία τον αντάμειψε καταλλήλως

Η δουλειά του Κατσιμήτρου ήταν να εφαρμόσει τα σχέδια του Παπάγου (σχέδια Ια και Ιβ) που προέβλεπαν υποχώρηση προς την Αρτα. ΔΕΝ έκανε τη δουλειά του, κράτησε το Καλπάκι, τη Γραμπάλα, την Ασσόνισα και έτσι είχαμε τις προϋποθέσεις για την νικηφόρα πορεία (την οποία δεν εκμεταλλευθήκαμε σωστά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Όσο για τους πιλοτους.... Ξέρουμε ΟΛΟΙ μας, πόσες καθημερινές υπερβάσεις των πλαισίων των ενεργειών τους κάνουν, των κανόνων εμπλοκής (που σχεδόν πάντα προβλέπουν separation και όχι εμπλοκή) υπο δυσμενείς συνθήκες, κακοπληρωμένοι, σε μειονεκτική θέση πολλές φορές απο πλευράς αριθμού και είδους αεροσκαφών, σε αεροδρόμια readiness της συμφοράς με συντροφιά τάβλι και ποδοσφιαράκι την ώρα που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες τουρκων πιλότων να πλατσουρίζουν στις πισίνες που έχουν στις βάσεις τους...

Αυτά τα ολίγα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Γιατί σου ανεβαίνει η πίεση;;
    επειδή κάποιος ή κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου;;

Συγγνώμη αλλά
    1ον: στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζεις παραπάνω ή όχι;;
    2ον: που ξέρεις τί ενδεχομένως γνωρίζουν οι άλλοι;;
    Και για να σε προλάβω, εγώ δήλωσα ότι η δική μου γνώση αντλείται από τα ρεπορτάζ και απλά σχολιάζω αυτά που παρουσιάζονται ως πραγματικά περιστατικά...

Γεγονός

Πολύ καλά έκαναν οι αμερικάνοι και τον δίκασαν.
    Και εμείς το ίδιο θα κάναμε (ελπίζω αν και πολύ αμφιβάλλω) αν πιάναμε τους αμερικάνους που μας κατασκοπεύουν (ΑΝ τους πιάσουμε ποτέ).

Ο Λάλας ήταν τυπικά Αμερικάνος πολίτης είχε όμως ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή και δούλεψε για την Ελλάδα.

Το θέμα ΔΕΝ είναι αν οι αμερικάνοι έκαναν καλά που τον δίκασαν. Αυτό είναι αυτονόητο.
    Το θέμα είναι Η Μ@Λ@ΚΙΑ μας που τους επέτρεψε να το κάνουν και το τί κάναμε εμείς στη συνέχεια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του.

Αυτό ισχύει για τα περισσότερα θέματα, στα περισσότερα φορουμ.
    Μήπως όμως τις περισσότερες φορές ο κυρ Βαγγέλης ο ψαράς είμαστε εμείς;;;

Μου ανεβαίνει η πίεση γιατί μιλάμε για γεγονότα που έχουν σοβαρότατη επίπτωση στην χώρα αλλά και στις ζωές κάποιων.

Για τα υπόλοιπα, και να μπορούσα δεν θα σου έλεγα. Δημοσίως ή μή.

Ενημέρωση για θέματα πληροφοριών απο το ρεπορτάζ... Μάλιστα.... και οι δημοσιογράφοι δλδ δεν είμαι μέρος του κυκλώματος. Δεν πληροφορούν ή παραπληροφορούν κατά το δοκούν.... αλλά έχουν βαθειά γνώση του θέματος και βγάζουν ΟΛΕΣ τις πληροφορίες στο γυαλι ή στο χαρτί.....

Το τι κάνει η χώρα για αυτές τις περιπτώσεις... είναι γνωστό. Κάνει τον ΜΑΛΑΚΑ!
    Το έκανε, το κάνει και θα το κάνει....

Μόνο οι Ολυμπιονίκες παίρνουν ηθικές και υλικές απολαβές. Οι υπόλοιποι παίρνουν τα @@ μας!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν ειναι ετσι ελ χυμ...
    Δεν ειναι αυτη η πραγματικη κατασταση
    Καποιες επιχειρησεις συμβαινει να αποτυχουν. Αυτες μαθαινονται.
    Αν ηταν επιτυχης δεν θα ξερε κανεις μας τιποτε.

Ειναι λαθος ο τροπος που προσεγγιζετε τετοια θεματα.
    Το θεμα με τις μυστικες υπηρεσιες ξερεις ποιο ειναι; ....οτι ακριβως ειναι μυστικες!

Ποτε κανεις δεν προκειται να μαθει αν ηταν αποτελεσματικη καποια επιχειρηση, μια παρακολουθηση, οτιδηποτε τελως παντων...και ποτε δεν ξερεις ποιες ειναι οι πραγματικες προθεσεις τους! Δεν υπαρχει αξιολογιση ρε παιδι μου...

17 Νοεμβρη...δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οοοοολα αυτα τα χρονια....ναι αλλα μπορει επιτηδες να την αφηναν να ''ενεργει'' ενω γνωριζαν πεταγεται ο δολοπλοκος, ο συνομωσιολογος, ο ειμαι μεσα στα πραγματα και ξερω τυπος...

Οτσαλαν...σκατα και ρεζιλι διεθνως, πειτε μου αν αποκομισαμε καποιο ωφελος απο ολη αυτη την ιστορια...δεν ξερεις ξαναπεταγεται ο τυπος, μπορει να τον δωρισαμε στους Τουρκους και να εισπραξαμε κατι ως ανταλλαγμα

Παρακολουθησεις κινητων κατα την διαρκεια των Ολυμπιακων αγωνων....πρωτον πως μπορεσε και εγινα κατι τετοιο; οκ να δεχθω οτι τζιμαανια κατασκοποι και Ματες-Χαρες της υφηλιου μας την κανανε την λαδια....ακομα χειροτερα ομως....ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ;;;!!! ελεος...

Λαλας...τα γνωστα...

επετρεψε μου να αμφισβητω ειδικα την Ελληνικη υπηρεσια πληροφοριων, καθ οτι στην χωρα μας ουτε οι εξαιρεσεις που επιβαιβεωνουν τους κανονες δεν υπαρχουν....ειναι ολα μπουρδ*λο...στρατος, αστυνομια, πολιτικη και πολιτικοι, ΕΣΥ, Δικαστηρια, Γιατροι, Βροφονηπιακοι σταθμοι, εγω...ολα τα ιδια σκατα και ολοι την παρτη τους/μας , το βολεμα.

ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ο προθαλαμος για την εισαγωγη στην ΚΥΠ ειναι η ΕΛ.ΑΣ. ....τι να περιμενεις;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    captain, ωραια το εσωσες...οποτε δεν θα χρειαστει να απαντησω κ στον σερτζιομ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....

ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ο προθαλαμος για την εισαγωγη στην ΚΥΠ ειναι η ΕΛ.ΑΣ. ....τι να περιμενεις;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να 'σαι καλά.....

Ωραια το εσωσες...οποτε δεν θα χρειαστει να απαντησω κ στον σερτζιομ..
    Αν εννοείς εμένα, δεν κατάλαβα τι έσωσα. Οι παραπάνω απόψεις μου - γνωστές σε όσους με ξέρουν, δεν αναιρούν αυτά που πιστεύω για την Lalas Affair

Ηταν υπάλληλος στην εδω αμερικάνικη πρεσβεία και συνελήφθη απο το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας να υποκλέπτει πληροφορίες

Τόσο απλά - θα μπορούσε να είναι...
    Διότι η περιπλοκή ήταν οτι δούλευε εδώ και ήταν usa πολίτης. Αν ήταν έλληνας πολίτης και πιανόταν "στα πράσα" στο έδαφος των ΗΠΑ, τοτε απλα θα υποχρεωνόταν σε απέλαση όπως ειναι η στανταρντ διεθνής πρακτική σε τέτοια θέματα... (και συχνό φαινόμενο - έπι ψυχρού πολέμου μάλιστα γινόταν ανταλλαγές κατασκόπων στη Γέφυρα του Οντερ ή του Ελβα στη Γερμανία)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μου ανεβαίνει η πίεση γιατί μιλάμε για γεγονότα που έχουν σοβαρότατη επίπτωση στην χώρα αλλά και στις ζωές κάποιων.
    ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση η κουβέντα που γίνεται σήμερα 14 χρόνια μετά δεν νομίζω ότι έχει καμία επίπτωση ούτε στη χώρα, ούτε στις ζωές των άλλων.
    Επιπτώσεις έχουν (ή μπορει να έχουν) οι κουβέντες που κάνουν ή λένε, οι ενέργειες ή οι παραλείψεις των εκάστοτε αξιωματούχων.

Για τα υπόλοιπα, και να μπορούσα δεν θα σου έλεγα. Δημοσίως ή μή.
    το ίδιο ακριβώς ισχύει και για μένα.

Ενημέρωση για θέματα πληροφοριών απο το ρεπορτάζ... Μάλιστα.... και οι δημοσιογράφοι δλδ δεν είμαι μέρος του κυκλώματος. Δεν πληροφορούν ή παραπληροφορούν κατά το δοκούν.... αλλά έχουν βαθειά γνώση του θέματος και βγάζουν ΟΛΕΣ τις πληροφορίες στο γυαλι ή στο χαρτί.....
    όπως είδες δεν αποδέχθηκα ούτε αμφισβήτησα το ρεπορτάζ. Απλά σχολίασα κάτι σε βάση μία τις σχετικές πληροφορίες και υπό την προϋπόθεση ότι είναι ακριβείς. Αν δεν είναι τότε προφανώς δεν ισχύουν και αυτά που είπα.

Το τι κάνει η χώρα για αυτές τις περιπτώσεις... είναι γνωστό. Κάνει τον ΜΑΛΑΚΑ!
    Το έκανε, το κάνει και θα το κάνει....
    Μα αυτό ακριβώς κατέκρινα. ότι η χώρα μας σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει τον μαλάκα.
    Σε τί διαφωνούμε ως προς αυτό;;

Μόνο οι Ολυμπιονίκες παίρνουν ηθικές και υλικές απολαβές. Οι υπόλοιποι παίρνουν τα @@ μας!
    Κι αυτό τώρα είναι καλό;;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

1) Οτι εχεις γραψει εκτος απο βλακωδες ειναι και ασχετο.

2) Προφανως οταν καθεσαι στον καναπε σου και βλεπεις νιπτακ δεν σου λεει τιποτε για την ζωη που κανουν/καναν ελληνες κατασκοποι στο εξωτερικο, φυλακισμενοι ή ελευθεροι.
    Η αγνοια σου θα επρεπε να σε οδηγει σε ερωτησεις κ οχι σε διατυπωσεις τετοιου υφους.

3) Για τον φιλο σου, τον παπαχελα εχω ιδία αποψη -δεν θα την εκφρασω-- θα αρκεστεις μονο (αν θες) στο οτι στον βωμο του κερδους (ή του payroll) κανείς δημοσιογραφος δεν μενει απαθης...

στο καροτο περι το τι γινοταν επι χουντας δεν θα αναφερθω καν, θα σε παραπεμψω να ξαναδιαβασεις ολιγη ιστορια και να συζητησουμε επειτα αν επιθυμεις.
    1) efxaristo gia tin filofronisi peri noimosinis mou.

2) exeis kanei kataskopos kai simpasxeis apo konta?

3) ego den milao oti ksepoulithike gia ta lefta, gia alla ksepoulithike kat eme.den einai filos mou, opos to pas, eprepe na sou po esena ti sou einai, alla as kratisoume ena A epipedo

4) afto me tin xounta to pires opos theleis.
    ego afto pou eipa gia tin xounta to eipa me tin logiki oti meta apo tin xounta eimastan gia polla xronia ena mpourdelo, kai eimaste akoma, kai episeis skilakia ton amerikanon.ti mistikes ipiresies na xoume ? afou amerikanoi einai se ola ta posta..LEO isos tote na ipirxe kati poio organomeno se afton ton tomea, afou ekeini tin epoxi theloun na kseroun polla kai diafora, tora ama exeis esi kapoio vivlio na proteineis gia tin Kataskopeia tis elladas stin xounta efxaristos na to diavaso..

kai den me les kataskope, to niptak ti einai?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

captain, ωραια το εσωσες...οποτε δεν θα χρειαστει να απαντησω κ στον σερτζιομ..

θα προτιμούσα μια απάντηση για να καταλάβω τί θέλεις να πεις

φευγάτο μέλος

Re: ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού,

σας ευχαριστούμε γιατί προοδεύσατε και πρεσβεύετε την Ελλάδα με το καλύτερο τρόπο που μπορείτε στις χώρες διαμονή σας, σας ευχαριστούμε γιατί με τον “τρόπο σας” βοηθάτε την πατρίδα και συμπάσχετε μαζί μας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σας ευχαριστούμε που κρατάτε σαν πολύτιμο αγαθό μέσα στην καρδιά σας την πατρίδα .

Όλα αυτά τα κάνετε ακόμα και όταν ξέρετε ότι μπορεί το επίσημο ελληνικό κράτος να σας “πληγώσει” σαν ανταπόδοση του καλού που οι περισσότεροι προσφέρετε .

Πρωτίστως, όμως, ευχαριστούμε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ σαν τον Λάλα
    Μαλλον ευχαριστΕΙΣ αυτους τους έλληνες.
    Γιατι να ευχαριστησω τον Λαλα? Τη δουλεια του έκανε! Δεν ξερω αν πληρωθηκε ή όχι απο την Ελλάδα αλλά δεν με ενδιαφερει.

Στην εποχη που ζούμε δεν χρειαζομαστε ΕΑΜιτες, χρειαζομαστε επαγγελματιες κατασκοπους.
    Ούτε χρειαζομαστε ελληνες που κατω απο τη σημαια λένε ό,τι "άκουσαν" για να υποστηριξουν την Ελλαδα, χρειαζομαστε άτομα
    με παιδεία που να επιχειρηματολογουν για την αποψη τους και να είναι αντικειμενικοι.

Εγω προσωπικα δεν ευχαριστώ σχεδον κανενα έλληνα του εξωτερικου. Στην πλειοψηφια τους είναι ένα τσουρμο εθνικιστες
    που ζουν μεσα στην άγνοια για το έθνος τους.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να 'σαι καλά.....

α οχι ε;

πιστευεις οτι ξερεις κατι περισσοτερο;

εισαι σιγουρος για αυτο;

θα μπορουσες να μοιραστεις την σοφια σου μαζι μας;

μηπως πεταξεις καμια μ@λ@κι@ και το φοβασαι;

για διαφωτισε μας λοιπον περιμενω....

υ.γ. μια ζωη το ιδιο υφακι αυτο το παιδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση η κουβέντα που γίνεται σήμερα 14 χρόνια μετά δεν νομίζω ότι έχει καμία επίπτωση ούτε στη χώρα, ούτε στις ζωές των άλλων.
    Επιπτώσεις έχουν (ή μπορει να έχουν) οι κουβέντες που κάνουν ή λένε, οι ενέργειες ή οι παραλείψεις των εκάστοτε αξιωματούχων.

το ίδιο ακριβώς ισχύει και για μένα.

όπως είδες δεν αποδέχθηκα ούτε αμφισβήτησα το ρεπορτάζ. Απλά σχολίασα κάτι σε βάση μία τις σχετικές πληροφορίες και υπό την προϋπόθεση ότι είναι ακριβείς. Αν δεν είναι τότε προφανώς δεν ισχύουν και αυτά που είπα.

Μα αυτό ακριβώς κατέκρινα. ότι η χώρα μας σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει τον μαλάκα.
    Σε τί διαφωνούμε ως προς αυτό;;

Κι αυτό τώρα είναι καλό;;
    Oυσιαστικά δεν διαφωνούμε.... αλλά οι πισινές σε αυτά τα θέματα είναι (και πρέπει να είναι) αμέτρητες

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2012, 18:47
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις