Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

Σταύρο πήγαινε οπωσδήποτε για ένσταση, δεν υπάρχει τέτοια παράβαση...

τον μ@λ@κ@

:a31:
    έπεσες σε κομπλεξικό Σταύρο, είναι και γιορτές και τρέχουν να μαζεψουν τα μπόνους τους τα μλκσμενα...

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    τι να πεις?????
    ειναι αυτοι οι μπατσοι περιορισμενης ευθυνης.

οσο για το οταν μουδιασει κατεβαινει και παιρνει καφε

πιστευω οτι μουδιαζει συχνα

προσπαθησε να το ξεχασεις ρε Σταυρος αλλιως θα σε χαλαει οποτε το σκεφτεσαι
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Ρε παιδια ξερετε τι με τσαντιζει?

Οτι αν βγει στην γυρα, θα βρει 100 που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιζουν το προστιμο

Στην γειτονια μου ειναι 2 κεντρικοτατα φαναρια, τα οποια ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ συνεχεια με ΜΕΓΑΛΟ κινδυνο ατυχηματος
    Εκει μονο να σταθει θα κοψει 50 κλησεις για κοκκινο

Τωρα τον πειραξε που σηκωθηκε ορθιος για λιγο?

Που να μην του ξανασηκωθει αυτουνου του μαλακισμενου

Α ρε πουστη, θα τα βρεις μπροστα σου καποια μερα, ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Πραγματικα δεν ξερω τι να πω!!
    Εχουνε ξεφυγει τα πραγματα και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις και να κανεις τιποτα γιατι θα πει ο ζητας χιλα δυο πραγματα αν κινηθεις δικαστικα και δεν εχεις μαρτυρα οποτε θα την φας και απο εκει.

Μονο αν πας Katanas στον διοικητη μπορει αν βγαλεις ακρη.Ελπιζω να εχεις καλα ξεμπερδεματα.
    Keep spamming!!!:a13:

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Όχι πως πίστευα πως ο νέος κοκ έχει δημιουργηθεί για την ασφάλεια μας, μάλλον για την τσέπη μας έχει γίνει. Το θέμα είναι να έχεις στόχους και όπως φαινόταν από την αρχή ο στόχος τους είναι το πορτοφόλι μας.

Για την επικίνδυνη οδήγηση θα έπρεπε να ξέρει ο ****** ότι όρθιος στην μηχανή έχεις καλύτερο έλεγχο μιας και το κέντρο βάρους χαμηλώνει στα μαρσπιε. Αν αυτό μπορείς να το βρεις με αποδείξεις ίσως σε βοηθήσει ( για τον ισχυρισμό ότι είσαι επικίνδυνος για τους γύρο σου.)

Δυστυχώς η εποχή που οι διοικητές μπορούσαν να σβήνουν κλήσεις έχει περάσει , παρ’ όλα αυτά δεν χάνεις τίποτα με μια επίσκεψη να προβάλεις της αντιρρήσεις σου .ίσως πάρεις και το δίπλωμα που για μένα είναι πολύ σημαντικότερο ( όχι ότι υποτιμώ τα 700 )

Φιλέ καλά ξεμπερδέματα . δεν σου προτείνω να πας δικαστικός αλλά εγώ θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Τι να πώ ρε Σταύρο... όπως είπαν έπεσες σε κομπλεξάρα. 7(και οχι 700) να είναι οι ώρες του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    και παραδιπλα βλεπεις τους κινεζους με κατι σκουτερακια της κακιας ωρας τιγκα απο σακουλες και χαρτοκουτα διχως δελτια αποστολης και λοιπα να ειναι κινητοι χαροι...
    Είμαι μεσογείων στην αρχή της... βλέπω 2 Ζητάδες, σταματάνε και ξεκινούν να ξάχνουν για το θύμα τους. σταματάνε ένα παλικάρι ΤΟΥΜΠΑΝΟ με ένα Ζ750.. το παλικάρι, το κρανάκι του, το σούπερ μπουφανάκι του και γαντάκια. ΚΑΙ πινακίδα το Ζ. μόνο καθρέφτες δεν είχε. τον κατεβάζουν, τσεκάρουν χαρτιά... μια ώρα τον είχαν στο μπίρι μπίρι... στο ενδιάμεσο όμως μέτρησα πάνω απο 10 ξεκράνωτους που περνούσαν μπροστά τους. Στο τσάκ ήμουν να παω να τους πω "καλά ρε ΗΛΙΘΙΟΙ! δε βλέπετε όλους αυτούς που περνάνε, τον πιο σωστό σταματήσατε?" αλλά μετά θα γράφανε κ εμένα επειδή τους την είπα... και το πιο ωραίο... τον αφήνουν και σηκώνονται κ φεύγουν!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οχι ρε Σταυρακο....
    κριμα ρε π0υστη μου με το @ρχιδι.....:a015: :a015:
    να τον πετυχεις πουθενα στο ασχετο με πολιτικα και να του κανεις την μουρη κρεας του παλιομπ!νε.:a37:

τσαντιστηκα τωρα.....
    δουλεια δεν ειχε ο διαολος....

πρεπει να στησουμε καμια καμερα σε καμια Αλεξανδρας (που κανουν συνεχεια σουζες τα μ@λακισμενα) και μετα εκβιασμο στεγνο οτι θα το δωσεις στον Τριανταφυλλοπουλο.

μην σταναχωριεσαι παντως...ολα εδω πληρωνονται....
    κατι θα παθει στο προσεχες μελλον ο κεραταςς.....αυτα δεν μενουν ετσι....δουναι και λαβειν ειναι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Εν τω μεταξύ ζητάδες είχα να δώ πολύυυυυυυ καιρό!
    Μόλις αρχίσανε να στολίζουνε βιτρίνες τα μαγαζιά,να σου και αυτοί!
    Και μόλις τελειώσουνε οι γιορτές,θα κάνουνε καμιά''στάση για καφεδάκι(α)να ξεμουδιάσουνε''!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    εγω προτείνω να πάς απο τον διοικητή του,
    και να μην σου πω ότι προτείνω να μαζευτούμε 20 άτομα να πάμε όλοι μαζί να του κάνουμε κουβέντα σοβαρή και όμορφη,
    ότι αν είναι να μας γράφουν μόνο για τα λεφτά να κανονίσουμε να έχουμε και μεις άλλους τρόπους...
    ξέρεις ποια είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για μπλόκο?
    ξέρεις που μπορεί να σε σταματήσει με ασφάλεια?
    σου μίλησε με όμορφο τρόπο? ήταν και άλλος μπροστα?
    αν τα ξέραμε αυτά όλοι θα καθόμασταν εκεί , θα φωνάζαμε και έναν δικηγόρο και θα λυνόταν επι τούτου υο θέμα...
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ! να μαζευτούμε να πάμε απο εκεί?
    να καταλάβει ότι όντως για να πας έχεις κάποιο δίκιο!
    και ότι εφόσον πάμε 20, με τα μπουφάν μας τα κράνη μας τον εξοπλισμό μας , που κυκλοφορούμε έτσι κάθε μέρα και σεβόμαστε και τον νόμο και τον εαυτό μας να μην γίνεται υποκριτικά μιατέτοια "παράβαση" απο τον κάθε αστυνομικό...
    να μην σου πω να πάρουμε και ένα καναλάκι... λες?>
    πες μου μόνο γιατί φτιάχτηκα , να το κάνουμε έτσι να γελάσουμε...

Στέλιο Αλχημιστή αμαμ ειδοποιήσουμε θα μπορεί να είναι τυχαία κάποια κάμερα εκεί?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    εγω προτείνω να πάς απο τον διοικητή του,
    και να μην σου πω ότι προτείνω να μαζευτούμε 20 άτομα να πάμε όλοι μαζί να του κάνουμε κουβέντα σοβαρή και όμορφη,
    ότι αν είναι να μας γράφουν μόνο για τα λεφτά να κανονίσουμε να έχουμε και μεις άλλους τρόπους...
    ξέρεις ποια είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για μπλόκο?
    ξέρεις που μπορεί να σε σταματήσει με ασφάλεια?
    σου μίλησε με όμορφο τρόπο? ήταν και άλλος μπροστα?
    αν τα ξέραμε αυτά όλοι θα καθόμασταν εκεί , θα φωνάζαμε και έναν δικηγόρο και θα λυνόταν επι τούτου υο θέμα...
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ! να μαζευτούμε να πάμε απο εκεί?
    να καταλάβει ότι όντως για να πας έχεις κάποιο δίκιο!
    και ότι εφόσον πάμε 20, με τα μπουφάν μας τα κράνη μας τον εξοπλισμό μας , που κυκλοφορούμε έτσι κάθε μέρα και σεβόμαστε και τον νόμο και τον εαυτό μας να μην γίνεται υποκριτικά μιατέτοια "παράβαση" απο τον κάθε αστυνομικό...
    να μην σου πω να πάρουμε και ένα καναλάκι... λες?>
    πες μου μόνο γιατί φτιάχτηκα , να το κάνουμε έτσι να γελάσουμε...

Στέλιο Αλχημιστή αμαμ ειδοποιήσουμε θα μπορεί να είναι τυχαία κάποια κάμερα εκεί?

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

αν μπορεσει να βοηθησει σε κατι και εγω μεσα.....αν και νομιζω οτι αυτες οι ενεργιες γινονται επιτοπου και οσο ειναι ακομα φρεσκα....μετα απο μια δυο μερες δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εξηγησε του ρε Σταυρε οτι ειναι καλυτερα να "τρως" την καταπονηση μιας λακουβας στα γονατα, παρα στην μεση, του Διοικητη και πως ΔΕΝ ειναι επικινδυνη οδηγηση αυτο απο μονο του...

Αν θες βοηθεια πες μου να ερθω μαζι σου... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

υπάρχει νόμος ή τμήμα του, που να οριοθετεί την όρθια θέση οδήγησης σαν παράνομη?

αν δεν το περιγράφει ξεκάθαρα ΔΕΝ είναι παράνομο!!!

για να το ψάξουμε λίγο............

και να τρέξουμε λιγο τον μαλάκα για

ΑΓΝΟΙΑ ΝΌΜΟΥ ΑΠΟ ΌΡΓΑΝΟ και ΥΠΈΡΒΑΣΗ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ :a28:

για να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι στην άγνοια του βλαχόμπατσου:a37:

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Σταύρακα ψάξτο λίγο ρε συ γιατί αυτός ο όρος παράβασης '' επικίνδυνη οδήγηση'' μπορεί να μεαφραστεί όπως ο καθε κάγκουρας βλαχόμπατσος θέλει........

πήγαινε στο διοικητή, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται......

δηλαδή κυρ αστυνόμε άμα μας κόβει το στριγκάκι τι να κάνουμε να μη σηκωθούμε απ'τη μηχανή να το αφήσουμε να μας σκίσει........????

:rotflmao: :rotflmao:

άμα χρειαστείς βοήθεια πες το.........
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε