ωραια βολτα!
ο σκαραβαιος ειναι enduro support?
![]()
![]()
ωραια βολτα!
ο σκαραβαιος ειναι enduro support?
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
..μια χαρα θασαι!!......για τις χωματινες χαρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Θα με κάνετε να πάρω κι εγω κανένα "χωμάτινο" να αλωνίζω τα βουνά....![]()
Σας ζηλεύω.....![]()
(Αληθεια ΧΤ 600αρι κάνει?....)![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
Λοιπον την Κυριακη 2/12/2007 ηταν προγραμματισμενη απο τα Χωματινα Ταξιδια Χαρας εκδρομη στον Υμηττο..
μιας και η μερα προβλεποταν υπεροχη αποφασισα να παρω το 'μικρο' και να ανηφορησω για την καλοπουλα..
.....
.....
....
Συγχωρέστε με κύριε ταχυδρόμε μου αλλά καλό είναι τις όποιες βόλτες να της ποστάρεις ΠΡΙΝ γίνουν.![]()
---Dum spiro, spero---
καταρχας χρονια πολλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Συγχωρέστε με κύριε ταχυδρόμε μου αλλά καλό είναι τις όποιες βόλτες να της ποστάρεις ΠΡΙΝ γίνουν.![]()
εχεις δικιο,αλλα την βολτα την διοργανωσε το xtx.gr και δεν ηξερα αν επρεπε να το δημοσιευσω,χρησιμο ειναι να επικοινωνεις με τον Κωστα πρωτα για τις 'λεπτομερειες'.....καλο ειναι παντως να παρακολουθεις το προγραμμα τους στο site...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
καταρχας χρονια πολλα!
εχεις δικιο,αλλα την βολτα την διοργανωσε το xtx.gr και δεν ηξερα αν επρεπε να το δημοσιευσω,χρησιμο ειναι να επικοινωνεις με τον Κωστα πρωτα για τις 'λεπτομερειες'.....καλο ειναι παντως να παρακολουθεις το προγραμμα τους στο site...![]()
Ευχαριστώ![]()
Το χτχ φαντάζομαι ότι θα θέλει κόσμο στις βόλτες του, αρκεί βέβαια να τηρεί τις προϋποθέσεις. Για αυτό επειδή σε πολλές βόλτες βασική προϋπόθεση είναι τα χωμάτινα λάστιχα δεν πάω. Η συγκεκριμένη έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν απαραίτητο.
Το προηγούμενο βράδυ της Κυριακής, είχα πάει σε ένα τσιπουράδικο, ήταν και ο dimzab, και βγαίνοντας βλέπουμε την αφίσα από τη βόλτα, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά και βρίζαμε ο ένας τον άλλον που δεν το πήραμε χαμπάρι.
Στην επόμενη![]()
---Dum spiro, spero---