Στον γυρισμό πήγαμε από έναν επαρχιακό δρόμο πίσω από το χωριό μέχρι τον Λουτρό ( ένα χωρίο έξω από την Αλεξανδρούπολη) και όχι από εκεί όπου ήρθαμε. Το ορεινό σφιχτό στροφιλίκι ήταν ότι έπρεπε για να κλείσει η εκδρομή. Ήλιος, απίστευτα μέρη και εικόνες με τις μηχανές και υπέροχη παρέα. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς… Σε μια στροφή άφησα και λίγο λάστιχο από την μπότα..
![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Στο σημείο της φωτογράφησης είχε μια πτώση ο Παντελής με το θηρίο του. Όχι πτώση ακριβώς, απλά ακούμπησε κάτω ο boxer από την πολύ λάσπη, την υγρασία στα χόρτα μαζί με τα ασφάλτινα παπουτσάκια του. Και φώναζε να τον βοηθήσουμε να σηκώσει το τέρας, αλλά ο Νίκος προτίμησε να βγάζει φωτογραφίες. :rotflmao:
![]()
Αυτή βόλτα σίγουρα μας αναζωογόνησε και τους τρείς. Και προσωπικά ήταν η πρώτη μου ουσιαστικά εκδρομή με τη μηχανή και παρέα, ενώ οι άλλοι δύο το συνηθίζουν αρκετά. Φάγαμε βροχή και αέρα με το τσουβάλι, κρύο απίστευτο στον γυρισμό την Κυριακή μόλις έπεσε ο ήλιος, αλλά περάσαμε υπέροχα. Προσωπικά θα το ξανάκανα ανά πάσα στιγμή και φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για τον Νίκο και τον Παντελή. Ωραία η μηχανή, καλές οι βόλτες, αλλά μόλις συνδυαστεί με ταξίδι, ανεξαρτήτου απόστασης, αποκτάει άλλη διάσταση. Ίσως την καλύτερη. Να ΄στε καλά, καλες βόλτες…
![]()
Μου ανοίγεις την όρεξη ρε γαμώτο... έχω καιρό να ευχαριστηθώ τη μηχανούλα μου..
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά...![]()
οχι φυσικά, κάθε άλλο. ήθελα να το ζητήσω και εγώ απο κάποιον μοδεράτορα. αλλά δουλεύετε πρίν απο μας, για μας :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Υ.Γ.: Ελπιζω να μην σε πειραζει που το μετακομισα στα "Ταξιδιωτικα"...![]()
Να'στε καλά παίδες!!!
ότι χρειαζόταν ήταν αυτό σήμερα για ανάγνωση!
και στα επόμενα!![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μπράβο ρε πατριώτες!!
Πολύ ωραίο το ταξίδι σας !!![]()
![]()
Πανέμορφη και η διαδρομή που διαλέξατε!!
Το χω κάνει αυτό το ταξίδι διπλός με ένα virago 250 με τον veagle!!
Τι με θυμίσατε....
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Όμορφα !
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Μπράβο παιδιά. Πάντα να έχετε τέτοια όμορφα. Η Β. Ελλάδα είναι πραγματικά υπέροχη. Είχα την τύχη να περάσω και εγώ από εκεί πρόπερσυ.
I search, therefore I travel...