ρε κοιτα μ' ενα μπουστη που μπλεξαμε....θα σου στειλω ενταλμα λεμε, δε γινεται αλλιως....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεστε για να μας πειτε...![]()
![]()
ρε κοιτα μ' ενα μπουστη που μπλεξαμε....θα σου στειλω ενταλμα λεμε, δε γινεται αλλιως....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεστε για να μας πειτε...![]()
![]()
λετε να σκασουμε με γυναικες και με γατοσκυλα(οτι εχει ο καθενας)να γινει της ποπης???
ξηρη τροφη σερβιρουν?εχω μια προτιμησh σε orijen!!!![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
gamato alla prepei na exoume kai kamera na travixoume kai ton idioktiti otan 8a tin kanoumeΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Εγώ λέω να δώσουμε ένα ραντεβού και να κατηφορίσουμε όλοι μαζί! Να κάνουμε μια εντυπωσιακή είσοδο στο νέο μαγαζί...
το ραντεβού προτείνω να είναι στο...
ΔΕΛΕΑΡ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε κοιτα μ' ενα μπουστη που μπλεξαμε....θα σου στειλω ενταλμα λεμε, δε γινεται αλλιως....
Ρε παληκαρι μου καλο...
Ειχαμε "κοψει" το Whild Think, στο Μικρολιμανο, γιατι ηταν μακρυα γενικα... :wacko:
Τωρα μου λετε να παω αλλο τοσο για να πιω ενα καφε (εν τσιπουρο τελος παντων)!
Που να βγαζω Χριστουγεννιατικα διαβατηριο...![]()
![]()
ΟΛΕΣ οι μοτολεσχες (ηθελα να 'ξερα) ειναι ηλιθιες που ειναι στο ΚΕΝΤΡΟ (γυρω απ' την Καλλιρροης οι περισσοτερες)?
![]()
Να κανω χιλιομετρα?
Πολυ ευχαριστως, να κανω 600χλμ πηγαινε-ελα για να πιω ενα τσιπουρακι στο Καρπενησι... :smilea:
Αλλα να κανω 60 χλμ, (πηγαινε-ελα) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ για να παω σε μια ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ μαζωξη, το θεωρω λιγο :a31:![]()
Τεσπα...
Αν τελικα σας αρεσει, σας βολευει και τελικα "καθιερωθει" σιγουρα θα περναω καμμια φορα.
![]()
![]()
![]()
Για να δουμε...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Θα τα πούμε όλοι εκεί λοιπόν ( εάν δεν προκύψει τίποτα έκτακτο)
CBF 600S - HRC
ΧΜμμ σκισμένες τσόχες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
exei kai biliardo eeee?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε παληκαρι μου καλο...
Τεσπα...
Αν τελικα σας αρεσει, σας βολευει και τελικα "καθιερωθει" σιγουρα θα περναω καμμια φορα.
![]()
![]()
![]()
για σενα
για αλλους τα 60χλμ μεσα στην αθηνα ηταν το δελεαρ
ελα θα το κανουν ακουσα 2ημερα να ερχοντε και οι ονοφαδες (το 10ημερο θα παιξει καλοκαιρι)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
για σενα
για αλλους τα 60χλμ μεσα στην αθηνα ηταν το δελεαρ
ελα θα το κανουν ακουσα 2ημερα να ερχοντε και οι ονοφαδες (το 10ημερο θα παιξει καλοκαιρι)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κι εσεις απο 'κει 30 θελατε (πηγαινε-ελα) κι εγω αλλα τοσα (περιπου)!![]()
Αμα ειναι για 2ημερο με σκηνουλα ΔΕΝ λεω οχι!![]()
![]()
Να σημειώσουμε στο χάρτη τη διαδρομή και να κάνουμε στάση για ανεφοδιασμό στη Shell στον Άλιμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αμα ειναι για 2ημερο με σκηνουλα ΔΕΝ λεω οχι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Καλά για σένα θα κάνουμε 3-4 στάσεις για ανεφοδιασμό :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Το χω με το ποδηλατο σου λεω!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Καλά για σένα θα κάνουμε 3-4 στάσεις για ανεφοδιασμό :rotflmao: